Opublikowano 22 marca 201312 l A to niby czemu ? Przecież zassane gry możesz odpalić na swoim koncie. no ale uruchomienie gry wymaga aktywnego plusa
Opublikowano 22 marca 201312 l Robisz konto na Holandie -> aktywujesz plusa -> zasysasz gry -> możesz ciorać na swoim PL koncie bez problemu. Edytowane 22 marca 201312 l przez XM.
Opublikowano 23 marca 201312 l Kazub: Tylko nie wywalaj tego konta z Plusem na Holandie z konsoli bo wtedy gry przestaną działać. Od zawsze tak było że gra ściągnięta z jednego profilu działa na każdym innym na konsoli (są raptem dwa wyjątki gier które tak nie działają).
Opublikowano 24 marca 201312 l Przy zakładaniu konta na PSN ? Wpisz pierwszy lepszy hotel http://lmgtfy.com/?q=amsterdam+hotel
Opublikowano 24 marca 201312 l no dokładnie, tylko tam gdzie kod pocztowy muszą być chyba cyferki tylko teraz tak. rozumiem, że żeby móc pograć np. w doa5 na moim koncie po rotacji, to musze ją zaznaczyć w plusie na moim koncie czyli kupić plusa jeszcze przed rotacją ?
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Okami można już pobierać za pomocą wyszukiwarki. Pozostałe dwa tytuły jeszcze się nie pojawiły.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Okami można już pobierać za pomocą wyszukiwarki. Pozostałe dwa tytuły jeszcze się nie pojawiły. Pozostale dwa juz mozna pobierac.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Moze to kogos zainteresuje. Rozpiska PS+ w USA . Demon's Souls w Plusie był do przewidzenia. Obstawiam, że w którymś z kolenych miesięcy będzie również Bayonetta i The Walking Dead.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Akurat The Walking Dead to dla mnie gwarant (wszystkie gry od Telltale Games chyba już były w PS+) a z soulsów to wolę "Dark", bo "Demon's" to już przecież staroć. Ogólnie europejski plus wymiata i cieszę się, że wreszcie ktoś dyma USA a nie EU. W tym miesiącu imo jakościowo nie jest jakoś mega ale przynajmniej żadnej z tych gier nie mam i wpadnie parę darmowych pucharków
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Powiem tyle, Cave fajne, a LOTR lepszy niz sie spodziewalem moze nie ma rewelacji ale da sie milo spedzic czas
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Akurat The Walking Dead to dla mnie gwarant (wszystkie gry od Telltale Games chyba już były w PS+) a z soulsów to wolę "Dark", bo "Demon's" to już przecież staroć. Ogólnie europejski plus wymiata i cieszę się, że wreszcie ktoś dyma USA a nie EU. W tym miesiącu imo jakościowo nie jest jakoś mega ale przynajmniej żadnej z tych gier nie mam i wpadnie parę darmowych pucharków Chodziło mi raczej o to, że Demon's Souls niedawno trafiło na PS Network. To ostatnia chwila by ktoś w nią jeszcze zagrał, póki moda na Dark Souls trwa. A Bayonette obstawiam z tego względu, że tak jak Demon's Souls niedawno trafiła na PSN. Pare miesięcy żeby gra jeszcze coś tam zarobiła a później pyk do Plusa. Edytowane 4 kwietnia 201312 l przez dawdi17
Opublikowano 4 kwietnia 201312 l Jest gdzieś lista gier, które były wrzucone w plusie od początku akcji? Bo już się gubię z tym co mam xD
Opublikowano 5 kwietnia 201312 l Jest gdzieś lista gier, które były wrzucone w plusie od początku akcji? Bo już się gubię z tym co mam xD Lista gier z całego Plusa 2.0 na PS3: Infamous 2 LittleBigPlanet 2 Motorstorm: Apocalypse Virtua Fighter 5: Final Showdown Outland Oddworld: Stranger's Wrath HD Scott Pilgrim vs. The World Dead Space 2 Red Dead Redemption Deus Ex: Human Revolution Darksiders Borderlands Resident Evil 5: Gold Edition Hell Yeah!: The Wrath of the Dead Rabbit Sleeping Dogs Saints Row 2 Bioshock 2 Just Cause 2 Guardians of the Middleearth Mortal Kombat (2011) Crysis 2 Bulletstorm Lara Croft and the Guardian of Light Quantum Conundrum Renegade Ops Vanquish Warhammer 40,000: Space Marine Batman: Arkham City Chime Super Deluxe Cubixx HD F1: Race Stars Limbo Ratchet & Clank: All 4 One Dead or Alive 5 Mass Effect 3 Okami HD Lord of the Rings: War in the North The Cave Joe Danger 2 Starhawk (Solo Campaign) God of War HD Double Dragon Neon Rock of Ages Magic Orbz Smash Cars Wakeboarding HD Sky Fighter Retro/Grade Hamsterball Mahjong Tales: Ancient Wisdom Ricochet HD Mushroom Wars Knytt Underground Big Sky Infinity Machinarium Play Memories (aplikacja) Jeśli coś pominąłem, to dajcie znać Update'owałem o listę gier z tego miesiąca. Wrzuciłem też do pierwszego posta.
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l SCEE ogłosiło już, że w maju w PS+ będzie Hitman Absolution Pozostałe 4 tytuły ogłoszą w przyszłym tygodniu. http://blog.eu.playstation.com/2013/04/10/playstation-store-declassified-sale-begins-today/ A poza tym, Virtue's Last Reward na Vite jest już dostępny za free. Edytowane 10 kwietnia 201312 l przez SzczurekPB
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l Z tym Hitmanem niezlezaskoczyli. Byl to kolejny tytul mojej w kolejce zakupowej, wiec nie kyrje zadowolenia Edytowane 10 kwietnia 201312 l przez BasteKSG
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l No, to już druga gra (Sleeping Dogs) Square Enix, która ląduje w Plusie pół roku po premierze. Czyli we wrześniu można się spodziewać Tomb Raidera jeśli dalej będą szli tym schematem
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l Plotki o nim były od jakiegoś czasu - sytuacja podobna jak ze Sleeping Dogs. Duża gra, która gdzieś jakby nie do końca spełniła oczekiwania, choć przecież nie jest to crap i nie sprzedała się specjalnie słabo. Square-Enix chętnie wrzuca gry do Plusa, a nawet godzi się na zniżki (typu ten Tomb Raider za 120 PLN). Pewnie Tomb też za parę miechów do Plusa zawita. S-E musiało wziąć sobie tego Plusa za priorytet, a może przy okazji chcą sobie narobić profitów u Sony.
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l łoooo rozyebują system :o mass effect 3, sleeping dogs, batman: ac, mortal kombat teraz hitman przechuy :o i to za niecałe dwie stówki rocznie w wakacje może w końcu ogram tomb raidera xD
Opublikowano 10 kwietnia 201312 l Plotki o nim były od jakiegoś czasu - sytuacja podobna jak ze Sleeping Dogs. Duża gra, która gdzieś jakby nie do końca spełniła oczekiwania, choć przecież nie jest to crap i nie sprzedała się specjalnie słabo. Square-Enix chętnie wrzuca gry do Plusa, a nawet godzi się na zniżki (typu ten Tomb Raider za 120 PLN). Pewnie Tomb też za parę miechów do Plusa zawita. S-E musiało wziąć sobie tego Plusa za priorytet, a może przy okazji chcą sobie narobić profitów u Sony. To raczej wina SE, że stawiają wysoko poprzeczke. Wg nich ponad 2mln Hitmana czy 3mln Tomb Raidera to nie wystarczający wynik lol