estel 806 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Można zimportować swojego sejwa, jeżeli takowego się posiada. Jeżeli nie to jest do wyboru jeden z 3 wariantów. Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 I Dragon age skonczony. Zakonczenie strasznie dziwne, moze mi ktos wyjasnic o co chodzilo? Nie do konca wiem o jakim Strazniku mowila Cassandra i co to byla za babka ktorej ksiege oddala? Zaluje ze stanalem po stronie magow. Przy drugim przejsciu bede po stronie templariuszy. Aha i jak zdobyc szacunek Arishoka oraz jak zostac Wicehrabia Kirkwal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja stanołem po stronie Templariuszy(przeciw sobie), ale teraz gram magiem i na bank stane po stronie magów, ale mam wrażenie, że i tak będzie podona końcówka. I też jestem ciekaw co do szefa Qunari i tego wicehrabi Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Aby mieć respekt Arishoka trzeba odpowiadać zgodnie z tym co on sugeruje, z reguły dolna prawa opcja np że nie oddałbyś elfów na jego miejscu etc(ostatnia misja w 2 akcie) Aby zostać viscountem trzeba stanąć po stronie templariuszy Aby skumać o co chodzi z zakończeniem trzeba było grać w pierwszego DA Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Aby mieć respekt Arishoka trzeba odpowiadać zgodnie z tym co on sugeruje, z reguły dolna prawa opcja np że nie oddałbyś elfów na jego miejscu etc(ostatnia misja w 2 akcie) Aby zostać viscountem trzeba stanąć po stronie templariuszy Aby skumać o co chodzi z zakończeniem trzeba było grać w pierwszego DA Pierwszego DA skonczylem 3 razy i dalej nie wiem ocb w 2. Wiec jesli bylbys tak mily to wytlumacz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 @Dzar Podlaczam sie pod pytanie szawello, gralem tylko raz w dao i chyba mi umknelo albo najprosciej w swiecie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chodzi tu zapewne o Szarego strażnika, którym to graliśmy w 1 części. W końcu był bezimienny a ludzie zwracali się do niego właśnie jako Szary Strażnik. A ta ruda z księgą to Leliana, towarzyska naszego bohatera z DA:O Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 @wojnar no tak, ale chyba w niektorych z zakonczen szary straznik ginie (tzn wtedy kiedy sie nie przespi sie z Morrigan) Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 No to akurat da sie wytlumaczyc tym jaka wersje wybrales na poczatku. To chyba cos mi w 2 umknelo, ale po co Cassandra szuka bohatera z 1 czesci? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Tego dowiemy się pewnie z DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 W skrócie mówiąć. OH NIE NADCIĄGA WIELKIE ZŁO,TRZEBA ZEBRAĆ KOKSÓW DO WALKI Z NIM. A w DA3 będziemy grać trzecim koksem,który właśnie będzie szukał wardena i championa by walczyć Z MROCZNYM ZŁEM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no właśnie. u nie których ginie przecież szary strażnik? a po za tym myślicie, że bedą się tak trzymać DA1? Mi się zdaje, że bedą bardziej się opierać na DA2 przy kontunuacji Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Jesli chodzi o kolejna czesc to ja to widze tak: W nastepnej prawdopobnie bedzie kolejny bohater ktory bedzie sie chcial wszystkich zebrac w jakims celu zeby czemus zapobiec co sie srednio pewnie uda (cos w desen Mass Effecta) a kolejna czesc (IV) bedzie miala na celu uratowanie krolestwa i tam moze byc tak ze na starcie bedzie wybierac jedna z 3 opcji: szarego straznika, czempiona no i xxx z 3ciej czesci Przynajmniej ja bym sobie cos takiego wymyslil Edytowane 20 Marca 2011 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) A tak z innej beczki. Są już może jakiś info na temat DLC? I czy wiadomo coś na temat ME3 albo DA3? Edytowane 20 Marca 2011 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A tak z innej beczki. Są już może jakiś info na temat DLC? Na razie wiadomo tylko tyle, że nad tym pracują ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A tak z innej beczki. Są już może jakiś info na temat DLC? Na razie wiadomo tylko tyle, że nad tym pracują ;] Lies, całe DLC jest już na płycie z grą(powaga, ktoś do tego doszedł po zripowaniu)-tylko będą teraz wypuszcząć łatki 50mb żeby to odblokować. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 @Dzar A duzo tego jest? Jakies dokladniejsze info? Hehe, utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze wroce do gry jak wydadza wydanie zbiorcze z calym odblokowanym shitem Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Matko jedyna ta gra się zawiesza co chwile! Bugów to ma od groma.... Mam nadzieję, że jakiś patch to po prawi, bo odechciewa się aż grać/ Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 @Dzar A duzo tego jest? Jakies dokladniejsze info? Hehe, utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze wroce do gry jak wydadza wydanie zbiorcze z calym odblokowanym shitem Coś koło 30. Jednakże zanim cokolwiek pomyślisz powiem,że jako DLC traktowane jest np całe Exiled Prince jak również 1 głupia broń z signature edition. Innymi słowy konkretnego dlc jest o wiele mniej a ile konkretnie nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
szawello 7 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 O ile w DA 1 dlc mi sie podobaly( Przebudzenie, Polowanie na czarownice) to tutaj DLC z Sebastianem to jakas porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 @Dzar to by sie zgadzalo z lista dlc tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Dragon_Age_II#DLC . Jesli mowisz 30 tzn ze 3 by brakowaly jeszcze, ciekawa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) Matko jedyna ta gra się zawiesza co chwile! Bugów to ma od groma.... Mam nadzieję, że jakiś patch to po prawi, bo odechciewa się aż grać/ Mam już przegrane jakieś 25h i jeszcze ani razu się nie zawiesiła u mnie, bugów tez żadnych nie uświadczyłem Edytowane 22 Marca 2011 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 to nie wiem.... Mi prawie co drugi dzień łapie freez. Z reguły jak długo gram, może konsola się przegrzewa? a co do bugów to jest kilka. Naj większy jaki miałem to w przed ostatniej walce, w połowie nic nie mogłem zrobić. Boss znikł i trzeba było save ładować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja (pipi)ię Ancient Rock Wraith - nie mogłem dać rady gnojowi na hardzie - w drużynie Hawke Mag, Isabela, Varrick i Fenris, poddałem się i zmieniłem na normal . Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Up. No mi się udało na hardzie ale tłukłem go dobrych kilkanaście/ kilkadziesiąt minut. Po jednej takiej długiej batalii padłem jak już miał mało energii. Można się zirytować ; ) Przypomniały mi się czasy Ninja Gaiden na X-sie czy jakiś innych hardcorowych gierek na pedzia. Albo twórcy przegięli z nim ździebko pałę albo ja nie wyważyłem odpowiedni drużyny, ogólnie na hardzie jest naprawdę często hard. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi