Skocz do zawartości

ZgRedzi - znalezione w sieci

Featured Replies

Opublikowano

jakim autem jeździ koso? Czarnym? 

pytam bo nie wiem czy mam już omamy.

• Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 53,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak było, to sorry HIV otworzył spożywczak na dworcu w Dąbrowie Górniczej   http://www.tvs.pl/40781,dworzec_kolejowy_w_katowicach_bedzie_gotowy_30_pazdziernika.html   Od 1.30

• Wywiad z Saszą który prowadzi sklep z grami. Niestety skupiony w 95% tylko na handlu więc żadnych ciekawych historyjek z czasów PE nie ma.  

• Jedyne "wewnętrzne" przeprosiny jakie pamiętam w PE to te dla Shivy, więc kolega coś sobie uroił.

Opublikowano

Klimatyczne filmiki do pooglądania przy wieczornym piwku :)

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Wywiad z Saszą który prowadzi sklep z grami. Niestety skupiony w 95% tylko na handlu więc żadnych ciekawych historyjek z czasów PE nie ma.

Opublikowano

Niezła okolica na sklep, że tam ludzie trafiają

"czytam cd action" , "nikt nie potrzebuje gazet":notlikethis:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wywiad mało ciekawy jak dla mnie, bardzo chaotyczny, a co do lokalizacji to faktycznie mało szczęśliwa, same drzwi i elewacja nie zachęcają do wejścia do środka, raczej wygląda na opuszczone miejsce.

Edytowane przez Grześ

• 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Na blogu Operacja Panda wywiad ze zgRedem – Łukasz „Dżujo” Kujawa

Operacja Panda
No image preview

Wywiad ze zgRedem - Łukasz "Dżujo" Kujawa » Operacja Panda

Prawdopodobnie każdy, kto rozpoczynał swoją przygodę z grami w latach 90. lub 00., zna magazyn PSX Extreme. Nasz zespół też każdego miesiąca kupował „szmatławiec” i...

Edytowane przez philipo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakiś youtuberek dołączył do PE, ma mieć własną rubryke. Nie znam, chociaż jak na polske ma sporo subów

Screenshot_20250616_162001_YouTube.jpg

Opublikowano

Matko, miałem nieprzyjemność obejrzeć parę filmów tego typa, ponadto udzielał się w którymś specjalu i nie wiem czy gorszy był jego tekst czy pełne błędów wypociny NRGeeka. Będę omijał tę rubrykę, a jak będzie na więcej niż stronę to zażądam od Pana Pereza ekwiwalentu za te strony. Może po prostu nie rozumiem jego poczucia humoru i gadania o niczym.

Opublikowano

Oglądałem go jakiś czas, ale później jak wszedl we współpracę z jakimś sklepem to materiały robił pod kliki sprzętów za dużo i poszedł unsub.

Opublikowano

Kolejny nołnejm zapychający miejsce, które mogłoby być recenzją... nowe, nie znałem.

Opublikowano

Jeśli wywalili Marcellusa i dostał swoją stronę to fajnie by było jakby Mielowi dali też stronkę.

Opublikowano

Koso wrzucił zajawke książki którą przygotowuje z naczelnym PE

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Opublikowano

Dziwna forma sprzedaży, to nie jest firma krzak, ale biore i tak

Zrzutka.pl
No image preview

Zrzutka: Wesprzyj tworzenie “Kompendium PSX”! | Kosman-Me...

29 września 2025 roku upłynie dokładnie 30 lat od europejskiej premiery pierwszego PlayStation – jednej z najważniejszych konsol w historii, która sprzedała się na całym świecie w ponad 100 miliona...
  1. AKIET PODSTAWOWY: 129 zł - "Kompendium PSX" + wysyłka

2. PAKIET Z AUTOGRAFAMI: 139 zł - "Kompendium PSX" + autografy twórców + wysyłka

3. PAKIET KOSMITY: 149 zł - "Kompendium PSX" + książka "Potwory w ciemności" + wysyłka

4. PAKIET ARCHEOLOGA: 159 zł - "Kompendium PSX" + książka "Jak powstawał Tomb Raidera" + wysyłka

5. PAKIET ŁOBUZA: 164 zł - "Kompendium PSX" + książka "Jacked. Chuligańska historia Grand Theft Auto" + wyysyłka

Opublikowano

No rzeczywiście trochę dziwna forma, ale pewnie się kupi, chociaż cena dość spora.

Opublikowano
5 minut temu, Pix napisał(a):

chociaż cena dość spora.

Cena uczciwa, 372 strony w kolorze i twardej oprawie, gdzie Silent Hill 116 stron 59,99zł

Opublikowano

Siema, ależ szybko wyhaczone :) Robimy tę knigę już tak długo, że crowdfunding, który pierwotnie przewidywaliśmy dla projektu, zdążył w Polsce wyciągnąć kopyta - a Zrzutka jest najbliżej tego modelu, natomiast nie zabiera takiej prowizji jak Allegro (właściwie w ogóle nie pobiera). No i byłem ciekaw, jak może to zadziałać marketingowo. Zobaczymy jak pójdzie!

Opublikowano

Dycha więcej i można mieć autografy. Kiedyś poprosiłem Kila, żeby dał mi autograf, przy okazji - jak mi Nintendo DSy „poprawiał”:) także po latach dojdą kolejne. Zamowie na weekend.

Opublikowano
17 minut temu, koso napisał(a):

Siema, ależ szybko wyhaczone :) Robimy tę knigę już tak długo, że crowdfunding, który pierwotnie przewidywaliśmy dla projektu, zdążył w Polsce wyciągnąć kopyta - a Zrzutka jest najbliżej tego modelu, natomiast nie zabiera takiej prowizji jak Allegro (właściwie w ogóle nie pobiera). No i byłem ciekaw, jak może to zadziałać marketingowo. Zobaczymy jak pójdzie!

Pierwszy raz widzę crowdfunding na zrzutce i nawet nie wiem jak zabezpiecza wspierających przed ewentualnym oszustwem, stąd zdziwienie. Ty z Rogerem to akurat solidna firma, więc wchodzę w ciemno, ale gdyby to był ktoś inny [Łapusz np] to bym się wahał.

Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzie

Opublikowano

W pakiecie z Tomb Raiderem też jest autograf czy tu już bez? No i to autografy wszystkich czy tylko głównodowodzących (których bazgroły mam na verbatimach vegeta_smile

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał(a):

Pierwszy raz widzę crowdfunding na zrzutce i nawet nie wiem jak zabezpiecza wspierających przed ewentualnym oszustwem, stąd zdziwienie. Ty z Rogerem to akurat solidna firma, więc wchodzę w ciemno, ale gdyby to był ktoś inny [Łapusz np] to bym się wahał.

Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzie

To prawda, Zrzutka nie jest za bardzo przystosowana do takich bardziej komercyjnych akcji, dlatego trzeba sobie radzić ofertami/licytacjami.

6 minut temu, łom napisał(a):

W pakiecie z Tomb Raiderem też jest autograf czy tu już bez? No i to autografy wszystkich czy tylko głównodowodzących (których bazgroły mam na verbatimach vegeta_smile

Autografy niestety tylko w tej jednej - nie chcieliśmy przekombinować w tworzeniu wariantów, bo za dużo opcji to też nie jest dobry wybór. Podpisy Rogera i mój na 100%, ale postaramy się zebrać jak najwięcej.

Opublikowano

Jak brać to tylko z autografami. Podpis legendy PE, która kąpała się w umywalce? Jeszcze jak banderas

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Roger z Kosem to wszystko w rodzinie :) Mogą sobie śmiało odpalić temat w tym dziale z PE czy Ty jak chcesz to załóż - na luzie. Tam choćby LOL ma swój osobny temat - a to też taki PSX Extreme, ale nie do końca.