Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

20 tyś. preorderów na V to jak na nasz kraj naprawdę zacny wynik :thumbsup:

No wynik faktycznie niezły, większy niż sprzedaż GTA IV w pierwszym miesiącu od premiery. Strach pomyśleć co będzie z GTA V po tym miesiącu. :D

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Kiedyś podawano ile konsol PS3 i X360 się sprzedało w naszym kraju, ciekawe jaki to współczynnik :). Do tego przecież to tylko preordery i na pewno  dużo więcej się jeszcze sprzeda kopii 

Opublikowano

Kiedyś podawano ile konsol PS3 i X360 się sprzedało w naszym kraju, ciekawe jaki to współczynnik :). Do tego przecież to tylko preordery i na pewno  dużo więcej się jeszcze sprzeda kopii 

Było bodajże 300.000 konsol PS3 w naszym kraju (aczkolwiek mogę się mylić)

Opublikowano

W GTA IV fury w ruchu ulicznym miały kierunkowskazy ? Bo nie kojarzę jakoś...

W tym filmiku z otwieranym dachem, samochód skręca w prawo i włącza kierunek.

Opublikowano

Jestem przekonany na 99%, że w czwórce też były kierunki używane przez boty ;)

Tak, używali. Ale gracz już nie mógł (no, chyba, że z modami)

Opublikowano

No tak coś właśnie taksówki kojarzyłem z kierunkowskazami, ale nie byłem pewny ;)

Opublikowano

Przecież Sony Polska chwaliło się jakiś czas temu że jest 500.000 chlebaków. Znakomity wynik jak na same pre-odery bo jednak GTA to nie ten sam pułap każualu co FIFA.

Opublikowano

Ciemawe czy bedzie mozna sie wybrac za miasto nad jezioro ma rybki :-D

Opublikowano

Tylko npc bedą łowić ryby :>

Opublikowano

Właśnie roznie bywa bo większość rzeczy kupuje w Game czasami przychodza 3 dni przed premiera czasami dzień przed no nic pozostaje tylko trzymać kciuki bo tak jak mówię moze bede miał odrobinę szczescia

To ciekawe, że grę już wysłali, a poradników dalej nie. Hmm... Dobra, schodzę do schronu przez te wszystkie gameplay'e. See you!

Opublikowano

Ciekawe, czy można iść na grzyby? To chyba byłoby marzenie niektórych. Grać w zbieranie grzybów samemu będąc na grzybach.

Opublikowano

Ciekawe, czy można iść na grzyby? To chyba byłoby marzenie niektórych. Grać w zbieranie grzybów samemu będąc na grzybach.

Jedyne grzybki jakie wystąpią w GTA to te w sklepach z narkotykami : > 

Opublikowano

Jeśli chodzi o model jazdy to sam muszę sprawdzić na żywo. Natomiast te krótkie momenty gdzie widzimy franklina i kawałek miasta robi na mnie za(pipi)iste wrażenie. Te animacje, ta płynność gry... Wow!

Opublikowano

Przecież Sony Polska chwaliło się jakiś czas temu że jest 500.000 chlebaków. Znakomity wynik jak na same pre-odery bo jednak GTA to nie ten sam pułap każualu co FIFA.

W naszym kraju nie ma jeszcze rozwiniętej tradycji pre-orderowania gier. Większość nakładu idzie w pierwszym tygodniu od premiery w MM czy Empiku.

Opublikowano

Do 400 spokojnie dobijemy do premiery, gra zaraz pewnie wycieknie, a i o północy będzie wielkie odliczanie jak niegdyś za pierwszym zwiastunem. Pewnie z 700 stron będzie za rok.

Moze byc troche szybciej.

Opublikowano

Kuźwa ja to mam szczęście, okazało się, że GTA, które zamówiłem na allegro u typa, zostało uszkodzone (a raczej cała partia którą sprzedawał) i zwróci mi kasę ..xd

Czy w każdym TESCO będzie ta gra dostępna? U mnie w mieście jest TESCO ale nie ma go na liście tych co podawaliście, ale czy w ogóle będzie w nim ta gra? A zresztą sam pójdę i zapytam.. ehh

Opublikowano

Kuźwa ja to mam szczęście, okazało się, że GTA, które zamówiłem na allegro u typa, zostało uszkodzone (a raczej cała partia którą sprzedawał) i zwróci mi kasę ..xd

Czy w każdym TESCO będzie ta gra dostępna? U mnie w mieście jest TESCO ale nie ma go na liście tych co podawaliście, ale czy w ogóle będzie w nim ta gra? A zresztą sam pójdę i zapytam.. ehh

Ty, a z muve nie zdażysz jeszcze zamowic? :>

Opublikowano

Nie czaje Was ludziska ani trochę, bez kitu. Może weźcie w ogóle całą grę przejdźcie i przeorajcie wzdłuż i wszerz oglądając gameplaye, po cholerę będziecie grali, zaoszczędzicie ponad 2 stówy. A posty niektórych z Was, że chcecie zobaczyć to, tamto i siamto to po prostu No Comment, no co za barany...

PS. Jak dla mnie to ta liczba preorderów w Polsce jest żałosna, kraj 40 milionów ludzi i tylko 20 tysięcy? nawet 200 tyś. to według mnie by było mało, ehh ta Polska, prawie we wszystkim zawsze musimy być najgorsi ;/ 

Edit. Jednak muszę bardziej dosadnie bo aż mnie "trzęsie" - oglądajcie sobie dalej do wtorku po kilkanaście gameplayów dziennie, ale życzę Wam żebyście się w końcu nacięli na mega spoiler, który Wam z(pipi)ie grę! A potem będą płacze, że niczym nie jesteście zaskoczeni i wszystko już widzieliście na filmikach, żal mi takich ludzi! 

Edytowane przez popiol

Opublikowano

Chyba zaufam Ultimie, nigdy mnie nie zawiodła, kiedyś kupiłem u nich Vice City Stories ;p

Opublikowano

Czy osobom, które też nie mają premium konta wciąż wyskakują na forumku reklamy Gta? Tylko Gta? Aż dziwne, niedługo w tv też tylko gta i gta będzie ;-)

Opublikowano

Nie rozumiem trochę banowania konsol przez Microsoft.

http://stickskills.com/2013/09/12/microsoft-is-banning-consoles-over-gta-v-leaks/

The internet has been a little crazy over the past 24 hours, as a GTA V leak has been spreading images and videos from the game. While Grand Theft Auto V doesn’t release for five days, Microsoft is making sure to ban the consoles of those gamers who are playing a leaked version of the game and spreading content.

To co, jeśli będę nieobeznanym Kowalskim, pójdę w niedzielę do Tesco, kupię tam GTA V przed premiera, to mi zbanują konsole? Tesco powinni zbanować. To nie są piraty.

PS. Jak dla mnie to ta liczba preorderów w Polsce jest żałosna, kraj 40 milionów ludzi i tylko 20 tysięcy? nawet 200 tyś. to według mnie by było mało, ehh ta Polska, prawie we wszystkim zawsze musimy być najgorsi ;/

To nie jest mało. Zauważ, że w Polsce jest coś ponad 500 tysięcy PS3. X360 mniej, bo MS się u nas nie chwalił sprzedażą. 200 tysięcy w takim przypadku to liczba z kosmosu, totalnie nieprawdopodobna. Te 20 tys to tylko pre-ordery. Całkowita sprzedaż po kilku miechach może spokojnie dobić do 100 tys i więcej..

Opublikowano

Skąd te brednie o 480p na PS3 ?

Witamy w internecie.