Kazub 4 583 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 niezbyt dużo grałem w tk6 w porównaniu z setkami godzin w tk5 i tysiącami w tk3 to nawet całkiem sporo jak na casuala over 20000 obczaiłeś słynny świderek eddym gordo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 wtedy robiłem wszyskto co sie dało na potęge. zresztą podobnie w street fighter aplha 3 - potrafiłem godzine próbować wykonać ultra śrube bizonem a potem gdzieś doczytałem że ten cios jest dostepny tylko dla CPU Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak grasz w bijatykę tylko z AI to tak jakbyś nie grał wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 (edytowane) a gdzie ja napisałem że gram tylko z kompem? póki co 2 dni grałem z kompem w ttt2 ale planuje pograć z bratem i po to go kupilem. oprocz tego online też popróbuje, jak ktoś ma ochote to wieczorem moge pograć, ciekawe czy moje zdolności pozwolą mi cokolwiek wygrać ogólnie to może być lipa bo już widze jak mi idzie z duchami. ogolnie bryane i jackiem daje rade, ale jak probowalem inne postacie to ciężko xD ale poprostu nie znam ich swoją drogą doktorek boskonowicz sporo sie zmienił od czasu tk3, całkiem śmiesznie sie nim walczy za czasów liceum to tk3 i SFA3 katowałem wieczorami sam a po szkole z kumplami, z rok czy 2 graliśmy prawie codziennie po szkole, dziś to już nie te czasy żeby w jedną gre grać rok wczoraj odpaliłem se na jutubie tk3 i słysząc muzyczki odrazu obudziły sie wspominienia, odrazu przypomniało mi sie kto jaką miał. z tego co patrzyłem w ttt2 można odblokować te stare piosenki to fajna sprawa (tylko w sumie - odblokować czy kupić dlc? jak to jest?) w ttt2 ze 30% piosenek w(pipi)ia mnie niemiłosiernie i jednej walki przy nich nie mogłem znieść i zmieniłem na własne, a reszta jest ok.. ale tylko ok, może ze 3 fajne spotkałem w ogole zauważyłem że w ttt2 większość postaci ma swoje kopie, wiem że już dawno temu bywały postacie które miały swoje odpowiedniki z bardzo podobnymi ciosami i jedynie lekkimi zmianami. ale teraz to pełno tego Edytowane 18 Grudnia 2014 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Yano jakby co to będę miał teraz sporo wolnego, to możemy pyknąć online Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Sa gdzies w internetach jakies dobre faqi do poszczegolnych postaci? Podłączam się do pytania, od czasów X360 i średniej szóstki trochę skostniałem w serii i przydałoby się potrenować z jakimś dobrym fakiem. @down: podziękował Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 http://www.tekkenzaibatsu.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Yano jakby co to będę miał teraz sporo wolnego, to możemy pyknąć online może dziś wieczorem? ewnetualnie dopiero 26 grudnia po hobbicie bo jutro mnie nie bedzie, ale będe sie odzywał jak będe bo chetnie zagram sam sie zdziwiłem jak mnie zassał tekken, co prawda po paru dniach przerzuciłem sie na mgsa, ale chetnie pogram w tekkena, w kilka dni nabiłem ze 25 godzin, i z 300 walk ale w online pograłem tylko troche i prawie zawsze przegrywałem nawet grajac byranem i jackiem, więc obawiam sie że moge być słabym przeciwnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Coś oprócz filmików z arxade odblokowales? wpadły ci jakieś fmv ze starszych tekkenów? Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 jak chce ktoś pograć w ttt2 ze mną to dodawać, mój psn: merson_ pomimo wbicia platynki to lubie od czasu do czasu zagrać w tego tekkena, sam czy z bratem albo siostrą, ta część jakoś przyciąga mnie najbardziej, siódemka będzie dla mnie kupą coś widzę po tych materiałach, więc czeka na ttt3 z ręką w gaciach Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Filmy ze starszych tekkenòw są do kupienia tylko w PS/Store Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tu wcześniej ktoś pisał, że losowo wpadają, ale rzadko:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Coś oprócz filmików z arxade odblokowales? wpadły ci jakieś fmv ze starszych tekkenów? rzadko zaglądam do "kina" z filmikami, ale jak troche wcześniej zaglądałem to były tylko końcowe filmiki, ze starych gier nie było odblokowałem sporo ubrań dla postaci którymi chociaż troche pograłem, i mase przedmiotów "do pasa i do ręki" dostępnych dla każdego (w sumie 90% tych itemów jest i tak debilna) jak chce ktoś pograć w ttt2 ze mną to dodawać, a nie będziesz boostował? Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 boostowałem jak chciałem wbić rangę tekken lord dla trofika :obama: teraz gram dla przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 boostować tekken lorda dla jednego ludka Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ciekawe czy te filmiki ze starych tekkenów są juz na płycie? szkoda ze nie mam wersji na płycie, by to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 jutub wam sie popsuł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Chciałem mieć to wszystko w jednym Tekkenie, tak jak bodajże w piątce są emulowane Tekkeny z arcade 1-3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Też mogę pograć w Tekkensa więc jak ktoś chce to może dodać tylko dajcie znać w wiadomości że z pe jesteście bo inaczej kasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Dzisiaj oficjalnie wyje.bałem Tekkena z konsoli, po 4tym connection error i wy(pipi)aniu do menu. Ch,uj mnie strzelił, pier.dole tą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 U mnie elegancko, właśnie klepałem się z jakimiś Słowakami Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Też bym to pograł, ale powiedziałem dosyć. Connection error, albo błędy z synchronizacją. Jak czekam w treningu to po długim czasie jak mi się walka włączy i jest poziom połączenia 4 i zero rozłączeń u kolesia to wiem, że jak klikne ok to nie połączy. Problem nie występował jak walki następowały szybko i nie musiałem czekać w treningu. Lubiłem w tego Tekkensa pograć z doskoku, w oczekiwaniu jak zbierze się ekipa do KZ3, albo przed pracą jak na szybko chciałem w coś pyknąć. Teraz niestety nie mam bijatyki do pogrania a wstawać z fotela i wkładać płytę z Mortalem mi się nie chce na te 20minut. Szkoda, że jak już zniknęły problemy z lagami w MK9 to ludzi nie ma aż tak dużo. Czekam na T7, bo z tego co ostatnio widziałem na filmikach to wydaje się, że jest mniej błysków i efekciarstwa niż w TTT2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Ktoś chętny do pogrania na Xboxie One? Gram dosyć często ostatnio, online działa świetnie, gra jest dostępna w ramach Game Pass. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi