MEVEK 3 440 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Zamówił ktoś edycje z ręką? A tak w ogóle, to wiadomo skąd Big Boss ma tą rękę, tzn. wiadomo do kogo wcześniej należała, ale co się stało, że trafiła do BB? Ja zamówiłem i konsolkę i edycje specjalna gry. Razem jakieś 539,99 jorków Ręka pochodzi z GameStop'a Zgadzam sie z Helą. Nie wygląda to tak zachęcająco na tym pierwszym zdjęciu ale nie zrezygnuje i tak Edytowane 31 Lipca 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Bardzo ladny gest cdp.pl biorac pod uwage ze kocham psiaki Edytowane 31 Lipca 2015 przez zettastrongerleo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja zamówiłem z ręką właśnie u nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Mother base będzie ogromne: to chyba screen z zapowiedzianego gameplayu infiltracyjnego MB. mysle ze w ciagu tygodnia-dwoch to sie ukaze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kitty 152 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak będziecie mieć jakieś info o PS4 bundle z wysyłką do Niemiec w niższej cenie niż ten fiński pre-order to dajcie znać ; ). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 tej, a te pady beda dostepne osobno? dzis zajechałem analoga w padzie i wypadałoby coś kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Skoro pad aniwersary edition sprzedają osobno to dam sobie lewa rękę uciać, że Diamond dogs również dadzą do odzielnej sprzedaży Szybkie palce z Sony Xperia Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) http://kotaku.com/report-konami-is-treating-its-staff-like-prisoners-1721700073 Tutaj w Japonii teraz Konami bardziej jest zauwazalne jako Pachinko biznes i w odrebach sportowych. W ostatni weekend udalem sie do wielgachnego oficjalnego sklepu Konami z gadzetami z gier zwlaszcza pelno tam bylo gadzetow z MGSow znajdujacym sie w glownym budynku Konami. Jak sie okazalo juz zdarzyli zamknac na dobre nawet ten sklep... Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez zettastrongerleo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 więcej pod linkiem na FB: https://www.facebook.com/OperacjaPanda/posts/932822616782680 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Równe 4 tygodnie! Fiński gamestop też przyjmował już preordery na konsolę - 459 euro. Dobra cena jak na ten przedrożony kraj. Zamówione ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Teraz dopiero mi uświadomiliście, że to jeszcze tylko miesiąc do premiery drugiego mesjasza w tym roku po Wiedźmaku. Chyba nie zdąże przejść Wieśka do czasu wejścia na rynek wkórwionego Big Bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 utaj chyba najlepiej widać tą limitkę konsoli inaczej niż na zdjęciach/renderach: https://youtu.be/il6U-Dly7jg?t=1523 Wg mnie super, w sam raz będzie pasować do mojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) List misji. Prologue : AwakeningChapter 1 : RevengeEpisode 1 : Phantom LimbsEpisode 2 : Diamond DogsEpisode 3 : A Hero's WayEpisode 4 : C2WEpisode 5 : Over The FenceEpisode 6 : Where Do The Bees SleepEpisode 7 : Occupation ForceEpisode 8 : Red BrassEpisode 9 : Back Up, Back DownEpisode 10: Angel With A Broken WingEpisode 11: Cloaked In SilenceEpisode 12: Through The HoleEpisode 13: The Enemy Of My EnemyChapter 2 : Dark DepthsEpisode 1 : HellboundEpisode 2 : From The InsideEpisode 3 : Bad DreamsEpisode 4 : DominationEpisode 5 : Old BonesEpisode 6 : Dangerous WisdomEpisode 7 : State Of ExceptionEpisode 8 : Dirt WorkEpisode 9 : Open HandsEpisode 10: Diamonds In The SkyEpisode 11: GhostsEpisode 12: Playing With MonstersEpisode 13: Kill The BeastEpisode 14: Green LightEpisode 15: Coup De GraceEpisode 16: Lurking In The DarkEpisode 17: Open MindsEpisode 18: No SlavesEpisode 19: Club Of The UnseenEpisode 20: Two-Way RaceEpisode 21: Traitors' CaravanEpisode 22: Fire and Cold AshesChapter 3 : The Costs Of RevengeEpisode 1 : PestilenceEpisode 2 : Phantom PainEpisode 3 : Madness Of MenEpisode 4 : ThreeEpisode 5 : IsolationEpisode 6 : Severed FamilyEpisode 7 : Fatal MassagesEpisode 8 : VoicesEpisode 9 : CorruptedEpisode 10: Midnight RaidEpisode 11: In The Face Of PainEpisode 12: The Beauty Of The BattlefieldEpisode 13: Manufactured SkinEpisode 14: HomonculusEpisode 15: There Are No HeroesChapter 4 : Punishing WordsEpisode 1 : Sins Of The FatherEpisode 2 : LoyaltyEpisode 3 : No Turning BackEpisode 4 : Metallic ArchaeaEpisode 5 : SahelanthropusEpisode 6 : War Is Peace IEpisode 7 : Condition: ComatoseEpisode 8 : War Is Peace IIChapter V : ConfrontationEpisode 1 : Pale Shadows Of Forgotten NamesEpisode 2 : Truth: The Man Who Sold The WorldEpisode 3 : DemonsEpilogue : Demons In The Cold Of The Night Nie wiem tego do końca, ale raczej są to tylko główne misje bez pobocznych. Jeżeli tak to jest tego naprawdę sporo, o ile oczywiście każda będzie trwać tyle co GZ. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jakby każda z nich trwała tyle co Ground Zeroes to byłby to jakiś obłęd. Nie chce mi się w to do końca wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 w PW było ich z dodatkowymi dobre 120, choć sporo działo na tych samych terenach, ale zmieniały się cele, przeciwnicy i typy pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Całkiem prawdopodobne jest to, że w obrębie tych misji do zaliczenie będzie masa pobocznych. Ponieważ brakuje: "A Quiet Exit" w tych podanych przez mnie misjach tak więc wychodzi na to, że jest to zadanie poboczne.Kojima zresztą kiedyś coś wspominał, że Quiet można nawet w grze nie spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 no tak podobno ma być że niekoniecznie pewne postacie pojawią się w naszej grze w zależności co zrobimy. Chociaż pewnie wymagałoby to trochę giomnastyki jak na przykład w Mass Effect gdzie można było nie zrekrutować Garrusa lub Wrexa (czego praktycznie nikt nie robił). Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Słaby trailer, od razu widać że Kojima go nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Bardzo słaby trailer, taki zwykły i bez polotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 dziennie sikajac czuje w moczu, ze to bedzie mgs wszechczasow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Za(pipi)isty trailer, szykuje się giera dekady jak i nie lepiej. Siedem lat czekania dobiega końca, jeszcze tylko 26 dni . Chociaż giere prawdopodobnie będę miał tydzień wcześniej. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A nie miało być trailera przedstawiającego bardziej szczegółowo Mother Base? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Będzie prawdopodobnie koło 20 tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 O jezusiu ale ta gra pozamiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi