Skocz do zawartości

Console Wars 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Odnośnie płatnego Live.

Prawda, jest płatny, ale net w 360 ma też sporo plusów.

- Każdy ma headset. Niby to 5zł różnicy, ale te grosze robią taką różnicę, że przy niemal każdej grze ludzie gadają.

Jest to plus a także i minus. Jasne możesz pogadać ze wszystkim,ale też trafiają się często takie dzieciaki w przedziale 12-14 lat w szczególności Burgery,które przez prawie całą grę drą ryjca. Zdarzało się też że ludzie zamiast gadać to sobie muzyczkę puszczali albo dawali HS swoim pociechom,które też wydawały dziwne dźwięki :P

• Odpowiedzi 9,9 tys.
  • Wyświetleń 242 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i dobra, może Sony po tej aferze zablokuje możliwość tego typu kupowania rzeczy z PSN.   Aha, mam nadzieję że ta afera przyczyni się do zatrzymania ekspansji różnego rodzaju usług sieciowych. Kup

• eheheh, myślałem że to kółeczko wzajemnej adoracji tak plusuje Zwyrola, zawsze mu zazdrościłem tych pinćset plusów a tu sie okazuje co innego     wszystkie te konta po 0 postów, lol   wniosek:

• I chvj. Na żadnym PC nie zagrasz w Gran Turismo, Forze, God of War, Uncharted, Heavy Rain, Red Dead Redemption, Killzone, Alana Wake.   Fuck PC gaming

Opublikowano

Odnośnie płatnego Live.

Prawda, jest płatny, ale net w 360 ma też sporo plusów.

- Każdy ma headset. Niby to 5zł różnicy, ale te grosze robią taką różnicę, że przy niemal każdej grze ludzie gadają.

Jest to plus a także i minus. Jasne możesz pogadać ze wszystkim,ale też trafiają się często takie dzieciaki w przedziale 12-14 lat w szczególności Burgery,które przez prawie całą grę drą ryjca. Zdarzało się też że ludzie zamiast gadać to sobie muzyczkę puszczali albo dawali HS swoim pociechom,które też wydawały dziwne dźwięki :P

Zawsze mozna takiego delikwenta wyciszyc.

Opublikowano

Nie ma co gadac, jesli chodzi o dzialanie sieci i generalnie sprawnosc dzialania wszystkich po(pipi)ek typu acziwwmenty i inne lasfmy to wygrywa X360 bezapelacyjnie. Drugi plus to zwykle lepiej wygladajace multiplatformy. Osobiscie exy wole z ps3.

Ostatnio sprzedalem Xa tylko z jednego powodu z(pipi)al mi sie 4 raz i kolejny raz nie moglem skonczyc gry ;[. To sie w(pipi)ilem i zostawilem sobie tylko ps3.

Opublikowano

Kup Slima Michu ;]

Opublikowano

Slima ? Po co ? Kupujesz jaspera - nie dosyć, że taniej to jeszcze ma 3 lata gwarancji, a jest awaryjny tak jak Wii :P

Opublikowano

Nintendo akurat w tym elemencie jest najlepsze, miałem i mam kilka ich sprzętów, nigdy nic się nie zepsuło.

Opublikowano

Jaspery to jaka data produkcji, od do?

Mnie zadna konsola sie nie zepsula.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Slima ? Po co ? Kupujesz jaspera - nie dosyć, że taniej to jeszcze ma 3 lata gwarancji, a jest awaryjny tak jak Wii :P

Z tego co sie orientuje, to jak kupisz nowego w sklepie to tak nie jest. Wszystkie Xy sa juz objete 12 miesieczna gwarancja, nawet starsze modele.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moim zdaniem nie. Odkad wyszly slimy wszystkie Xy, nawet stare modele maja roczna gwarancje (24 wedlug prawa).

Opublikowano

Po rejestracji Slima na stronie www nadal wyświetlana jest 3-letnia gwarancja.

Opublikowano

easye: Nie, jaspery mają 3 lata gwarancji producenta. Slimy mają rok gwarancji producenta.

Mnie tam konsole też się nie psują, chociaż ja jakiegoś dużego stażu nie mam (od PS2 chyba minęło ponad 3 lata). Mój falcon ma już 2,5 roku, możliwość padaki napędu DVD teoretycznie wyeliminowałem bo wszystko leci z HDD teraz właściwie jedyna możliwość to "I can't let you do that Dave ..erm... Jarek ?" :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Slimy sa ciche, inne zas nie. Wiatraki w moim Xie 60 GB wyprodukowanym w sierpniu, albo lipcu 2008 nie przeszkadzaja w dzien przy normalnym, volumie. Ale wieczorem gdy tv jest sciszony to je slychac i sa denerwujace,s zczegolnie w RDR, w ktorym nie ma duzo muzyki a i one pracuja glosniej (tak mi sie wydaje) niz chocby w BC2.

Opublikowano

cichy, wi-fi, wygląd, można dać dysk bez obudowy, wejście na kinecta, wyjście optyczne itd. A różnic w cenie właściwie brak na alledrogo.

Opublikowano

Eee tam Jaspery...slimki...

A moj Premium z 2006 roku nadal nie do zajechania :lol:

Opublikowano

To się już kwalifikuje do księgi rekordów Guinessa :P

Opublikowano

Mój premium też działa idealnie i cicho. Stary model zepsuł mi się 3 razy i wył jak suszarka.

Opublikowano

Nie wiem co rozumiesz przez slowo cicho, ale na pewno zadnego Xboxa 360 nie mozna postawic za tym slowem, anwet Slima.

No i to dzwiek konsoli bez obciazenia.

Opublikowano

Swietne gry, uslugi i pad. No syf, chyba ci karp zaszkodzil.

Opublikowano

o ludzie, i tak bzyczą wszystkie jaspery? :turned:

Opublikowano

Moj dziadek chodzi o polowe ciszej niz Elitka kumpla...szkoda jedynie ze te wersje nie posiadaly jeszcze HDMI.

Opublikowano

Nie wiem co rozumiesz przez slowo cicho, ale na pewno zadnego Xboxa 360 nie mozna postawic za tym slowem, anwet Slima.

No i to dzwiek konsoli bez obciazenia.

Nie wiem, czy korzystales w ogole ze Slima, bo moj nawet bez zainstalowanej gry jest cichszy niz PS3, ktore stoi obok.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.