Opublikowano 15 maja 20159 l Na wschodzie maja gorsze materialy. A co ma piernik do wiatraka? Pisalem o igle.
Opublikowano 28 maja 20159 l Gdyby ktores z was lajzy szukalo garnituru w sklepie, to tutaj macie maly tutorial na co zwracac uwage.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l ej ide na wesele do znajomych - czy garnitur jest obowiązkowy? nie da się go jakąś zastąpić godnie?
Opublikowano 2 czerwca 20177 l Brogsy albo monki, ciemne chinosy, koszula, marynarka, ładna poszetka i będziesz wyglądał wcale nieźle.
Opublikowano 2 czerwca 20177 l wesele w letnim sezonie więc myślę że jakieś beżowe chinosy + jasna koszula i marynarka będą ok. No i poszetka tak jak Blaise wspomniał, ona dużo dodaje. Coś w tym stylu Chociaż nie wiem czy taki zestaw dasz radę skompletować, skoro nie masz czegoś tak podstawowego jak garnitur. Edytowane 2 czerwca 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 2 czerwca 20177 l No nie pasuje mi to do eleganckiego wesele w jakieś sali. Bardziej przyjęcie na świeżym powietrzu.
Opublikowano 5 czerwca 20177 l Kumpel ostatnio w HM kupił spodnie i marynarkę za niecałe 3 stówki, nie widziałem jak wygląda, co prawda, ale może warto obczaić.
Opublikowano 13 lipca 20186 l @Banny smutno mi było gdy się okazało że to nie Twoje dzieła ;] https://wearmedicine.com/s/kolekcja-specjalna-dawid-ryski Poważnie, szukałem Twojego nazwiska, niestety-stety jakiś Ryski.
Opublikowano 14 lipca 20186 l 13 godzin temu, milan napisał: @Banny smutno mi było gdy się okazało że to nie Twoje dzieła ;] https://wearmedicine.com/s/kolekcja-specjalna-dawid-ryski Poważnie, szukałem Twojego nazwiska, niestety-stety jakiś Ryski. Doceniam A pan Ryski to mój kolega, bardzo fajne wzory robi, bardziej "dojrzałe" . Nie kojarzysz nic? On robił taką serię plakatów muzycznych, w tym różne zespoły, które ostrzej grają. Akurat e-sklep nieczynny, ale w googlach zobaczysz. A moje ciuchy już dawno wyprzedane : P Edytowane 14 lipca 20186 l przez Banny
Opublikowano 14 lipca 20186 l Te koszulki to jak z jakiegoś croppa xd Nawet ten model ucieka wzrokiem od obiektywu, bo się wstydzi.
Opublikowano 19 lipca 20186 l co kto lubi. medicine to za(pipi)isty sklep, ale gdybym chcial wygladac jak hipster, to bym oyebau kontener PCK.