Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co cię cieszy, a co złości?

Featured Replies

Opublikowano

Cieszy premiera nowej zaje.bistej formułki już w tym tygodniu, a wku.rwia niemiłosiernie premiera Gears of War 3, a raczej brak Xboxa do odpalenia tego przekozackiego szpila :(.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 151,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cieszy mnie, że 6-letni bratanek już ogarnia w konsole i mogę z nim grać. Gramy w Disney Rush, albo PESa. Wczoraj wygrał ze mną 1:0 i mi odpierdalał jakieś cieszynki przed mordą i drwił... and I took

• Cieszy mnie nagroda którą dziś wygrałem na Instagramie    Płakałem jak dziecko czytając wyniki konkursu.   Nawet podatek opłacą, sweet Będę grał w Knacka i DriveClub. Mam nadzieję że wyślą jeszcz

• Po prostu zbyt długo zwlekałeś.   W mojej skromnej opinii należało sie Tobie. 

Opublikowano

Cieszy mnie zakupione 3 dni przed premierą Gears of War 3 za śmieszne 169 zł i to, że sama gra urywa głowę przy samej pupie :D

Cieszy mnie też, że zamówiłem dzisiaj Rage na X360 za 115 zł w Muve :D

Smuci mnie, że już kasy na Forza 4 może mi nie styknąć :P

Opublikowano

dawno musiałeś tam nie sprzątać :)

Nie mam ochoty nawet włączyć mojego pleja. Nie pamiętam kiedy ostatni raz grałem.

Opublikowano

Cieszy mnie kupno genialnego Residenta Czwartego. Złości mnie, że trzeba czekać do bety BF'a jeszcze tydzień :P

Opublikowano

Mój Xbox360 wrócił do mnie a mi sie nawet nie chce go z pudełka wyjmować i wole po raz tysięczny katować Civ 4 i gierki na DoSboxa .

Ależ ten rynek gier zlazł na psy -_____-

Opublikowano

Świetnie się bawię przy Dead Island tylko niech Techland czym prędzej wypuści łatkę, która zredukuje problem z autosave'em podczas grania będąc zalogowanym PSN i aby nie stracić postępów w grze, muszę grać offline.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Złości mnie trofeum "Dedykacja" w Crysis 2 - zagrać w sieci 6 miesięcy od pierwszego razu. Zagrałem i chvj, trofeum nie wpadło, tak jak wielu innym osobom. Najweselsze jest to, że było to ostatnie trofeum potrzebne do platyny.

Jebać Crytek.

Opublikowano

Kupiłem G27 i już wiem co będę robił w przyszłym tygodniu jak wrócę do Polski :D. Oprócz tego cieszy mnie masa gier do ogrania, no dosłownie pogrom.

Opublikowano

chyba ogrom ;-)

cieszy nowy odcinek forumogadki Polygami (kolesie rządzą) a w przyszłym tygodniu premiera Fify 12 (fuck yeaaahhhh!!!)

Opublikowano

chyba ogrom ;-)

Nie, dla mnie to jest pogrom, bo mam tyle zaległości, że sam nie wiem za co się zabrać.

Opublikowano

Ostatnio patrzyłem jakie gierki "pudełkowe" znalazły się na pss i ich ilośc mnie ucieszyła. Szkoda tylko, że moja plejka ma tylko 40GB :( Zastanawiam się czy by nie kupic plejki z media marktu, bo na pss są na prawdę dobre gierki. Tylko nie wiem co zrobic ze starą konsolą, sprzedac, czy odstawic do piwnicy i poczekac aż brat będzie się wyprowadzał.

Smuci mnie jedynie to, że przed premierą nie wiadomo jaka gra pojawi się w cyfrowej dystrybucji. Chyba, że się mylę i ktoś mnie oświeci i powie gdzie szukac takich informacji.

Opublikowano

A ja mam właśnie na odwrót. Denerwuje mnie to, że przy premierze takich gier rzucam się na wersje z PSS pod presją chęci zagrania w nowy tytuł, a potem okazuje się, że gra po 1-2 miesiącach w wersji pudełkowej kosztuje niewiele więcej niż w składce, a ja zostaje z zajętym slotem na konsoli i kodem 0-1. Od teraz wolę poczekać i mieć gierki w pudełkach na półeczce niż płacić za kod na PSS (trochę inna sprawa jest z PSV, ponieważ tam chyba wszystkie gry będą również do pobrania z PSS, więc można się zastanowić nad stałą składką jeśli będzie taka możliwość).

Opublikowano

Cieszy mnie i zarazem złości, że jeszcze niecały miesiąc do premiery Arkham City.

Opublikowano

Wkurza mnie że najpradopodobniej nie uda mi się zakończyć remontu mieszkania przed premierą U3 i albo ogram go trochę później albo w nieodpowiednich warunkach :confused:

Opublikowano

@winner: pro tip: sloty ze składek można sprzedawac dzięki czemu można wyjśc na zero ;) Kupujesz gierkę za 1/5 ceny, ogrywasz i sprzedajesz po tej samej cenie.

Opublikowano

@winner: pro tip: sloty ze składek można sprzedawac dzięki czemu można wyjśc na zero ;) Kupujesz gierkę za 1/5 ceny, ogrywasz i sprzedajesz po tej samej cenie.

To akurat nie nowość dla mnie, ale ja po prostu jestem typem kolekcjonera i lubię gromadzić dużą ilość gier, do których często później wracam :). Tak czy siak pudełeczka ftw.

Opublikowano

Ostatnio patrzyłem jakie gierki "pudełkowe" znalazły się na pss i ich ilośc mnie ucieszyła. Szkoda tylko, że moja plejka ma tylko 40GB :( Zastanawiam się czy by nie kupic plejki z media marktu, bo na pss są na prawdę dobre gierki. Tylko nie wiem co zrobic ze starą konsolą, sprzedac, czy odstawic do piwnicy i poczekac aż brat będzie się wyprowadzał.

Smuci mnie jedynie to, że przed premierą nie wiadomo jaka gra pojawi się w cyfrowej dystrybucji. Chyba, że się mylę i ktoś mnie oświeci i powie gdzie szukac takich informacji.

A czemu nie kupic samego dysku?

Opublikowano

Sam również tak zrobiłem i polecam owe rozwiązanie. Do swojej 80'tki wstawiłem 320GB i jestem bardzo zadowolony z tego rozwiązania.

Opublikowano

Złości mnie, że dzisiaj tak wcześniej wstałem, a cieszy mnie perspektywa wieczornego meczu Barcelona - Atletico M.

Opublikowano

castlevania, mike tyson punch out, legend of zelda, super mario bros, metroid, kid icarus, excitebike, bionic commando, 1942, contra, final fantasy I, ninja gaiden

(będe miał w co grać przez pół roku)

+ nadchodząca beta BF3 ;)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Rzeczywiście, no to cieszy mnie bf3 i batman, a złości przesunięcie premiery d3.

Opublikowano

Bo brat się w końcu kiedyś będzie musiał wyprowadzic, laska w ciąży w grudniu (pipi)nie 26 lat, więc najwyższy czas (pipi)c na własne. Kiedyś się umówiliśmy, że jeden bierze plejkę, drugi telewizor, a ta cena jest bardzo dobra i w końcu tak czy siak będzie trzeba konsolę kupic.

Wkurza, że u mnie w MM jest wersja 160GB, a w Bydgoszczy 320, auto bez przeglądu, brat zajęty :(

Edytowane przez Yakubu