Opublikowano 5 godzin temu5 godz. OTOMOTO NewsAlfy Romeo Giulia i Stelvio pożyją do 2027 r. | OTOMOTO NewsAlfy Romeo Giulia i Stelvio w aktualnych wcieleniach mają przetrwać znacznie dłużej niż do tej pory planowano. Co z ich następcami?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wziąłem sobie na tydzień z wypożyczalni tę Giulię i jest petarda Co prawda kiepski system multimedialny oraz kamera cofania budzi zażenowanie, ale reszta budzi uśmiech na twarzy. Do tego ta analogowość, która jest dla mnie wielką zaletą - przyciski i pokrętła. Nawet nie sprawdzałem, czy ekran jest dotykowy, bo nie jest mi to potrzebne.Jak Ktoś chce ładnego, sportowego sedana, a nie stać go na jakąś markę premium z różnych powodów, to nawet nie ma się co zastanawiać. 280 koni w benzynie wgniata w fotel :) Świetne autko. Mam BMW 3 i 4, ale chyba Giulię wezmę w najem, by trochę się tym autem pocieszyć. Ps. Ten co mi dali, to rocznik 2020, chyba jakiś ulep z USA.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kącik motocyklowy się akurat uruchomił, jak widzę. Ja to mam w tym względzie jedno marzenie... bo jednym z obiektów westchnień, jakbym miał już mieć ,,motór" i robić na niego prawko, to jest to coś takiego: