Opublikowano 16 stycznia 20224 l jakim autem jeździ koso? Czarnym? pytam bo nie wiem czy mam już omamy.
Opublikowano 29 lipca 20223 l Bardzo fajny wywiad z Kubą Sobkiem. Głównie na temat jego działalności trailerowej, ale jest też sporo wątków około-szmatławcowych, w tym takie, o których nie miałem pojęcia. https://gry.interia.pl/wideo/video,vId,3231922
Opublikowano 18 kwietnia 20242 l Wywiad z Saszą który prowadzi sklep z grami. Niestety skupiony w 95% tylko na handlu więc żadnych ciekawych historyjek z czasów PE nie ma.
Opublikowano 18 kwietnia 20242 l Niezła okolica na sklep, że tam ludzie trafiają "czytam cd action" , "nikt nie potrzebuje gazet"
Opublikowano 1 czerwca 20242 l Wywiad mało ciekawy jak dla mnie, bardzo chaotyczny, a co do lokalizacji to faktycznie mało szczęśliwa, same drzwi i elewacja nie zachęcają do wejścia do środka, raczej wygląda na opuszczone miejsce. Edytowane 1 czerwca 20242 l przez Grześ
Opublikowano 14 października 20241 r Wspominkowy tekst Marcellusa https://naekranie.pl/artykuly/wspomnienia-konsolowego-kombatanta-tekken-3
Opublikowano 15 maja 20251 r Na blogu Operacja Panda wywiad ze zgRedem – Łukasz „Dżujo” KujawaOperacja PandaWywiad ze zgRedem - Łukasz "Dżujo" Kujawa » Operacja PandaPrawdopodobnie każdy, kto rozpoczynał swoją przygodę z grami w latach 90. lub 00., zna magazyn PSX Extreme. Nasz zespół też każdego miesiąca kupował „szmatławiec” i... Edytowane 15 maja 20251 r przez philipo
Opublikowano 16 czerwca 20251 r Jakiś youtuberek dołączył do PE, ma mieć własną rubryke. Nie znam, chociaż jak na polske ma sporo subów
Opublikowano 16 czerwca 20251 r Matko, miałem nieprzyjemność obejrzeć parę filmów tego typa, ponadto udzielał się w którymś specjalu i nie wiem czy gorszy był jego tekst czy pełne błędów wypociny NRGeeka. Będę omijał tę rubrykę, a jak będzie na więcej niż stronę to zażądam od Pana Pereza ekwiwalentu za te strony. Może po prostu nie rozumiem jego poczucia humoru i gadania o niczym.
Opublikowano 16 czerwca 20251 r Oglądałem go jakiś czas, ale później jak wszedl we współpracę z jakimś sklepem to materiały robił pod kliki sprzętów za dużo i poszedł unsub.
Opublikowano 16 czerwca 20251 r Kolejny nołnejm zapychający miejsce, które mogłoby być recenzją... nowe, nie znałem.
Opublikowano 19 czerwca 20251 r Jeśli wywalili Marcellusa i dostał swoją stronę to fajnie by było jakby Mielowi dali też stronkę.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Dziwna forma sprzedaży, to nie jest firma krzak, ale biore i takZrzutka.plZrzutka: Wesprzyj tworzenie “Kompendium PSX”! | Kosman-Me...29 września 2025 roku upłynie dokładnie 30 lat od europejskiej premiery pierwszego PlayStation – jednej z najważniejszych konsol w historii, która sprzedała się na całym świecie w ponad 100 miliona...AKIET PODSTAWOWY: 129 zł - "Kompendium PSX" + wysyłkaPAKIET Z AUTOGRAFAMI: 139 zł - "Kompendium PSX" + autografy twórców + wysyłkaPAKIET KOSMITY: 149 zł - "Kompendium PSX" + książka "Potwory w ciemności" + wysyłkaPAKIET ARCHEOLOGA: 159 zł - "Kompendium PSX" + książka "Jak powstawał Tomb Raidera" + wysyłkaPAKIET ŁOBUZA: 164 zł - "Kompendium PSX" + książka "Jacked. Chuligańska historia Grand Theft Auto" + wyysyłka
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze No rzeczywiście trochę dziwna forma, ale pewnie się kupi, chociaż cena dość spora.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 5 minut temu, Pix napisał(a):chociaż cena dość spora.Cena uczciwa, 372 strony w kolorze i twardej oprawie, gdzie Silent Hill 116 stron 59,99zł
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Siema, ależ szybko wyhaczone :) Robimy tę knigę już tak długo, że crowdfunding, który pierwotnie przewidywaliśmy dla projektu, zdążył w Polsce wyciągnąć kopyta - a Zrzutka jest najbliżej tego modelu, natomiast nie zabiera takiej prowizji jak Allegro (właściwie w ogóle nie pobiera). No i byłem ciekaw, jak może to zadziałać marketingowo. Zobaczymy jak pójdzie!
