Skocz do zawartości

Motywacja

Featured Replies

Opublikowano

Jako motywacje polecam obejrzeć film dokumentalny o Usainie Bolt'cie. Jest na kinomaniak.tv. Fajnie się ogląda, dodaje wiary w efekt ciężkiej pracy :)

Pewnie wali więcej soku niż Overeem

http://www.sport.pl/lekkoatletyka/1,64989,14275801,Lekkoatletyka__Pieciu_jamajskich_lekkoatletow_na_dopingu.html

do tego tyson gej też przyłapany.

bolt czysty? nie, ale za jakiś czas wszystko wyjdzie na jaw. będzie płacz, będą łzy i mówienie "ale ja nic nie wiedziałem :(("

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 183,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnie sekundy najlepsze. :]

• Jak widac niepelnosprawnosc umyslowa nie przeszkadza w zdobywaniu wiekszej sprawnosci fizycznej, bardzo pozytywny filmik:     http://youtu.be/37xRCqBRrlI

• Raz przy Biedrze widziałem jak patus 2 Finlandie zajumał i dawał dyla. Kasjer, który też wyglądał jak patus,  zaczął go gonić to tamten wyrzucił butelki w trawę i uciekł. Jeszcze krzyczał do mnie, żeb

Opublikowano

Dzisiaj nie da sie nie brać i odnosić sukcesy w sportach zawodowych związanych z wytrzymałością.

Choć napewno nie umniejsza to takiemu Boltowi bo sam sok nie załatwi sprawy. Do tego genialne warunki fizyczne, gen i w chu.j ciężki trening.

Opublikowano

Tyle czasu robię już ćwiczenia kalisteniczne, ale połowy rzeczy z tego filmiku to jeszcze pewnie przez 2-3 lata nie zrobię. :sorcerer:

Opublikowano

JA PIERD0LE ALE SIE WKRECILEM W BODY BUILDING
CIAGLE MI SIE CHCE, KAZDY TRENING NA PEUNEJ, TAK CZEKAM NA JUTRZEJSZY TRENING, ZE JAK SIE TERAZ PRZEBUDZILEM
BY SIE WYLAC TO MUSIALEM SIE PODZIELIC TYM Z WAMI

Opublikowano

nie zapominaj tylko stary o mięśniach kegla. Bez tego możliwy jest rozwód w każdej chwili.

Opublikowano

Nie slucham sie ludzi:

>180cm wzrostu

> 100kg na klate

> 40cm w bicu

Kupilem sobie MONO Z FA ! Silne jak sterydy ! Jak mnie to mono nie r0zyebie to bedzie Wasza wina !

Opublikowano

Powiedz jak efekty po tym mono bo też planuje coś kupic.

Opublikowano

Mono jak mono - wszystko jedno. Z FA jest ten problem, że proch potrafi się zbrylić. Lepiej brać ze Scitec lub Universala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiedziałem, gdzie to wrzucić. mysle, ze kazdy powinien obejrzec.

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Kij z sylwetką, co ten koleś wyczynia! I to przy nie małej masie własnej =o

Opublikowano

Calum Von Moger - taki trochę nowy Arni:

Calum+Von+Moger_mruufhBbFr1rs4ej4o1_1280

Tutaj wygląda jak jakiś Halk albo The Thing z Fantastic Four

farm4.staticflickr.com/3087/3149913836_f51c6ae52d.jpg

Opublikowano

Oświetlenie czyni cuda :P

Opublikowano

Tez myslałem że na pierwszej focie to z filmu Hulk xD

Opublikowano

Jak widac niepelnosprawnosc umyslowa nie przeszkadza w zdobywaniu wiekszej sprawnosci fizycznej, bardzo pozytywny filmik:

http://youtu.be/37xRCqBRrlI

Edytowane przez saptis