Opublikowano 4 listopada 201410 l Saturn podobno bedzie mial w cenie 279 xD Nie no (pipi)a to jakiś żart, z całym szacunkiem ale jeśli ktoś kupuję grę za taką kasę to daje się jawnie (pipi)ać w dupę
Opublikowano 4 listopada 201410 l trzeba naprawde nie mieć żadnych gier na ps4 żeby na premiere V wyrywać za prawie 3 stówy, ja bym dalej sie cieszył wersją na poprzednie konsole i czekał na obnizke, ale to ja
Opublikowano 4 listopada 201410 l jezuu ten soundtrack <3 jak będzie zjadliwa cena to biorę. A to nie będzie ściśle limitowana edycja ?
Opublikowano 4 listopada 201410 l Tylko 5000 sztuk, tak samo jak edycja DS3 z markerem. Cena remastera jest trochę z dupy jak wzięło się rok temu limitowaną edycję za tyle samo Jeszcze 30 minut ! Edytowane 4 listopada 201410 l przez Krizz
Opublikowano 4 listopada 201410 l A ta cena w Empiku to tylko w sklepie online, czy na polkach tez będzie do wyrwania za te 229, tez popier.... cena za remastera, ale będę się przynajmniej czuł mniej wydy.....
Opublikowano 4 listopada 201410 l Po prostu go wrzucą na newswire , i chyba nie tylko R* bo o 18 ma być też zniesione embargo więc internet zaleją opinie dziennikarzy.
Opublikowano 4 listopada 201410 l ale tam masz odbiór darmowy w sklepach empiku więc przesyłka ci zwisa
Opublikowano 4 listopada 201410 l Recka http://www.computerandvideogames.com/480357/hands-on-gtav-ps4-xbox-one-pc/
Opublikowano 4 listopada 201410 l "oh, and there's a new First Person mode that might just change the way we play GTA games'"
Opublikowano 4 listopada 201410 l Na ign.com jest wideo z widokiem z pierwszej osoby http://www.ign.com/videos/2014/11/04/grand-theft-auto-5-first-person-trailer
Opublikowano 4 listopada 201410 l Czuje się jak 25 października 2011 roku. Tylko że gra wychodzi za dwa tygodnie. :0
Opublikowano 4 listopada 201410 l Wiedziałem że mnie R zaskoczy Ale to co widzę na każdym kolejnym trailerze to .... ogień z dupy )) Jak tu wytrzymać do premiery
Opublikowano 4 listopada 201410 l no ale ciekawe czy będzie faktycznie ten widok przystosowany do gry jak w innych fpsach, potem sie okaże że nic nie zmienili i tylko wrzucili widok jak z robienia fotek z telefonu a sam gameplay będzie drętwy