Skocz do zawartości

Civilization V

Featured Replies

Opublikowano

dużo ramu i szybki procek to podstawa przy V. W późniejszych fazach gry jak odkryjesz już wszystkich przeciwników zawsze będzie wolniej . Polecam podbić ich wtedy gra przyśpieszy :D

• 8 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 149
  • Wyświetleń 26,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polską się najlepiej gra. 2089 rok, pół mapy moje, trzy atomówki w Łodzi, mechy, jednostki Xcom, Imperium Osmańskie zniszczone w 30 letniej wojnie atomowej, Indie w starciu z Rosją, a Rosja z ich flot

• Da się grać, tylko się nudzi jak się wykmini co i jak. Jak każda civka.

• Nie jak kazda civka bo kolega wyzej ma racje,CIV 5 to bubel a nie gra i tylko slepi fanboie/casuale wyglaszaja pozytywne opinie o tej grze. Dla mnie niestety zostaje granie w civ 4

Opublikowano

może znaleźliby się chętni do forumowej potyczki w Civ5 brave new world?

Opublikowano

ja tez mogę ale mnie zabijecie :D

Opublikowano

ja mam wszystkie dodatki jakie wyszły, legalne  :sir:

geniuszem tej gry to ja nie jestem, ale chętnie bym pograł i podbił bartosza szuje :D

Opublikowano

Ja mam tylko poodstawke i brave new world

Opublikowano

no ja mam wszystkie  w końcu 1000 h w grze zobowiązuje :D  Fakt że pewnie granych było tylko 600 bo wiadomo grę zostawiałem uruchomioną czasem na kilka godzin

Opublikowano

no to jak byśmy mieli grać to zamawiam ostatnie DLC :D

Opublikowano

tylko zamierzacie grac całą grę przy jednym posiedzeniu? 

raz tak grałem z kumplami przez lana 15 godzin i miałem ku.rwa dosc  :newell:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Zaraz startuje sejl, dokupie sobie dodatki i moge (pipi)nac jak mi czasowo podpasuje.

Opublikowano

można grać np po 2 h w tygodniu o umówionej porze :) przecież tu ludzie pracujący nikt na sesje 8h się nie pisze :P

Opublikowano

no ja ostatnio z dwa tygodnie temu odpalilem na chwile po 2 skończylem o 7 jak juz za jasno było także ten  :dafuq:

Opublikowano

Tez bym mogl sprobowac, ale bezpieczniej jednak bedzie grac w jakas sobote albo cos jakby wszyscy wpadli w narkotykowy stan umyslu i z 2h zrobiloby sie 15h :reggie:

Opublikowano

no to pięknie nam się uzbiera kilka nacji i żadnej komputerowej :D Rozgrywka wtedy może być szybciutka. Zależy czy ktokolwiek będzie chciał wygrać przez dyplomacje lub religie :D

Opublikowano

Jak juz bedzie wszystko wiadomo to pojdzie ogloszenie na stimowej grupie PE z przypominaczem itp.

Opublikowano

CivV Complete za 10€ na stemie.