Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZgRedzi - znalezione w sieci

Featured Replies

Opublikowano

jakim autem jeździ koso? Czarnym? 

pytam bo nie wiem czy mam już omamy.

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 55,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak było, to sorry HIV otworzył spożywczak na dworcu w Dąbrowie Górniczej   http://www.tvs.pl/40781,dworzec_kolejowy_w_katowicach_bedzie_gotowy_30_pazdziernika.html   Od 1.30

• Wywiad z Saszą który prowadzi sklep z grami. Niestety skupiony w 95% tylko na handlu więc żadnych ciekawych historyjek z czasów PE nie ma.  

• Jedyne "wewnętrzne" przeprosiny jakie pamiętam w PE to te dla Shivy, więc kolega coś sobie uroił.

Opublikowano

Klimatyczne filmiki do pooglądania przy wieczornym piwku :)

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wywiad z Saszą który prowadzi sklep z grami. Niestety skupiony w 95% tylko na handlu więc żadnych ciekawych historyjek z czasów PE nie ma.

Opublikowano

Niezła okolica na sklep, że tam ludzie trafiają

"czytam cd action" , "nikt nie potrzebuje gazet":notlikethis:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wywiad mało ciekawy jak dla mnie, bardzo chaotyczny, a co do lokalizacji to faktycznie mało szczęśliwa, same drzwi i elewacja nie zachęcają do wejścia do środka, raczej wygląda na opuszczone miejsce.

Edytowane przez Grześ

• 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Na blogu Operacja Panda wywiad ze zgRedem – Łukasz „Dżujo” Kujawa

Operacja Panda
No image preview

Wywiad ze zgRedem - Łukasz "Dżujo" Kujawa » Operacja Panda

Prawdopodobnie każdy, kto rozpoczynał swoją przygodę z grami w latach 90. lub 00., zna magazyn PSX Extreme. Nasz zespół też każdego miesiąca kupował „szmatławiec” i...

Edytowane przez philipo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakiś youtuberek dołączył do PE, ma mieć własną rubryke. Nie znam, chociaż jak na polske ma sporo subów

Screenshot_20250616_162001_YouTube.jpg

Opublikowano

Matko, miałem nieprzyjemność obejrzeć parę filmów tego typa, ponadto udzielał się w którymś specjalu i nie wiem czy gorszy był jego tekst czy pełne błędów wypociny NRGeeka. Będę omijał tę rubrykę, a jak będzie na więcej niż stronę to zażądam od Pana Pereza ekwiwalentu za te strony. Może po prostu nie rozumiem jego poczucia humoru i gadania o niczym.

Opublikowano

Oglądałem go jakiś czas, ale później jak wszedl we współpracę z jakimś sklepem to materiały robił pod kliki sprzętów za dużo i poszedł unsub.

Opublikowano

Kolejny nołnejm zapychający miejsce, które mogłoby być recenzją... nowe, nie znałem.

Opublikowano

Jeśli wywalili Marcellusa i dostał swoją stronę to fajnie by było jakby Mielowi dali też stronkę.

Opublikowano

Koso wrzucił zajawke książki którą przygotowuje z naczelnym PE

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Opublikowano

Dziwna forma sprzedaży, to nie jest firma krzak, ale biore i tak

Zrzutka.pl
No image preview

Zrzutka: Wesprzyj tworzenie “Kompendium PSX”! | Kosman-Me...

29 września 2025 roku upłynie dokładnie 30 lat od europejskiej premiery pierwszego PlayStation – jednej z najważniejszych konsol w historii, która sprzedała się na całym świecie w ponad 100 miliona...
  1. AKIET PODSTAWOWY: 129 zł - "Kompendium PSX" + wysyłka

2. PAKIET Z AUTOGRAFAMI: 139 zł - "Kompendium PSX" + autografy twórców + wysyłka

3. PAKIET KOSMITY: 149 zł - "Kompendium PSX" + książka "Potwory w ciemności" + wysyłka

4. PAKIET ARCHEOLOGA: 159 zł - "Kompendium PSX" + książka "Jak powstawał Tomb Raidera" + wysyłka

5. PAKIET ŁOBUZA: 164 zł - "Kompendium PSX" + książka "Jacked. Chuligańska historia Grand Theft Auto" + wyysyłka

Opublikowano

No rzeczywiście trochę dziwna forma, ale pewnie się kupi, chociaż cena dość spora.

