Opublikowano 17 lipca 201311 l oficjalna informacja - dzisiaj rozpiska! sorry za post pod postem Edytowane 17 lipca 201311 l przez c0r
Opublikowano 17 lipca 201311 l No to już wiadomo co dostaniemy w sierpniu: 31 lipca: NFS Most Wanted (Gra miesiąca) Mafia 2 Spec Ops: The Line Lego Lord of The Rings (Vita) When Vikings Attack (Vita) http://blog.eu.playstation.com/2013/07/17/playstation-plus-in-august-need-for-speed-most-wanted-mafia-ii-more/ In summaryLeaving PS Plus in July/August: 31st July: Battlefield 3 31st July: Catherine 31st July: Malicious 31st July: Ninja Gaiden Sigma Plus 31st July: Unit 13 Edytowane 17 lipca 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 17 lipca 201311 l Ta, jeszcze (pipi) niech 10 osób napisze co dadzą. Updejt jak dla mnie świetny, Mafie ograłem na PC ale z checią jeszcze raz zagram na PS3, nie kupowałem ( a miałem taki zamiar), bo przeczuwałem, że dadzą do Plusa. A NFS? Też żaden szok, EA już sporo gier dało do Plusiora.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Dla mnie re-we-la-cja. 3 gry których nie miałem ale chciałbym pograć. Mafia II w szczególności i NFS - w koncu większy racer na plusie.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Sierpień jak najbardziej na plusie. Fajnie, że jest dobry TPS, Mafię się przeszło, ale nie pogardzi się trofeami, a NFS. Wolę Hot Pursuit, ale w miarę świeżynkę dali więc też się nie pogardzi . Saint's Row 3 nadal nie skończone więc nie ma co gnać :-).
Opublikowano 17 lipca 201311 l ja jestem zadowolony, bo jeszcze w żadnego nfsa tej generacji nie grałem (no może Carbon dawno temu, Hot Porsuit 2 rlz), Mafia 2 super
Opublikowano 17 lipca 201311 l Świetny miesiąc i chyba pierwszy w którym jest wszystko to czego jeszcze nie grałem / nie miałem. Most Wanted sie nie spodziewałem więc in plus
Opublikowano 17 lipca 201311 l Huh wolalbym DMC mimo, ze juz go zaliczylem na 360tce. Zaden z tych tytulow kompletnie mnie nie interesuje :confused: Dla mnie lipny miesiac.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Heh, ciekawe co sprawiło, że DMC zastąpione zostało grą EA... W każdym bądź razie ścigałka to miła odmiana, widać że dbają o różnorodność.
Opublikowano 17 lipca 201311 l NFS kompletnie mi lata, jedyna ścigałka arcade jaką toleruje to Burnout, natomiast Spec Ops'a i Mafie z miłą chęcią przejdę.E:Bodajże już w grudniu posiadacze US PS+ mogli ściągnąć SSFIVAE, ciekawe czy eu dostanie niedługo swoją wersję, akurat przed premiera Ultra. Edytowane 17 lipca 201311 l przez XM.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Ps plus jest przeyebany. Ja jeszcze sleeping dogs nie ogralem chyba bede musial ogeaniczyc sen z 4h do 2h
Opublikowano 17 lipca 201311 l Mafie dostajemy za free, to chociaz dodatek pobierzmy za kase. Z tego co pamietam, to ukonczylem gre wieki temu na piracie, ale gra zle sie konczyla i polecali pobrac dlc... Chyba kazda gra w plusie ma jakies dlc, by na niej dodatkowo zarobic.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Nie kupujcie DLC. Ja się naciąłem i strasznie żałuję. Straszne (pipi).
Opublikowano 17 lipca 201311 l bardzo fajny miesiąc - po jednym fajnym tytule dla mnie dla ps3 i vity
Opublikowano 17 lipca 201311 l NFS kompletnie mi lata, jedyna ścigałka arcade jaką toleruje to Burnout, to wlasnie jest burnout
Opublikowano 17 lipca 201311 l Dla mnie na plus. Spec Ops miałem ograć, a Most Wanted można obadać. Mafia II: Speszal Trawnik Edyszyn mam na Xklocka
Opublikowano 17 lipca 201311 l Battlefielda chyba już nie zdążę ograć w tym miesiącu, ale może pożyczę PS3 na Spec Ops, Mafia II czeka na swoją kolej kupna w pudle na X360.
Opublikowano 17 lipca 201311 l Ps plus jest przeyebany. Ja jeszcze sleeping dogs nie ogralem chyba bede musial ogeaniczyc sen z 4h do 2h Chyba skorzystam - lbp karting, bf3, s.dogs chlopaki jednym slowem daja czadu !!!
Opublikowano 17 lipca 201311 l W stanach nie zabardzo opłaca sie mieć P+, nie wiedziałem ze USA maja gorsza zawartość Ja z P+ jestem póki co zadowolony tylko ze nie mam czasu tych gier odgrywać chętnie obadać NFS i pewnie kolejny raz przejdź Spec Ops mimo ukończenia na 360
Opublikowano 17 lipca 201311 l Nie za bardzo? W porównaniu z europejskim plusem, ich zawartość jest śmieszna i woła o pomstę do nieba. Nic dziwnego, że pod każdym newsem hamburgery hejtują Sony za zawartość, wystarczy poczytać hamburgerskiego bloga.