July 28, 201014 yr Dopoki nie bedzie oficialnej zapowiedzi wersji "zrozumialej" przynajmniej dla US to niestety, ale lepiej nawet nie zwracac uwage na kolejnego Tales'a(ktory nas znowu ominie )
July 28, 201014 yr W tym przypadku jest większa nadzieja, bo jest to nowa gra a nie port z x360 .... no ale osobiście się nie podniecam, żeby sobie zawodu nie zrobić...
July 28, 201014 yr Na wii jest SD .... to praktycznie nowa gra będzie bo robią w HD .... edit: no chyba, że tylko podbiją tekstury jak np w kolekcji GoW.... no ale chyba takiego numeru nie zrobią xD ....... ale w sumie to jest namco.... Edited July 28, 201014 yr by sakiu
July 28, 201014 yr A xbox nie jest SD? >D No i grafika z tego nowej gry nie zrobi. Sadzac po skanie to bedzie mozna grac tam gdzie orginal sie skonczyl Ehh, nie moge sie doczekac, kiedy TGS? D:
July 28, 201014 yr Niech no tylko te cholerne żółte szmaty nie wydadzą tej gry poza Japonię, to im zrobię taki nalot na chatę, że przypomni im się Hiroszima-Nagasaki. Port-nie port, mniejsza z tym, bo na PS3 strasznie brakuje porządnych joterpegów, a taki Tales zawsze trochę zmieniłby ten stan rzeczy.
August 2, 201014 yr F stands for "Future" -New epilogue-ish content starts half a year after the ending -Epilogue is about three script books worth of content -New artes and such -Hideo Baba is the producer
August 4, 201014 yr http://www.famitsu.com/game/news/1238401_1124.html Sophie: Will I... be left behind by everyone? [grave: Aston, Albert, Allen, Andrew, Anthony] It make me sad. It scares me. [grave: Aston changes into Asbel] Please save me. I'm so worried. Sophie: Ten years. Twenty Years. Thirty years. It'll pass so fast. I'll keep [unreadable kanji] your heart that calls for salvation eternally. Sophie: I... I wanted to stay with everyone too. Edited August 4, 201014 yr by jorrdqn
October 7, 201014 yr Author demo ograne i cóż. Kapa. Jeśli chodzi oczywiści o cześc techniczną. Widać że to port z Wii. System walki to póki co kompletny chaos i nie wiadomo o co za bardzo biega podczas potyczek.
October 8, 201014 yr Też zagrałem w demo i podczas wlak czasami nie wiedziałem czy to ja steruje postacią czy jakieś AI. Ta scenka z początku gry wydaje się trochę biedna. brakuje w menu tutoriala, ten co jest podczas walki jest tylko raz i w czasie jego wyświatlania walka nadal trwa i nie wiedziałem na czym się skupić. Jeszcze ogarne demo pare razy i wtedy sie zobaczy.
October 14, 201014 yr A mi demo akurat się podobało ..... choć pewnie to moja ostatnia przygoda z tym tytułem ;p
October 14, 201014 yr Zagrałem w demko i w porównaniu z demkiem Tales of Vesperia, to bieda z nędzą, ale i tak przywitałbym ten tytuł z otwartymi ramionami w zrozumiałym języku. Pewnie bamco znowu da dupy na całej linii <_<
February 14, 201114 yr http://ataleoftworichards.com/ W koncu, a raczej "coming soon". W takich chwilach naprawde sie ciesze z braku blokady regionalnej w Ps3
April 10, 201114 yr W oczekiwaniu na graces F w USA wpadłem na ten fajny filmik przedstawiający zagrania jakie podczas walk można robić ;p
April 11, 201114 yr Ehh, szkoda tylko, że takie combosy robi się wyłącznie na pokaz, a nie są stałym elementem walki. Powinni w jakimś talesie zrobić porządny system combosów, żeby takie akcja można było wyprowadzac choćby podczas starc z bossami.
April 11, 201114 yr Byleby wyszło w USA. Wtedy możemy zrobić jakiś forumowy import albo każdy sprowadzi sobie na własną rekę. Tak czy siak, jeżeli będzie wersja bez krzaków to ja wcześniej czy później napewno łyknę.
April 11, 201114 yr Jednak nie rozumiem tego. Wrzuciliby te Talesy chociaż na PSN/XBL. Patrząc z marketingowego punktu widzenia nic by przy tym nie ryzykowali, a na pewno wielu graczy spragnionych jRPG rzuciłoby się na te produkcje. A tak to my musimy się srać z importowaniem, a oni tracą wielu potencjalnych klientów. Bezsens i głupota jak dla mnie.
October 8, 201113 yr Pojawiły się filmiki tłumaczące zawiłości systemu walki i syntezy. Widać, że gość jest albo bardzo dobrze przygotowany, albo pasjonuje się marką. Oglądało się miło, a hype na grę skoczył mi o 100% jak zobaczyłem drzewko możliwych kombinacji ciosów w Alpha Arts Jestem zachwycony i teraz jedynym problemem pozostaje zdecydowanie się czy brać to, czy Kingdoms of Amalur na premierę. Część 1 Część 2 Część 3
December 14, 201113 yr Zna ktoś datę premiery w UK/EU, czy jeszcze nie podali? Angielskie sklepy podaja 6 styczeń 2012. Natomaist wiadomo, że w USA wyjdzie w marcu 2012, coś nie chce mi się wierzyć, że u nas będzie szybciej.