Opublikowano
5 minut temu, Pix napisał(a):

chociaż cena dość spora.

Cena uczciwa, 372 strony w kolorze i twardej oprawie, gdzie Silent Hill 116 stron 59,99zł

Opublikowano

Siema, ależ szybko wyhaczone :) Robimy tę knigę już tak długo, że crowdfunding, który pierwotnie przewidywaliśmy dla projektu, zdążył w Polsce wyciągnąć kopyta - a Zrzutka jest najbliżej tego modelu, natomiast nie zabiera takiej prowizji jak Allegro (właściwie w ogóle nie pobiera). No i byłem ciekaw, jak może to zadziałać marketingowo. Zobaczymy jak pójdzie!

Opublikowano

Dycha więcej i można mieć autografy. Kiedyś poprosiłem Kila, żeby dał mi autograf, przy okazji - jak mi Nintendo DSy „poprawiał”:) także po latach dojdą kolejne. Zamowie na weekend.

Opublikowano
17 minut temu, koso napisał(a):

Siema, ależ szybko wyhaczone :) Robimy tę knigę już tak długo, że crowdfunding, który pierwotnie przewidywaliśmy dla projektu, zdążył w Polsce wyciągnąć kopyta - a Zrzutka jest najbliżej tego modelu, natomiast nie zabiera takiej prowizji jak Allegro (właściwie w ogóle nie pobiera). No i byłem ciekaw, jak może to zadziałać marketingowo. Zobaczymy jak pójdzie!

Pierwszy raz widzę crowdfunding na zrzutce i nawet nie wiem jak zabezpiecza wspierających przed ewentualnym oszustwem, stąd zdziwienie. Ty z Rogerem to akurat solidna firma, więc wchodzę w ciemno, ale gdyby to był ktoś inny [Łapusz np] to bym się wahał.

Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzie

Opublikowano

W pakiecie z Tomb Raiderem też jest autograf czy tu już bez? No i to autografy wszystkich czy tylko głównodowodzących (których bazgroły mam na verbatimach vegeta_smile

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał(a):

Pierwszy raz widzę crowdfunding na zrzutce i nawet nie wiem jak zabezpiecza wspierających przed ewentualnym oszustwem, stąd zdziwienie. Ty z Rogerem to akurat solidna firma, więc wchodzę w ciemno, ale gdyby to był ktoś inny [Łapusz np] to bym się wahał.

Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzie

To prawda, Zrzutka nie jest za bardzo przystosowana do takich bardziej komercyjnych akcji, dlatego trzeba sobie radzić ofertami/licytacjami.

6 minut temu, łom napisał(a):

W pakiecie z Tomb Raiderem też jest autograf czy tu już bez? No i to autografy wszystkich czy tylko głównodowodzących (których bazgroły mam na verbatimach vegeta_smile

Autografy niestety tylko w tej jednej - nie chcieliśmy przekombinować w tworzeniu wariantów, bo za dużo opcji to też nie jest dobry wybór. Podpisy Rogera i mój na 100%, ale postaramy się zebrać jak najwięcej.

Opublikowano

Jak brać to tylko z autografami. Podpis legendy PE, która kąpała się w umywalce? Jeszcze jak banderas

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Roger z Kosem to wszystko w rodzinie :) Mogą sobie śmiało odpalić temat w tym dziale z PE czy Ty jak chcesz to załóż - na luzie. Tam choćby LOL ma swój osobny temat - a to też taki PSX Extreme, ale nie do końca.