Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Najlepiej alfabetycznie, póżniej i tak sprawdzam zgodność z listą na PSNProfiles. Jak chcesz możesz podać które konkretnie tytuły chcesz dopisać, nie muszą być wszystkie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 83,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Nie bedziesz musial o ile podlaczysz dwie konsole kablem ethernetowym i zgrasz zawartosc starej no nowa. Normalne kopiowanie na flasdrive'a skoczy sie zablokowaniem trofeow

• http://www.ps3trophies.org/forum/games/18347-trophy-points-guide.html

• Nareszcie jeden powiedział coś z sensem.JEdnostki naromiast tworzą szarą masę, nie to że myśląca po prostu betonową , a ty frajerze co kasujesz moje posty to wiedz że mam cię w....poważaniu.

Opublikowano

a co z podzialem na te trudne i cala reszta?

Bo np. te trudne (hardcorowe), mozna zostawic na czerwono, a pozostale znienic na inny, badz wytopowac na gore. Czy zostaje jak jest?

Opublikowano

ma ktos checi na pomoc przy platynie w Driver SF ?

Opublikowano

a co z podzialem na te trudne i cala reszta?

Jak w sensowny sposób wybierzesz te trudne z aktualnej listy w Platinum Club to postaramy się zrobić jakiś podział. Przygotowaną przez ciebie listę poddamy głosowaniu np.

Nowe trudne tytuły będziemy dopisywać po weryfikacji.

Opublikowano

No właśnie o to chodzi że nie da się w miarę rozsądnie wybrać tych tytułów.

Osobiście proponuje żeby osoby które podesłały mi listę gier, wybrały ze swoich te najtrudniejsze, zobaczymy ile to będzie tytułów itd.

Mała aktualizacja:

Dzięki użytkownikowi Elektro78 wpadłem na pewien pomysł, który może się wam spodobać.

Jeżeli ktoś chce podesłać swoją listę gier niech przy każdej napisze poziom trudności danej platyny w skali 1-10. Przy tytule będziemy wpisywać średnią od wszystkich użytkowników.

A np na samej górze można zrobić Top10 z najwyższą oceną.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Najważniejsze to nie oceniać tak jak obecnie ocenia się gry ;) Przy moich platynach wyszedł mi zakres 4-10.

Opublikowano

Uprasza się osoby, które są na liście platyn o dosłanie informacji odnośnie poziomu trudności dzbanów w celu uzupełnienia danych w temacie Platinum Club.

Opublikowano

Na podstawie podesłanych mi ocen do tej pory, wyciągnąłem Top 3 najtrudniejszych platyn.

Opublikowano

Bardzo dobrze pomyślane, tak IMO powinno to wyglądać.

Opublikowano

Uprasza się osoby, które są na liście platyn o dosłanie informacji odnośnie poziomu trudności dzbanów w celu uzupełnienia danych w temacie Platinum Club.

moja lista:

Burnout™ Paradise --------------------------------------- 7,

Call of Duty:

Modern Warfare® 2 ---------------------------------- 8 - za misje w co-op'ie na lotnisku z Juggernautsami,

Call of Duty:

Modern Warfare® 3 -------- 6,

Call of Duty®: World at War ------------------------------------------ 8 - za zastrzelenie japonskich samolotow,

Dead Space™----------------------------------- 7,

Dead Space™ 2 -------------------------------------------------------------------------------------- 10 - za tryb hardcore,

Gran Turismo 5 --------------------------------------------------------------------------------------- 10 - za licencje i special event,

HEAVY RAIN™ ------------------------------------- 6,

Killzone 2--------------------------------------------------------------------------------------- 9 - za bycie w 1% tygodniowego rankingu,

Killzone 3--------------------------------------------- 6,

LittleBigPlanet™ --------------------------------- 6,

Portal 2 ------------------------- 3,

RAGE® ---------------------------------------------------------- 7,

Red Dead Redemption ------------------------- 6,

RESIDENT EVIL 5 ---------------------------------- 6,

Silent Hill Downpour ---------------------------- 6,

Sniper Elite V2 ----------------------------------------------- 7,

TEKKEN 6 ------------------------------------------------------------------------ 8 - za pociąg w kompani, ktory w pojedynkę byl przstraszny,

Uncharted: Drake's Fortune ------------------- 6,

thx :)

Edytowane przez 4 mE

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

eee, ktoś pomoże zrobić trofea z co-opa w Outland i Lara Croft : GoL ? dosłownie parę minut roboty, a nie chce mi nikogo wyszukać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zdecydowanie, za mało trofkow jest w the Walking Dead, a jak juz sa to przede wszystkim tylko, za ukończenie poszczególnych rozdziałów :negative: czyli po prostu, za przejście gry, bez wysiłku, a przecie tam jest tyle smaczków i rożnych wyborów, ze bania mała. powinni chociaż dołożyć, za każdy z innych ważniejszych wyborów w grze i było by gites. szkoda..

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Do tematu Platinum Club dodałem "Top 5 najczęściej wbijanych platyn". Jak się okazuje prym wiodą tytuły ekskluzywne.

Jakby ktos miał jakieś uwagi do tematu, coś chciałby zmienić, dodać jakieś informacje niech piszę tutaj abo bezpośrednio pod listą. W miarę możliwości będe wprowadzał zmiany.

Opublikowano

Heh no cóż, 4 z 5 moich platyn należy do tego TOP 5 :sweat: Enyłej, kolejny interesujący pomysł.

Opublikowano

Miałem wbitą platynę w little big planet, a jak odpaliłem lbp z welcome back wszystkie trofki mi skasowało. Wtf? Jak przywrócić platynę?

Opublikowano

Miałem wbitą platynę w little big planet, a jak odpaliłem lbp z welcome back wszystkie trofki mi skasowało. Wtf? Jak przywrócić platynę?

podobna sytuacje miałem przy Datur'ze, jak wlaczylem grę, by dobić trofki do 100% automatycznie skasowało mi licznik i wszystkie nabijało od początku. dziwna sprawa..

nie wiem o co B, ale chciałbym, tak umieć to bym sobie pokasował rożne inne trofea, które tylko zaśmiecają mi listę ;P

p.s

odpal jeszcze raz stara wersje, ta na której wbiłeś platynę, jak masz to może pomoże, jak synchron zawiedzie.

zmieniałeś konsole?

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

tak sie zastanawiam, co mnie troszkę boli.

dlaczego Resident Evil HD kolekcja dostała takie biedne trofea(bez platyn), gdzie tymczasem inne kolekcje maja ich mnóstwo ?

Opublikowano

Pewnie wina leży po stronie twórców/wydawców, bo nie sądzę, żeby samo Sony ograniczało dane studio co do możliwości dania platyny w grze.

Opublikowano

Pewnie wina leży po stronie twórców/wydawców, bo nie sądzę, żeby samo Sony ograniczało dane studio co do możliwości dania platyny w grze.

czyli zarobić jak najmniejszym kosztem (by sie nie narobić) :(

Edytowane przez 4 mE

Opublikowano

Mimo wszystko, lepsze to niż żeby dawali zglitchowane. Po co się denerwować? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomógłby ktoś wbić trofeum za multi w rock of ages i co-opa w Outland? Niestety, nie mam HS :( W zamian za to, mogę zaoferować bezproblemową komunikację za pomocą TS'a :P