Opublikowano 28 września 201410 l dużo ramu i szybki procek to podstawa przy V. W późniejszych fazach gry jak odkryjesz już wszystkich przeciwników zawsze będzie wolniej . Polecam podbić ich wtedy gra przyśpieszy
Opublikowano 9 czerwca 20159 l może znaleźliby się chętni do forumowej potyczki w Civ5 brave new world?
Opublikowano 9 czerwca 20159 l ja mam wszystkie dodatki jakie wyszły, legalne geniuszem tej gry to ja nie jestem, ale chętnie bym pograł i podbił bartosza szuje
Opublikowano 9 czerwca 20159 l no ja mam wszystkie w końcu 1000 h w grze zobowiązuje Fakt że pewnie granych było tylko 600 bo wiadomo grę zostawiałem uruchomioną czasem na kilka godzin
Opublikowano 9 czerwca 20159 l tylko zamierzacie grac całą grę przy jednym posiedzeniu? raz tak grałem z kumplami przez lana 15 godzin i miałem ku.rwa dosc Edytowane 9 czerwca 20159 l przez maciucha
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Zaraz startuje sejl, dokupie sobie dodatki i moge (pipi)nac jak mi czasowo podpasuje.
Opublikowano 9 czerwca 20159 l można grać np po 2 h w tygodniu o umówionej porze przecież tu ludzie pracujący nikt na sesje 8h się nie pisze
Opublikowano 9 czerwca 20159 l no ja ostatnio z dwa tygodnie temu odpalilem na chwile po 2 skończylem o 7 jak juz za jasno było także ten
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Tez bym mogl sprobowac, ale bezpieczniej jednak bedzie grac w jakas sobote albo cos jakby wszyscy wpadli w narkotykowy stan umyslu i z 2h zrobiloby sie 15h
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Jak bedzie steam sale to mam zamiar dobrac dodatki, wiec i ja chetnie bym zagral
Opublikowano 9 czerwca 20159 l no to pięknie nam się uzbiera kilka nacji i żadnej komputerowej Rozgrywka wtedy może być szybciutka. Zależy czy ktokolwiek będzie chciał wygrać przez dyplomacje lub religie
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Również chętny do grania! Proszę tylko o informacje kiedy z małym wyprzedzeniem
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Jak juz bedzie wszystko wiadomo to pojdzie ogloszenie na stimowej grupie PE z przypominaczem itp.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Jak z czasem bedzie pasowalo, to podobnie jak reszta zutylizuje kogos ; >