Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Lipa jest z tymi ikonkami gier. Niestety nie pokazuja one ostatnio granych gier, tylko gry, w ktorych ostatnio zdobylismy jakies trophy <_<

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 77,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow

• http://www.ps3trophies.org/forum/games/18347-trophy-points-guide.html

• Nareszcie jeden powiedział coś z sensem.JEdnostki naromiast tworzą szarą masę, nie to że myśląca po prostu betonową , a ty frajerze co kasujesz moje posty to wiedz że mam cię w....poważaniu.

Opublikowano

A ja nadal nie wiem czemu mnie nie ma na rankingu w playfire, wszystkich znajomych widzę, przenośnego gamercarda w psn mam, wszystkie trofea w playfire podane dobrze...nie wiem o co chodzi :P

Opublikowano

Na uk.playstation.com jest trochę wiecej gier do wyboru w miejscu "Ulubiona gra" niż na polskim. :/

Opublikowano

Te trofea trzeba samemu aktualizować?

Edit: chyba tak

"W miarę upływu czasu Twój przenośny identyfikator będzie się rozwijał, obejmując zdobywane trofea i inne osiągnięcia. Warto więc odwiedzać eu.playstation.com, by nie przegapić aktualizacji."

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wczoraj wieczorem zrobilem dwa trofea, dzisiaj patrzę na stronę - wszystko się załadowało, gitez.

Tylko w sygnaturce nadal nic się nie zmieniło ... :/

Edytowane przez krak2610

Opublikowano

Mam tak samo. Wygląda na to że Portable ID nie jest w pełni automatyczne. Trzeba wejść na swój profil na playstation.com i kliknąć "aktualizuj" żeby w Port.ID dokonały się zmiany.

Opublikowano

Ka za każdym razem muszę od nowa edytować sygnaturę by zmiany się dokonały. Wy też tak macie?

Edit: Portable ID zmieniło się na stronie PlayStation, a tutaj na forum nie zmienia się. Od razu mówię, że skopiowałem BB Code po aktualizacji sygnatury na stronie PS.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

musi się zmieniać, to by było nielogiczne... pewnie trzeba odświeżyć cookies

SONY FAIL :lol:

trzeba do archiwów wrzucić, wydrukować i powiesić na ścianie... takie posty nie zdarzają się na codzień

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, trzeba wejść na strone, kliknąć na aktualizuj i za jakiś czas gamecard się updateuje.

Opublikowano

Wątpię czy w takich grach ktoś coś będzie pisał. Rozumiem taki Flower czy np. Penny Arcade ale "takie coś" - szkoda zaśmiecać forum w sumie :) Zawsze ten, kto będzie miał coś do powiedzenia może założyć temat i będzie gites ;) A Ty (Wy) co sądzisz?

Opublikowano

Leń jesteś i tyle xD.

Mi tam pasuje, jak coś będę potrzebował to stworzę temat, wszystko będzie git. Szkoda Twojego czasu Kyo'ku.

Opublikowano

Dobre rozwiązania... ja bym w ogóle ograniczył zakładanie nowych topiców tylko do produkcji które mają jakiś oddźwięk w środowisku.

Opublikowano

Ale jak to ? O_o

Lookałem na ten filmik dłubiąc przy lbp, więc wybacz mi, że nie ogarniam ...

Ale jak to ? O_o

Lookałem na ten filmik dłubiąc przy lbp, więc wybacz mi, że nie ogarniam ...

A w sensie, że kupiujesz save z bety czy coś i coś tam ...

Napisz poradnik, danych do konta wiele osób Ci nie da :)

Opublikowano

Nowe sygnaturki na playfire się pojawiły i można samemu theme (tło) zrobić :D Jak Wam się moja podoba?:)

UP: Wreszcie każdy będzie mógł mieć indywidualną sygnaturkę a nie same klony themów ;)

Edytowane przez Kyo