Opublikowano 15 maja 201311 l Trójka też jest. Wrzucą: PSASBR, LBP Karting i Twisted Metal Niestety niczego konkretnego w zeszłym roku nie mieli, więc jest bieda z wyborem. Edytowane 15 maja 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 maja 201311 l jak nie byl, jak byl z tym, ze na Vite - Uncharted: Golden Abyss Edytowane 15 maja 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 15 maja 201311 l kule faktycznie jest U3 i tylko 11gb zajmuje....no to mogliby go wrzucić do plusa
Opublikowano 15 maja 201311 l Myślę, że Uncharted spokojnie wyląduje, Battle Royale raczej też, i pewnie LBP Karting. Ewentualnie coś z HD kolekcji.
Opublikowano 15 maja 201311 l Może wrzucą singla, a multi będzie osobno za kasę (jak przy StarHawk'u o ile dobrze pamiętam).Ej, pirat U3 zajmuje 46GB? A tu 11GB?Aha, pliki na PSN są często kompresowane, widać to np. po kompresji wideo w niektórych grach. Może w tych 11GB, jest tylko język pl/ang?Mniejsza o to, ale poprzez grzebanie ile zajmuje pirat Uncharted 3, odkryłem spis pliczków na płycie:BCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-marlowe-intro-col-flashback-intro-3d.m2v 376.5 MBBCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-marlowe-intro-col-flashback-intro.m2v 313.7 MBBCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-meeting-chloe-3d.m2v 148 MBBCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-meeting-chloe.m2v 122.9 MBAle gó.wno! Te pliki m2v to pliki z filmikami. Tak filmikami, gdzie przecież tyle się mówiło o tym, że są na silniku gry, a jednak nie są. To w tej wersji 11GB pewnie będą walić ziarnistością, ale kto w ogólę powiedział że U3 zawita w plusie
Opublikowano 15 maja 201311 l Ale gó.wno! Te pliki m2v to pliki z filmikami. Tak filmikami, gdzie przecież tyle się mówiło o tym, że są na silniku gry, a jednak nie są. No bo są na silniku gry, ale nie w real-time.
Opublikowano 15 maja 201311 l Ja bym się nie obraził na Battle Royale. Gierka wugląda przyjemnie, a dziewczyna lubi pograć w bijatyki a jeszcze jak ta z przymrużeniem oka to z wdzięczności jeszcze by się dołożyła do przedłużenia Plusa
Opublikowano 15 maja 201311 l Te BR w becie nie było takie tragiczne, może też jakby brakowało miodności ze Super Smash Bros. , ale i tak pogrywało się w wolnej chwili. Taka gra na parę minut i zmiana Żadna rewelacja, ale czaso zapychacz świetny.
Opublikowano 15 maja 201311 l Wrzucą: PSASBR, LBP Karting i Twisted Metal Lepiej te gierki, których nikt nie kupił niż gry, które każdy normalny gracz, poza wybrykami takimi jak Mendrek, ograł.
Opublikowano 15 maja 201311 l Po pierwszym info byłem zawiedziony-Demon Soul i Ico ograłem dawno temu...no ale Rayman i KOA trafiły idealnie-super
Opublikowano 15 maja 201311 l Te BR w becie nie było takie tragiczne, może też jakby brakowało miodności ze Super Smash Bros. , ale i tak pogrywało się w wolnej chwili. Taka gra na parę minut i zmiana Żadna rewelacja, ale czaso zapychacz świetny. I w takich kategoriach chyba każdy by ją rozpatrywał co nie jest w sumie żadną wadą
Opublikowano 15 maja 201311 l Tylko co mają powiedzieć twórcy skoro ich gra po paru miesiącach ląduje za darmo w Plusie... No bo chyba nie dadzą Playstation Move Herosi? To w ogóle było już darmowe?
Opublikowano 15 maja 201311 l Wrzucą: PSASBR, LBP Karting i Twisted Metal Lepiej te gierki, których nikt nie kupił niż gry, które każdy normalny gracz, poza wybrykami takimi jak Mendrek, ograł. a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gier jest od chuya i jeszcze więcej, a jak się gra we wszystkie gatunki, to trzeba się poświęcić, żeby to wszystko ograć, albo znaleźć sponsora, który będzie za nas pracował i wykonywał inne obowiązki.
Opublikowano 17 maja 201311 l Dokładnie o tym samym pomyślałem. Ucieszyłem się na informację o Raymanie, a tu wersja na Vitę. Wielka szkoda. :-(
Opublikowano 19 maja 201311 l Ostatnio psioczyłem, że DS'a nie dali na EU Plus'a.. :> Cieszę się jak dziecko. Dobry zestaw w tym miesiącu!
Opublikowano 19 maja 201311 l Ech, a ja jednak jakoś tak wolę, by podawali line up co miesiąc, a nie tak od razu... ... bo tak na następne ogłoszenie muszę czekać prawdopodobnie do drugiej połowy czerwca Jednak coś w tym czekaniu na ogłoszenie jest emocjonującego. Przypomina czekanie na prezenty, a że prezenty kozackie, to P+ FTW!
Opublikowano 19 maja 201311 l ja wole wiedzieć wcześniej, czy przedłużyć plusa, czy yebać i za tą kasę kupić gre w pudełku
Opublikowano 23 maja 201311 l Już nie, tylko miesiąc była. Edytowane 23 maja 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 23 maja 201311 l Nie masz czego żałować Don Sterydo. Mi te "indyki" pomału bokiem wychodzą.
Opublikowano 23 maja 201311 l Sprawdzałem po prostu w temacie FAQ i tam jest wpisane więc się spytałem, bo na liście w PSS mi nie wyświetlało. A była Terraria, bo coś mi się wydawało, że jest, ale chyba coś pomerdałem. Edytowane 23 maja 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 24 maja 201311 l Tylko co mają powiedzieć twórcy skoro ich gra po paru miesiącach ląduje za darmo w Plusie... No bo chyba nie dadzą Playstation Move Herosi? To w ogóle było już darmowe? Przecież Sony nie narzuca nic twórcom gier, na pewno wiąże się to z odpowiednią gratyfikacją pieniężną - nie bój żaby, odpowiednie sumy musiały zasilić ich konto, żeby gra wylądowała w Plausie za free.
Opublikowano 25 maja 201311 l Dziś odkryłem (albo "odkryłem") coś ciekawego. Pamiętacie taką gierkę jak Pinball Arcade, która jakiś czas temu wylądowała w Plusie na Vitę? Otóż najwyraźniej stała się (lub była, a nie wiedziałem) cross buy'em. Wpisałem w wyszukiwarce "Pinball Arcade" i miałem ogólną wersję "Gra z PSN". Dałem "Pobierz" (bo tylko taka była) i ściągnęły mi się trzy rzeczy. Gra na Vitę, gra w wersji trial na PS3... i klucz odblokowujący grę na PS3 Tym samym mogę cieszyć się tym zacnym pinballem, nie posiadając przy tym Vity.
Opublikowano 26 maja 201311 l Zapytam tutaj bo nie bardzo wiem gdzie... Pobrałem kiedyś Mortal Kombat z Plusa ale nie mam już abonamentu i gra nie działa. W Najbliższym czasie nie zamierzam również dokupować abonamentu. Czy jak kupię wersję pudełkową to będzie śmigać na poprzednich sejwach gry z plusa? Oraz czy ewentualnie mógłbym wywalić zainstalowaną plusowską wersję [żeby zaoszczędzić miejsca na dysku] a sejwy zostaną? [chyba poszły w chmurę ale nie jestem pewny].