Opublikowano 31 marca 201213 l Dlaczego gorzej? Dla mnie jest ok, fajna muzyka i pokazane "ciche" zabójstwa.
Opublikowano 31 marca 201213 l Bo znowu wałkują tą misję w sierocińcu, wolałbym po prostu zlepek z wielu misji. A główny zły (ten w kapeluszu) nie wygląda mi na kogoś charyzmatycznego, kogoś kto zapadnie w pamięć. 47 ciekawsze postacie zabijał na przełomie 4 części.
Opublikowano 26 kwietnia 201212 l No właśnie, chociaż miesiąc by podali. Oby dali radę ukończyć grę do jesieni. Filmiki średnie, chciałbym zobaczyć soczysty gameplay w jakiejś słonecznej lokacji, o ile takie będą.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=0Xw_kce7di0 + screen Co do daty premiery to obstawiam sierpień - Square Enix wydało wtedy także Human Revolution, poza tym w wielu pismakach podawano "lato" jako przybliżony okres debiutu. Jesień jest już na maxa zapchana, jedynie we wrześniu mogą coś ugrać. Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l No ale w sierpniu wychodzi Sleeping Dogs, też od Square Enix. Screen fajny, właśnie takich lokacji oczekuję.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Ten screen podoba mi się bardziej niż wszystkie te beznadziejne trailery ;]
Opublikowano 1 maja 201212 l Ta gierka to będzie miazga. Wygląda ładnie, będą efektowne wymiany ognia, ale nie zabraknie też skradania i przebieranek.
Opublikowano 1 maja 201212 l Po totalnym s(pipi)ieniu się Fishera może Agent 47 utrzyma formę. Na to wygląda...
Opublikowano 2 maja 201212 l całą misję z gliniarzami ogrywali chyba na ostatnim E3 jeśli dobrze pamiętam. nowe fragmenty rewelacyjnie się prezentują, nie ma to jak widowiskowe i improwizowane fatality a końcówka niczym equilibrium. fanem serii nigdy nie byłem ale chyba najlepszy moment żeby to zmienić
Opublikowano 2 maja 201212 l Wystarczyło poczytać posty z poprzedniej strony - nie ma podanej szczegółowej daty premiery, jedynie 2012, choć premiery raczej nie przesuną już na przyszły rok, bo coraz to większy wylew filmików następuje. Ja obstawiam sierpień, albo wrzesień, na pewno nie później, bo potem to szans nie mają z gigantami pokroju Call of Duty czy Halo. Edytowane 2 maja 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 7 maja 201212 l No to czekamy 3 dni. Oby w końcu podali datę premiery, mam nadzieję, że wyjdzie przed październikiem.
Opublikowano 7 maja 201212 l O kurka, genialny art, idealny na okładkę PE. Z tą datą to niezły żarcik. Ale wkurzyłbym się gdyby była prawdziwa bo jestem spłukany, a to gra z cyklu 'musisz mieć na premierę, albo giń' Edyta: Rzeczywiście chodzi o trailer, w końcu poznamy datę. Dla pre-orderców GameStop ma ciekawy bonus: http://polygamia.pl/...anem__jaka.html http://www.youtube.com/user/hitman?ob=0&feature=results_main Edytowane 8 maja 201212 l przez aux
Opublikowano 8 maja 201212 l Naprawdę Ciary mnie przeszły szczerze to nawet filmiki z Maxa Payna 3 nie zrobiły na mnie takiego wrażenia Jestem podjarany jak za dawnych części Hitmana z wersji na PC