Skocz do zawartości

Ryse: Son of Rome

Featured Replies

Opublikowano

Ja zrobiłem wczoraj preodera ,lubię takie klimaty.No i koszulkę dostałem .Zobaczymy co to bedzie,oby nie gra na 6h jak Crysis 3 :(

• Odpowiedzi 370
  • Wyświetleń 94,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyświetlanie B do finishera jest w wielu grach, podobny system jest w Vikingu od Segi, można zrobić efektowną sekwencje albo po swojemu dalej tłuc wroga. Ryse to jedna z najładniejszych gier na E3 ale

• Rozumiem obawę o gameplay, bo prezentacja na E3 była zła, ale masz na filmie walkęi która może odbiega animacyjnie od Assassin's Creed, ale też daleko jej do samograja znanego z tej serii.   Pisze

• Spytam szczerze i bez sarkazmu - czy wam serio podoba się ta gra? Wg mnie to wygląda smętnie, zero kreatywności, gra nawet nie jest specjalnie ładna, animacja ssie, sama rozgrywa wygląda nudno...  

Opublikowano

oby nie była grywalna jak crysis  :sick: chociaż na gameplayach wydaje się miodna.

Opublikowano

20133009033245.jpg?resize=589%2C600

Opublikowano

"Smooth edges" albo inaczej "lower resolution & blur"  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pod tym linkiem jest nowy trailer - drugi film w kolejności, polecam obejrzeć :)

http://www.gamespot.com/articles/the-softer-side-of-ryse-son-of-rome/1100-6415472/

Ciekaw jestem jak szybko zrobią gifa z tego śmiejącego się tłuściocha :P

Opublikowano

To chyba Neron ,ale mogę się mylić. Gra wygląda zdecydowanie lepiej niż na pokazach na E3 ,zobaczymy co z tego wyniknie.

Opublikowano

Ciekawe jak bardzo to jest podkręcone, no ale w sumie cut-scenki mogłyby tak wyglądać. 

Opublikowano

Robi wrażenie grafika, ale kruszymy kopię o gameplay teraz :D ja bym powiedział, że w porównaniu z tym co było gra jest brzydsza ale np. walka w singlu lepiej wygląda więc dla mnie jest OK.

Opublikowano

Brzydsza? Wygląda lepiej chyba pod każdym aspektem. Lepsze tekstury, oświetlenie, draw distance itp.

Opublikowano

Postacie są moim zdaniem brzydsze. Sam wrzuciłeś porównanie i mi się bardziej podobał poprzedni poziom. To był już poziom next genowego tech dema, a teraz to taki hmm wysoki średnio poziom.

Opublikowano

Sorry MeSSer, ale to co piszesz to są jakieś totalne głupoty :P Jak mogą wyglądać gorzej skoro są bardziej szczegółowe niż poprzednio. Skonkretyzuj co Ci chodzi bo bardzo ciekaw jestem.

Wiesz, mam znajomego, który twierdzi, że Gears of War wygląda lepiej od Gears of War 3, ale to że tak mówi nie znaczy, że ma rację ;)

Opublikowano

ja bym powiedział, że w porównaniu z tym co było gra jest brzydsza

Eeee....ja bym powiedzial ze jest sporo lepiej niz bylo.

Zwlaszcza jesli chodzi o twarze.

Bylo

i6bIl6rugRnpQ.jpg

Jest

iUNi68nr9Pst8.jpg

ifwGl5audiQmn.png

Polecam trailer w tej jakosci http://news.xbox.com/~/media/Images/Media%20Assets/Games/Xbox%20One/Ryse%20Son%20of%20Rome/Videos/20131017%20Ryse%20Trailers/RYSE_VIDOC_1_FINAL_1080p2997_ST_H264_15000kbps.mp4

Edytowane przez Magik

Opublikowano

mówie o tym, sami to wrzucaliście. Napisałem że postaci są imo lepsze i zdania nie zmieniam.

RyseComparison2-968x1024.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Niestety ,trzeba napisać prawdę ,graficznie jest po prostu przeciętnie. Kiedy patrzy się na takiego K:SF ,to przy nim Ryse wygląda jak gra z poprzedniej generacji. Crytek po prostu zawalił sprawę, nie dość że nie wyciągnął 1080p ,to jeszcze uzyskał marne rwące się 30 fps.

Już Crysis 3 na wysokich ustawieniach na PC, wygląda lepiej.

No cóż zawiodłem się.

Opublikowano

Niestety ,trzeba napisać prawdę ,graficznie jest po prostu przeciętnie. Kiedy patrzy się na takiego K:SF ,to przy nim Ryse wygląda jak gra z poprzedniej generacji. Crytek po prostu zawalił sprawę, nie dość że nie wyciągnął 1080p ,to jeszcze uzyskał marne rwące się 30 fps.

No cóż zawiodłem się.

A juz grałes w obie gry ,super debilizm oceniać jakosc grafiki na filmikach z YT.Ja kupuje obie gry w dniu premiery to napisze po paru dniach obiektywnie o poziomie grafiki .Nie ma nic gorszego od fanatyzmu .Pozdrawiam.

Opublikowano

Rozumiem że nowe generacja ale chyba nikt z was się nie łudzi że ryse będzie ładniejsze od crysisa 3 .Rozumiem że konsole będą mocne ale bez przesady bo co niektórych na forum ponosi.Co nie zmienia faktu że Ryse dużo bardziej mi odpowiada niż exy na PS4 .Gra prezentuje się świetnie i jest w moim klimacie ale nie jestem w stanie dla niej kupić konsoli.

Opublikowano

No cóż zawiodłem się.

Już nie przesadzaj, nie jest tak źle. Zresztą gdybym miał wybór grafika czy fabuła i gameplay wybrałbym to drugie. Nie kumam ludzi spuszczających się nad grafiką, gdy gra jest płytka i nic nie wnosząca nowego. Wyjdzie ps4, xboxone będzie można ocenić gry pod każdym aspektem. Póki co nie odbierajmy ani Ryse ani K:SF tego, że mogą być kilerami na starcie.