Opublikowano 12 marca 200916 l Lipa jest z tymi ikonkami gier. Niestety nie pokazuja one ostatnio granych gier, tylko gry, w ktorych ostatnio zdobylismy jakies trophy <_<
Opublikowano 12 marca 200916 l A ja nadal nie wiem czemu mnie nie ma na rankingu w playfire, wszystkich znajomych widzę, przenośnego gamercarda w psn mam, wszystkie trofea w playfire podane dobrze...nie wiem o co chodzi
Opublikowano 12 marca 200916 l Na uk.playstation.com jest trochę wiecej gier do wyboru w miejscu "Ulubiona gra" niż na polskim.
Opublikowano 12 marca 200916 l Te trofea trzeba samemu aktualizować? Edit: chyba tak "W miarę upływu czasu Twój przenośny identyfikator będzie się rozwijał, obejmując zdobywane trofea i inne osiągnięcia. Warto więc odwiedzać eu.playstation.com, by nie przegapić aktualizacji." Edytowane 12 marca 200916 l przez YETI
Opublikowano 13 marca 200916 l Wczoraj wieczorem zrobilem dwa trofea, dzisiaj patrzę na stronę - wszystko się załadowało, gitez. Tylko w sygnaturce nadal nic się nie zmieniło ... Edytowane 13 marca 200916 l przez krak2610
Opublikowano 13 marca 200916 l Mam tak samo. Wygląda na to że Portable ID nie jest w pełni automatyczne. Trzeba wejść na swój profil na playstation.com i kliknąć "aktualizuj" żeby w Port.ID dokonały się zmiany.
Opublikowano 13 marca 200916 l Ka za każdym razem muszę od nowa edytować sygnaturę by zmiany się dokonały. Wy też tak macie? Edit: Portable ID zmieniło się na stronie PlayStation, a tutaj na forum nie zmienia się. Od razu mówię, że skopiowałem BB Code po aktualizacji sygnatury na stronie PS. Edytowane 13 marca 200916 l przez MajorZero64
Opublikowano 13 marca 200916 l musi się zmieniać, to by było nielogiczne... pewnie trzeba odświeżyć cookies SONY FAIL trzeba do archiwów wrzucić, wydrukować i powiesić na ścianie... takie posty nie zdarzają się na codzień Edytowane 13 marca 200916 l przez Zeratul
Opublikowano 13 marca 200916 l Sprawa wygląda tak, trzeba wejść na strone, kliknąć na aktualizuj i za jakiś czas gamecard się updateuje.
Opublikowano 14 marca 200916 l Trofea do Koła Fortuny - Wheel of Fortune (gra z PSS): http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=235 Edytowane 19 marca 200916 l przez Kyo
Opublikowano 16 marca 200916 l Rzeczywiscie gamercard sie samo nie aktualizuje... olewam wiec taki biznes.
Opublikowano 17 marca 200916 l Lista pucharków do Comet Crash (PSS - kolejna gra typu Tower Defence) http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=237 Edytowane 17 marca 200916 l przez Kyo
Opublikowano 17 marca 200916 l Wątpię czy w takich grach ktoś coś będzie pisał. Rozumiem taki Flower czy np. Penny Arcade ale "takie coś" - szkoda zaśmiecać forum w sumie Zawsze ten, kto będzie miał coś do powiedzenia może założyć temat i będzie gites A Ty (Wy) co sądzisz?
Opublikowano 17 marca 200916 l Leń jesteś i tyle xD. Mi tam pasuje, jak coś będę potrzebował to stworzę temat, wszystko będzie git. Szkoda Twojego czasu Kyo'ku.
Opublikowano 18 marca 200916 l Dobre rozwiązania... ja bym w ogóle ograniczył zakładanie nowych topiców tylko do produkcji które mają jakiś oddźwięk w środowisku.
Opublikowano 19 marca 200916 l FIFA 09 ma już trophies, przed chwilą pobrałem patcha z nimi. Dodaje on także tryb ultimate team.
Opublikowano 19 marca 200916 l Lista pucharków do OutRun Online Arcade (PSN): http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=240 Edytowane 19 marca 200916 l przez Kyo
Opublikowano 20 marca 200916 l Ale jak to ? O_o Lookałem na ten filmik dłubiąc przy lbp, więc wybacz mi, że nie ogarniam ... Ale jak to ? O_o Lookałem na ten filmik dłubiąc przy lbp, więc wybacz mi, że nie ogarniam ... A w sensie, że kupiujesz save z bety czy coś i coś tam ... Napisz poradnik, danych do konta wiele osób Ci nie da
Opublikowano 20 marca 200916 l Nowe sygnaturki na playfire się pojawiły i można samemu theme (tło) zrobić Jak Wam się moja podoba? UP: Wreszcie każdy będzie mógł mieć indywidualną sygnaturkę a nie same klony themów Edytowane 20 marca 200916 l przez Kyo