Skocz do zawartości

Batman Arkham City

Featured Replies

Opublikowano

Jakie czarne charaktery pojawią sie w tej czesci? Bedzie Joker?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 163,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam na to wyje.bane bo gra ląduje u mnie w premiere

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Sprzedałbym duszę diabłu żeby mogli zrobić grę o Spawnie

• A ja mam w du*ie okładkę, gry nie będę obijał w antyramę i wieszał na ścianie, tylko będzie stała na półce obok innych tytułów. To raczej gra jest najważniejsza i zapowiada się za(pipi)iście, grę kupi

Opublikowano

Też pierwsze co przyszło mi do głowy to to czy zniżka będzie się liczyć heh.

Tutaj odpowiedź od naszego kolegi z forum:

tak, kod wciąż będzie działać, sprawdziliśmy to z kolegami z Muve.pl

P.S. Mi osobiście bardziej się podoba steelbook z Kociakiem. W ogóle ciekawe czy oprócz steelbook dostaniemy np. jakąś dodatkową skórkę dla Gacka.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Na muve.pl pojawił się steelbook z catwoman. Z jednej strony fajnie, z drugiej bardziej przydałby się Joker. ;]

http://www.ebgames.c...y-PlayStation-3 - Mówisz o tym ? ;)

Taa, jest też Two Face, tylko nadal nie wiadomo, czy będzie w Polsce. Wiadomo tylko o steelbooku z Catwoman.

http://media1.shopto.net/pictures/XB2BA26/A.jpg

Opublikowano

Jak ktoś zamierza kupić film Green Lantern na Blu-Raya to dostanie w bonusie skin Batmana Sinestro Corp.

batmanyellowlantern.jpg

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jak ktoś zamierza kupić film Green Lantern na Blu-Raya to dostanie w bonusie skin Batmana Sinestro Corp.

batmanyellowlantern.jpg

bedzie ciezko o chetnych

Opublikowano

Co do edycji specjalnych/kolekcjonerskich to w Polsce będzie coś dostępne po za steelbookiem ?

Opublikowano

Cholera ta gra zapowiada się tak mocno, że chyba będę musiał się zmusić i skończyć jedynkę :P A Mr Freze wygląda dobrze. Chudy naukowiec w kombinezonie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dla mnie jedynka była zbyt banalna z uwagi na te tryby detektywistyczne prowadzące za rączkę i generalnie trochę za łatwo wszystko się tam robiło.

Opublikowano

Dla mnie jedynka była zbyt banalna z uwagi na te tryby detektywistyczne prowadzące za rączkę i generalnie trochę za łatwo wszystko się tam robiło.

Zgodze się, że w kampanii Hard to nie jest zbyt duże wyzwanie. Zabawa zaczyna się w Challenge Roomach, ale singiel prowadzony jest w sposób mistrzowski, co chwila wplata nową postać z uniwersum w taki sposób, że wszystko trzyma się kupy.

Co do trybu detektywistycznego, to świetnie moim zdaniem daje pole do popisu jak chcemy się skradać i męczenie przeciwników to dla mnie bardzo duży plus produkcji :)

Opublikowano

Bardzo fajnie, tego mi brakowało w Arkham Asylum.

A swoja droga, jak widze, ze mam nieprzeczytane posty w temacie Arkham City to wiem na 95%, że Zwyrol cos napisal :D

Opublikowano

No to masz kolejnego posta. ;)  W grze będzie aż 436 trofeów Riddlera do znalezienia. Niezły wynik, biorąc pod uwagę, że w Arkham Asylum było ich chyba 240.

http://www.arkhaminf...-w-arkham-city/

To już 86 na 300 w temacie :P / Square

2 nowe screeny

http://www.gamekyo.c...10003_0_big.jpg

8229620110829_110004_1_big.jpg

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

15 września, zostanie pokazany na trailerze kolejny jeszcze nieznany przeciwnik Batmana.

Nie mogliby jakiejś niespodzianki zostawić już samym graczom, żebyśmy mogli sami to odkryć już podczas przechodzenia gry. Po co to robią? Przecież tych co mieli przekonać już dawno przekonali, a tych którzy nadal nie są zainteresowani i tak już nie przekonają, a na pewno nie jakimś mało znanym przeciwnikiem Batmana (bo wszyscy ci bardziej znani już są ujawnieni).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Druga część mapki Joker Carnival dodawanej w pre-orderach.

Plus skórka Batmana Sinestro Corp.

batman-arkham-asylum-2-286530batman-arkham-city-1316518766.jpg