Skocz do zawartości

Need For Speed Hot Pursuit

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj mam zamiar zejść do tych 3:11/12. Nie ma bata ;]

@MacioManiak Dobrze, że ten filmik wrzuciłeś. Już wiem jaki błąd popełniałem na skrócie :thumbsup:

• Odpowiedzi 230
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3:22.64 Cholera... gdzie tu urwać jeszcze te parę sekund, żeby poniżej 3:20 zejść :|

• @SlupekPL - chciałem Cię dodać do znajomych, ale nie masz miejsca. Jakbyś sobie posprzątał, to się zgłoś No i oczywiście zapraszam wszystkich chętnych - ja też parę zaproszeń wysłałem. PSN: MathiuP

• Uff - 3:12:98 - da radę zejść jeszcze niżej, bo miałem karygodną wpadkę.

Opublikowano

Jak najlepiej wchodzić w zakręt by nie tracić prędkości?Drift czy po prostu zakręt lewą gałką?Nie umiem zbyt długo utrzymać prędkości w czerwonym polu.

Opublikowano

Jak najlepiej wchodzić w zakręt by nie tracić prędkości?Drift czy po prostu zakręt lewą gałką?Nie umiem zbyt długo utrzymać prędkości w czerwonym polu.

Lekkie naciśnięcie(stuknięcie) hamulca, drift po wewnętrznej i szybki powrót na lewy pas :thumbsup:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Możliwe że to jest ten hałas z wcześniejszych filmików,myślałem że to skręcenie kierownicy :P

Opublikowano

Możliwe że to jest ten hałas z wcześniejszych filmików,myślałem że to skręcenie kierownicy :P

Nie możliwe tylko na pewno. Maciomaniak chyba specjalnie wyostrzył ten dźwięk, aby ludzie wiedzieli kiedy naciskać hamulec ;]

Opublikowano

Wczoraj nie miałem czasu grać w NFS'a. Może dzisiaj coś spróbuje ;]

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Pograłem ze 2 godz. wczoraj, udało mi się przejechać zaje.biście, a na 3 metry przed metą solidnie przywaliłem w auto jadące z naprzeciwka i tylko 3:12.78. Byłoby z 1,5 sek. lepiej.

Ale i tak... dzisiaj po pracy wyjeżdżam na weekend, więc niewiele mi zostanie czasu na poprawienie czegokolwiek. I tak jestem zadowolony z tego co osiągnąłem :]

Opublikowano

Nie zapominajcie, że demo tylko do 9.

Kilka dni przerwy i full  8)

Opublikowano

Ale to chyba tylko autologa wyłączą 9tego, całe demko, dwa wyścigi będą nadal czynne, right?

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie wiem, dzisiejszy mail od EA:

"Download the demo before the 9th of November and chase or be chased, as you get a feel for the road ahead. Belt up, clench tight and download the demo now."

Cholera wie czy chodzi o Autolog czy o całe demo. Poza tym podziękowali za ogranie dema ;].

@Cortezon

No tak słuszna uwaga hehe.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Tej no w demko da radę grać offline także na bank da radę pograć po 9. Już nie będzie można porównywać wyników ale grać nikt nam nie zabroni ;]

Opublikowano

Szkoda tylko że nie znamy ceny z promocji EMPIKowej.

Złożyłbym już zamówienie na preordera a tak czekam do dnia premiery.

Opublikowano

199 w Empiku ? chyba rok po premierze ;) Ja obstawiam 239 w promocji z platyna.

Opublikowano

To w Saturnie będzie po 179 zł więc taka cena z platyną mnie niepokoi. :ermm:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

199 w Empiku ? chyba rok po premierze ;) Ja obstawiam 239 w promocji z platyna.

KZ2 było za 199zł w promocji z platyną i koszulką.