Opublikowano 16 stycznia 20223 l jakim autem jeździ koso? Czarnym? pytam bo nie wiem czy mam już omamy.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Bardzo fajny wywiad z Kubą Sobkiem. Głównie na temat jego działalności trailerowej, ale jest też sporo wątków około-szmatławcowych, w tym takie, o których nie miałem pojęcia. https://gry.interia.pl/wideo/video,vId,3231922
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Wywiad z Saszą który prowadzi sklep z grami. Niestety skupiony w 95% tylko na handlu więc żadnych ciekawych historyjek z czasów PE nie ma.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Niezła okolica na sklep, że tam ludzie trafiają "czytam cd action" , "nikt nie potrzebuje gazet"
Opublikowano 1 czerwca 20241 r Wywiad mało ciekawy jak dla mnie, bardzo chaotyczny, a co do lokalizacji to faktycznie mało szczęśliwa, same drzwi i elewacja nie zachęcają do wejścia do środka, raczej wygląda na opuszczone miejsce. Edytowane 1 czerwca 20241 r przez Grześ
Opublikowano 14 października 202414 paź Wspominkowy tekst Marcellusa https://naekranie.pl/artykuly/wspomnienia-konsolowego-kombatanta-tekken-3
Opublikowano 15 maja15 maj Na blogu Operacja Panda wywiad ze zgRedem – Łukasz „Dżujo” KujawaOperacja PandaWywiad ze zgRedem - Łukasz "Dżujo" Kujawa » Operacja PandaPrawdopodobnie każdy, kto rozpoczynał swoją przygodę z grami w latach 90. lub 00., zna magazyn PSX Extreme. Nasz zespół też każdego miesiąca kupował „szmatławiec” i... Edytowane 15 maja15 maj przez philipo
Opublikowano 16 czerwca16 cze Jakiś youtuberek dołączył do PE, ma mieć własną rubryke. Nie znam, chociaż jak na polske ma sporo subów
Opublikowano 16 czerwca16 cze Matko, miałem nieprzyjemność obejrzeć parę filmów tego typa, ponadto udzielał się w którymś specjalu i nie wiem czy gorszy był jego tekst czy pełne błędów wypociny NRGeeka. Będę omijał tę rubrykę, a jak będzie na więcej niż stronę to zażądam od Pana Pereza ekwiwalentu za te strony. Może po prostu nie rozumiem jego poczucia humoru i gadania o niczym.
Opublikowano 16 czerwca16 cze Oglądałem go jakiś czas, ale później jak wszedl we współpracę z jakimś sklepem to materiały robił pod kliki sprzętów za dużo i poszedł unsub.
Opublikowano 16 czerwca16 cze Kolejny nołnejm zapychający miejsce, które mogłoby być recenzją... nowe, nie znałem.
Opublikowano czwartek o 14:165 dni Jeśli wywalili Marcellusa i dostał swoją stronę to fajnie by było jakby Mielowi dali też stronkę.