Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Było, było. Cała debata o pasach, zniszczeniach, wylatywaniu przez szybe sie od tego zaczęła.

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Ubi daje 15min gamepley z 'PatrzPsow' z komentarzem i kazdemu lata to obok (pipi)a.

Wycieka 7s gamepleyu z GTA5 z ruchajacymi sie psami i GOTG!!!!

Magia R*  :teehee:

ja mam wy(pipi)ane na UBI i to, że traktuje mnie jak bym miał wodogłowie :D Nich sobie wsadzą tą wydmuszkę w nos razem z AC III, Ac IV i  AC V  ;) R* pokazało ja wygląda shooter, teraz  pokaże co to sandbox.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

dobra, lyknalem wszystkie te 7sekundowki po pare razy. dawac wiecej.

Opublikowano

jsticks11 was on a roll of uploading videos however he has now been offered a payment settlement from rockstar on the 17th if he does not upload anymore content on the net from his vine ect

Ciekawe czy to prawda

Opublikowano

Cenega - oficjalny Dystrybutor gier Rockstar Games w Polsce na swoim facebookowym kanale poinformował, że liczba zamówień przedpremierowych Grand Theft Auto V osiągnęła w Polsce wynik 20 000 sztuk.

Dla porównania – to więcej niż sprzedaż GTA IV w Polsce w ciągu pierwszego miesiąca od premiery (oczywiście również tylko na konsolach).

Opublikowano

lol, rockstar poslodzil kolesia.

Opublikowano

Ubi daje 15min gamepley z 'PatrzPsow' z komentarzem i kazdemu lata to obok (pipi)a.

Wycieka 7s gamepleyu z GTA5 z ruchajacymi sie psami i GOTG!!!!

Magia R*  :teehee:

ja mam wy(pipi)ane na UBI i to, że traktuje mnie jak bym miał wodogłowie :D Nich sobie wsadzą tą wydmuszkę w nos razem z AC III, Ac IV i  AC V  ;) R* pokazało ja wygląda shooter, teraz  pokaże co to sandbox.

Amen

Opublikowano

Bo kto chciał, ten i tak już je widział? Chcą mu zapłacić, żeby nie wrzucał żadnych nowych nagrań.

Opublikowano

Szkoda ze to wersja z 360....

Opublikowano

moze bedzie na odwrot tym razem,bo w przypadku mafii 2 tylko ps3 miala m.in pancerne fury

Opublikowano

Pomijajac FOTG w zakresie fizyki a raczej jej braku podczas jazdy samochodem to trzeba przyznac ze oswietlenie jest swiene,swiat jest zalany detalami takimi jak np. dziury w jezdni czy jej nierownosci - fajnie to widac jak jedzie w sciane.

Oczekiwanie do wtorku bedzie meczace, chce polozyc juz lapy na padzie i odpalic ten swiat.

Plynnosc rowniez wydaje sie byc dobra, ma sie wrazenie ze 2x plynniej niz gta iv ;)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pomijajac FOTG w zakresie fizyki a raczej jej braku podczas jazdy samochodem to trzeba przyznac ze oswietlenie jest swiene,swiat jest zalany detalami takimi jak np. dziury w jezdni czy jej nierownosci - fajnie to widac jak jedzie w sciane.

Oczekiwanie do wtorku bedzie meczace, chce polozyc juz lapy na padzie i odpalic ten swiat.

Plynnosc rowniez wydaje sie byc dobra, ma sie wrazenie ze 2x plynniej niz gta iv ;)

Ty to chyba jesteś jakimś geniuszkiem, że tak po tych wszystkich ułamkach sekund umiesz poznać każdy aspekt gry. :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co do misji ze sniegiem

Miejscowka bedzie ale bez sniegu bo przeciez stopnial po 10 latach - ocieplenie klimatu to jednak nie sa wymysly naukowcow!