Opublikowano 10 maja 201113 l wstyd się przyznać ale dopiero wczoraj odpaliłem tryb walk tagowych ( ta gra ma tyle do zaoferowania,że jakoś mi się z tym nie śpieszyło) i po raz kolejny zostałem mega pozytywnie zaskoczony - gra się w niego świetnie. Mortal jak dla mnie to w chwili obecnej jeden z najmocniejszych kandydatów do game of the year, a już na pewno to największa pozytywna niespodzianka tego roku.
Opublikowano 16 maja 201113 l Jak się wam gra online? Bo u mnie to jakaś tragedia wczoraj była. Walki jak w slow monition :>
Opublikowano 16 maja 201113 l lagi masakryczne, a do tego z racji wyłączenia ps store nie da się aktywować online passu i większośc z nas za dwa dni będzie mieć zablokowany online
Opublikowano 16 maja 201113 l Ja zdążyłem jeszcze wklepać OP przed awarią także... ;p Ale info o lagach nie brzmi sympatycznie. Dopiero jutro będę mógł przetestować multi. Edytowane 16 maja 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 16 maja 201113 l Lagi to normalka. Kod sieciowy gry zyebali i aktualnie MK jest niegrywalne (przynajmniej 1 vs 1). Obiecali patch, ale ani widu ani słychu.
Opublikowano 16 maja 201113 l Oni chyba nie zapowiadali patcha. Oni powiedzieli jakoś 3 tygodnie temu, że będą wprowadzać hotfixy i w przeciągu dwóch tygodni powinno być widać efekty. Edytowane 16 maja 201113 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 16 maja 201113 l U mnie lagi aż tak często nie występują. Powiedziałbym, że sporadycznie, na tyle, by nie przeszkadzać w grze.
Opublikowano 16 maja 201113 l Gram na trialu bo niestety nie można jeszcze wstukać kod on line. Gra strasznie muli, mam wrażenie że gram w zwolnionym tempie
Opublikowano 16 maja 201113 l Tak poza tym potwierdziło się to co mi się zaczęło wydawać jak grałem w singla - Ermac jest niemiłosiernie przepakowany Ciężko jest z noobkami które grają tą postacią, a jak ktoś w miarę ogarnia to trudno podejść
Opublikowano 16 maja 201113 l Balans postaci jest OK. Kumpel wymiata Ermaciem strasznie ale spokojnie daje rade nawiązywać z nim równą walkę innymi postaciami.
Opublikowano 16 maja 201113 l Może postacie z teleportami sobie jakoś radzą, ale bez teleportu to niema jak podejść.
Opublikowano 16 maja 201113 l Lagi sa masakryczne z UK a jak zagralem dzisiaj z Polska i dostalem od jakiegos ogarnietego Scorpiona to sie za glowe lapalem nie da sie nic Hit Confirmowac blokowac na reakcje takie napierdalanie na pale ...
Opublikowano 16 maja 201113 l Ciekawe czy podobnie jest na LIVE. Rzeczywiście jest napdalanie na pałę. Jak ktoś biegnie na Ciebie i spamuje jakimiś kombosami i innymi przypadkowymi ciosami to mimo że blokujesz, to trudno znaleźć czas na kontre.
Opublikowano 16 maja 201113 l Lipa okrutna z tymi lagami, nie grałem ale chciał kupić ze względu na online właśnie. Ciekawe czy w przypadku http://livelog.pl/news.asp?ID=59078 będzie to samo z lagami co piszecie
Opublikowano 16 maja 201113 l Do tego ze gra oszukuje na expercie to juz sie przyzwyczailem ale grajac online sa juz totalne jaja. Niby chodzi "wszystko" plynnie ale bledow jest od groma, oto kilka z brzegu: - kolo skacze w prawa strone , ja wale teleport ( Ermac/Scorpion) a ten jeszcze w locie odwraca sie i kopie l lewo ! - ilekroc gralem przeciw Scorpionowi/Cyraxowi mialem sytuacje takie ze mimo iz przeskoczylem nad linka/siatka to i tak mnie chwytala ( nieraz bylem centralnie nad przeciwnikiem ) - "magiczny" blok, przeciwnik jeszcze nie skonczy robic specjala a juz ma wcisniety blok , zwlaszcza irytuje mnie to grajac przeciw Sub-Zero - zaczyna robic zamrazanie , ja daje teleport a i tak odbijam sie od jego bloku. Ja z kolei moge trzymac blok caly czas a i tak bede obrywal i to niejednokrotnie z odleglosci z ktorych nie powinienem byc trafiony Niby mozna powiedziec ze to wina lagow jednak podobne kwiatki wystepuja nawet grajac w "singlu" ,zwlaszcza na expercie.
Opublikowano 16 maja 201113 l NA dwa pady z kumplami maniakami MK rozegrałem ponad 200 meczy (było tyle bo wyskoczył pucharek), teraz rozegrałem 25 meczy on line (15 wygranych 10 przegranych) i cóż można napisać ... Żenada, olbrzymie opoźnienia, zwolnione tępo gry, ciężko wyprowadzić duże kombosy, ciężko rzucać. Lipa straszna muszą to naprawić bo się nie pogra.
Opublikowano 16 maja 201113 l Niby mozna powiedziec ze to wina lagow jednak podobne kwiatki wystepuja nawet grajac w "singlu" ,zwlaszcza na expercie. oszukiwanie CPU to poniekąd urok MK
Opublikowano 16 maja 201113 l Nie wiem czy to błąd, ale czy Johnym Cage'm można używać ciągle X-Ray'a tzn. to było tak, raz użył X-Ray'a a po chwili gdy go kopnąłem (on kucał i blokował ) automatycznie włączył się X-Ray
Opublikowano 16 maja 201113 l u niego odpala sie jak go ktos zaatakuje, ale tylko z bliskiej odleglosci
Opublikowano 16 maja 201113 l No tak, ale on mi zrobił 2 raz X-Ray'a, gdy miał już pusty ten pasek :confused:
Opublikowano 16 maja 201113 l X-Ray'a Cage'a można robić w kółko (po udanej kontrze chyba naciskamy dół+blok a potem trzymamy dół). Nie wiem tylko, czy w którejś z aktualizacji tego nie usunęli.
Opublikowano 16 maja 201113 l Można. Dzisiaj grając online natrafiłem na chłopka, który uskuteczniał tego typu akcje. Smutne...
Opublikowano 16 maja 201113 l Możesz sprawdzić, czy na PS3 działają w tej chwili bzdurne infinite'y, takie jak 1,1~b,b+1, (nJP), 1,1~b,b+1 itd. Scorpiona? Początkowo nietrafiony cios resetował stuny w combach, ale na X360 ten błąd został załatany.
Opublikowano 16 maja 201113 l Z dziką rozkoszą, jeśli tylko napiszesz mi kombinacje ludzkim językiem.