Skocz do zawartości

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Saturn podobno bedzie mial w cenie 279 xD

Nie no (pipi)a to jakiś żart, z całym szacunkiem ale jeśli ktoś kupuję grę za taką kasę to daje się jawnie (pipi)ać w dupę 

Opublikowano

jezuu ten soundtrack <3 jak będzie zjadliwa cena to biorę.

Opublikowano

trzeba naprawde nie mieć żadnych gier na ps4 żeby na premiere V wyrywać za prawie 3 stówy, ja bym dalej sie cieszył wersją na poprzednie konsole i czekał na obnizke, ale to ja

Opublikowano

Tylko 5000 sztuk, tak samo jak edycja DS3 z markerem.

Cena remastera jest trochę z dupy jak wzięło się rok temu limitowaną edycję za tyle samo :/

Jeszcze 30 minut !

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Ale chyba tylko ta edycja z winylami jest ograniczona.

Opublikowano

A ta cena w Empiku to tylko w sklepie online, czy na polkach tez będzie do wyrwania za te 229, tez popier.... cena za remastera, ale będę się przynajmniej czuł mniej wydy.....

Opublikowano

Po prostu go wrzucą na newswire , i chyba nie tylko R* bo o 18 ma być też zniesione embargo więc internet zaleją opinie dziennikarzy.

Opublikowano

Czuje się jak 25 października 2011 roku.  :fsg:

Opublikowano

:fsg: :fsg: :fsg:

Opublikowano

nie ma chuya, biore na premiere  :banderas:

Opublikowano

Wiedziałem że mnie R zaskoczy :) 

Ale to co widzę na każdym kolejnym trailerze to .... ogień z dupy :)))

Jak tu wytrzymać do premiery :) 

Opublikowano

no ale ciekawe czy będzie faktycznie ten widok przystosowany do gry jak w innych fpsach, potem sie okaże że nic nie zmienili i tylko wrzucili widok jak z robienia fotek z telefonu a sam gameplay będzie drętwy :yao: