Opublikowano niedziela o 20:022 dni Lecę całość po raz nie wiem który. Szósty? Zawsze tak samo dobre.I pierwszy raz mam ochotę kupić funko popa
Opublikowano poniedziałek o 09:551 dzień 13 godzin temu, maciucha napisał(a):Lecę całość po raz nie wiem który. Szósty? Zawsze tak samo dobre.get the fuck outta here! też oglądam, nie wiem który raz. Żona namówiła, że chce rewatch, to nie odmówię! Tylko tym razem z BD a nie streamingu - no jest jakość petarda Edytowane poniedziałek o 09:551 dzień przez ProstyHeker
Opublikowano poniedziałek o 12:501 dzień 2 godziny temu, ProstyHeker napisał(a):get the fuck outta here! też oglądam, nie wiem który raz. Żona namówiła, że chce rewatch, to nie odmówię! Tylko tym razem z BD a nie streamingu - no jest jakość petarda Rozumiem że napisy anglik tylko?
Opublikowano poniedziałek o 12:511 dzień 1 minutę temu, maciucha napisał(a):Rozumiem że napisy anglik tylko?Tak. Staram się oglądać ENG tak czy siak
Opublikowano poniedziałek o 15:501 dzień 19 godzin temu, maciucha napisał(a):Lecę całość po raz nie wiem który. Szósty? Zawsze tak samo dobre.I pierwszy raz mam ochotę kupić funko popa Z takim nosem to Chris na pewno nie mógłby palić na deszczu. I fryzura Pauliego zbyt idealna, a to przecież był jedyny moment gdy były potargane.