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Dycha więcej i można mieć autografy. Kiedyś poprosiłem Kila, żeby dał mi autograf, przy okazji - jak mi Nintendo DSy „poprawiał”:) także po latach dojdą kolejne. Zamowie na weekend.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 17 minut temu, koso napisał(a):Siema, ależ szybko wyhaczone :) Robimy tę knigę już tak długo, że crowdfunding, który pierwotnie przewidywaliśmy dla projektu, zdążył w Polsce wyciągnąć kopyta - a Zrzutka jest najbliżej tego modelu, natomiast nie zabiera takiej prowizji jak Allegro (właściwie w ogóle nie pobiera). No i byłem ciekaw, jak może to zadziałać marketingowo. Zobaczymy jak pójdzie!Pierwszy raz widzę crowdfunding na zrzutce i nawet nie wiem jak zabezpiecza wspierających przed ewentualnym oszustwem, stąd zdziwienie. Ty z Rogerem to akurat solidna firma, więc wchodzę w ciemno, ale gdyby to był ktoś inny [Łapusz np] to bym się wahał.Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzie
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze W pakiecie z Tomb Raiderem też jest autograf czy tu już bez? No i to autografy wszystkich czy tylko głównodowodzących (których bazgroły mam na verbatimach
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze 6 minut temu, Shen napisał(a):Pierwszy raz widzę crowdfunding na zrzutce i nawet nie wiem jak zabezpiecza wspierających przed ewentualnym oszustwem, stąd zdziwienie. Ty z Rogerem to akurat solidna firma, więc wchodzę w ciemno, ale gdyby to był ktoś inny [Łapusz np] to bym się wahał.Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzieTo prawda, Zrzutka nie jest za bardzo przystosowana do takich bardziej komercyjnych akcji, dlatego trzeba sobie radzić ofertami/licytacjami.6 minut temu, łom napisał(a):W pakiecie z Tomb Raiderem też jest autograf czy tu już bez? No i to autografy wszystkich czy tylko głównodowodzących (których bazgroły mam na verbatimach Autografy niestety tylko w tej jednej - nie chcieliśmy przekombinować w tworzeniu wariantów, bo za dużo opcji to też nie jest dobry wybór. Podpisy Rogera i mój na 100%, ale postaramy się zebrać jak najwięcej.
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Jak brać to tylko z autografami. Podpis legendy PE, która kąpała się w umywalce? Jeszcze jak
Opublikowano 25 czerwca 202525 cze Godzinę temu, Shen napisał(a):Moze pan @Perez się zgodzi na jakiś osobny temat dla wydawnictwa open beta, ostatnio wrzucałem info o książce o Tsubasie to tez nie wiedziałem za bardzo gdzieRoger z Kosem to wszystko w rodzinie :) Mogą sobie śmiało odpalić temat w tym dziale z PE czy Ty jak chcesz to załóż - na luzie. Tam choćby LOL ma swój osobny temat - a to też taki PSX Extreme, ale nie do końca.