Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pieprzenie

Featured Replies

Opublikowano

Stacja z lewym paliwem, czy po prostu u mnie w miescie taka drozyzna?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 358,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Będąc w Stuttgarcie miałem do wyboru jedno z dwóch: albo muzeum Porsche albo muzeum Mercedesa. Tzn. jak ktoś ma czas to może iść do obu, ja miałem co najwyżej 3h wolnego z dojazdem. Wybrałem więc bard

• waldusthecyc
    waldusthecyc

to jest (pipi)A NIEDOPUSZCZALNE co odwala to pyerdolone ASO tego s(pipi)iałego Opla.    Oddałem auto do serwisu. Dostałem auto zastępcze, Hyunadaia I30, nówka sztuka, 2k przebiegu, 100konna benzyna.

• Moto show Bielsko-Biała 2023 i kolejny wrak race zaliczony. Udało się dotrzeć do finału, niefortunnie w finale wypchali mnie do lasu i musiałem odrabiać. Wyścig zakończył się przedwcześnie po dachowan

Opublikowano

Ja wczoraj na stacji przy Leclercu w Gdańsku za 4,26. Auto dobrze odpala, nie problemów z mocą, więc paliwo raczej ok.

Opublikowano

Gorzów najtaniej widziałem dziś za 4,79. Przeklęta Polska A!

Opublikowano

4,98 dziś za diesel zapłaciłem ... heh dobrze że raz na 750 km ale 3 stówki jednak bolą za każdym razem :)

Opublikowano

Chevrolet epica 65 l tyle że ja nigdy nie czekam na rezerwę więc jak jest już blisko końca jadę kiedy mi wygodnie na lotos blisko domu. Plus minus tankuje zawsze 55 l

Opublikowano

A to chyba całkiem znośne spalanie, co? Bo Epica to dosć sporawy sedan.

Opublikowano

No spoko szczególnie w trasie (do krakowa z olsztyna na jednym baku) i wygoda duża. Minus parkowanie w zatłoczonych miejscach. Szeroki samochód widać że amerykański (produkowany w fabryce daewoo korea:p)

Opublikowano

no no już dawno nie lałem do pełna za mniej niż 300zł, wczoraj 4,47zł za 95 na statoil.

Opublikowano

Myślicie, że w tym roku zejdzie poniżej 4 zł?

Opublikowano

pamiętam jak zdałem prawko i paliwo dobiło do 4 zł to ludzie mówili, że koniec świata. Teraz każdy byłby szczęśliwy jakby 4.70 się utrzymało :) 

u mnie ropa 4.79, pb95 4.89, disel verva 5.01, pb98 5.05

patrząc na ceny u was to drogo, może dlatego, że same orleny i jakaś zmowa cen.

Opublikowano

patrząc na ceny u was to drogo, może dlatego, że same orleny i jakaś zmowa cen.

Zgadnij po ile idzie paliwo w polskim Kuwejcie tj Płocku :lol: kurywa nigdzie nie ma drożej, ja wiem, że świeże, no ale bez przesady z cenami :/

Opublikowano

A myślisz, że na Lotosie w Gdańsku co jest? Im dalej na południe, tym tańsze paliwo. Na Kujawach często sporo tańsze niż w Gdańsku.

Dziś stałem w kolejce do dystrybutora 15 minut, czułem się jak w jakimś kraju w Ameryce południowej, gdzie są przydziały na paliwo. Typ koło mnie w dwa kanistry lał dodatkowo.

Opublikowano

Dziś w Gliwicach na Auchan litr Pb95, uwaga, 4,19zł! Chyba trzeba będzie podjechać i zalać na zaś ;)

Edytowane przez Desser

Opublikowano

Ja dziś się za bardzo podjarałem tańszym paliwem i na 70 km odcinku autostrady spaliłem 1/4 baku. Żaden s(pipi)ol mnie nie wyprzedził.

Opublikowano

Tuska nie ma niecaly miesiac w kraju i juz paliwo ponad zlotowke tansze  :teehee:

Opublikowano

Zaprzestaję tankowania na BP. Co tydz do mojej corsiny 1.0 v3 :D leje za 100 zł pb95 i robię na tym ... coraz mniej km. Ostatnio 140 km w trasie :/. Dzis stestuje Lukoil czy coś innego.

Opublikowano

sam nie wiem tą samą trasę z powrotem machnałem na paliwie z Bliskiej i ledwo co ubyło ... nie wiem nie znam się na benzynach, zawsze miałem diesle. termostat nie dogrzewa do 90 stopni i może świece stare. Dobrze kombinuję ?