Fenix 3 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wrzucilem kilka nowych skinow. Sprawdzcie, ktory Wam odpowiada. Glosujcie.Wychodze z zalozenia, ze co za duzo to niezdrowo. Zostawie z nich tylko 2-3 skiny. Reszta z tych nowych bedzie skasowana. Zreszta zarzadzanie nowymi dodatkami na wielu skinach jest uciazliwe. Nie chce uciazliwosci Gdyby cos nie dzialalo odpowiednio w tych nowych skinach to dajcie znac. Od razu pojdzie z dymem. Wszystkiego nie sprawdze wiec licze na Was.Jeszcze drobna uwaga. Na skinach sa na razie przykladowe logosy. Ostatecznie dorzuce tam nasze loga.Pamietajcie przy okazji, ze mam ograniczone mozliwosci edycji skina. Wyglad, czcionka, kolorystyka. To jest tak jak widzicie. Nie bede grzebal w skinie aby poprawic jakies drobnostki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ibr, Simple Blue i restyle - fajne i przejrzyste. Ciemne skiny mi sie nie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wystarczy, że zostanie Deviant 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Simple Blue byloby zaje.biste ,gdyby nie ta niebieska poświata któa rozciaga się od lewej strony do prawej na całej wysokosci avka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Simple blue daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Uruchomilem mozliwosci dopasowywania swojego wlasnego profilu. Teraz moze to byc taka bardziej rozbudowana strona "o mnie". Teraz jest juz min. mozliwosc ustawiania odrebnego tla w profilu. Milej zabawy. PS. Jak to wyglada w praktyce? Kliknij na moj profil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Przy okazji... Tinychat na gorze juz dziala poprawnie. Czat/videochat/radiochat.... milej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 a dlaczego zamiast daty przy ikonce od ostatniego posta widzę jakiś ciąg cyfr? ip board classic blue, nie zamierzam zmieniać stylu, wcześniej było ok Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Wlasciwie, to spodobal mi sie tylko jeden skin - ibr. Jest przejrzysty i stonowany, bez zbednych bajerow. Moim zdaniem najlepszy skin ze wszystkich obecnie dostepnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Graphit bardzo mi się podoba. Lubię ciemne skiny forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Zostawcie chociaż jeden ciemny skin - jasne wypalają mi gały. Fajny był Thoreau, ale coś się zje.bało przy cytatach i są teraz turkusowe, co pasuje do ciemnoszarego jak Raiden do MGSa. Zmieniłem 2 dni temu na Deviant 2 i jest ok. Reszta mnie ryra. O! Graphite też jest wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Na pewno jakis ciemny zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ibr jest bardzo przejrzysty więc u mnie to nr1, inne to midnight grunge oraz simple blue. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Uruchomilem mozliwosci dopasowywania swojego wlasnego profilu. Teraz moze to byc taka bardziej rozbudowana strona "o mnie". Teraz jest juz min. mozliwosc ustawiania odrebnego tla w profilu. Milej zabawy. PS. Jak to wyglada w praktyce? Kliknij na moj profil. Daje radę, co prawda mój wygląda lepiej, ale ja jeszcze nie jestem tak stary jak Ty, żeby sobie jesienne liście wrzucać w tło Dobry ficzer, zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dobra funkcja, można się spersonalizować. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jak dla mnie to tylko cleancut - miałem go ustawionego od początku i mi najbardziej odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) Ustawiłem sobie obrazek który mi pasuje, ale jest problem. W zależności od skórki forum zasłania ona tło bardziej lub mniej. Dobrze to się sprawia przy klasycznych skórkach, ale przy innych mało co widać. Edytowane 20 Października 2010 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Jesli skin korzysta z grafiki w danym miejscu (np. Delikatne Esy) to Twoj obrazek nie bedzie w tym miejscu wyswietlany. To niestety sa ograniczenia wynikajace z narzuconego wygladu przez autora skorki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No niestety, ale podstawowy skin najbardziej pasuje do tej funkcji bo też najwięcej widać. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Deviant 2. Nom fajny ten ficzer z tłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Deviant 2 i Simple Blue całkiem fajnie wyglądają :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Graphite jako ciemny sprawdza sie wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Graphite! Można zmieniać kolorki itd. Deviant 2 też fajny, ale wole Graphite. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) grunge i graphite daja rade a i w sumie prosba jak wygraja tylko jasne to zstawcie graphite, deviant 2 lub grunge bo nie kazdy lubi jasne kolory Edytowane 20 Października 2010 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Potestowałem te skiny i oto co mogę o nich napisać: Deviant 2 i długo długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi