Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

Opublikowano

Po przegapieniu styczniowego Monthly kupiłem ten z XCOM 2 i miałem zniżkę -10%. Sam XCOM 2 za tą cenę naprawdę warto, a co dopiero z kilkoma dodatkowymi grami (jakie by one nie były)

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 336,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Jakby ktos jeszcze kupowal monthly to mozecie przez moj reflink, tak dostane 4,50 euro do wydania w sklepie humble bundle.

https://humble.com/monthly?refc=tECcD4

Edit:

Serdecznie dziekuje osobie, która skorzystała :banderas:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zastanawiające są te wszystkie obniżki, kupony, itp. dla tych co zasubskrybują w tym miesiącu Monthly. Czyżby reszta gier będzie tak zła?

Opublikowano

Dobry humble wleciał , Panowie usunąłem konto bankowe a kolejne mogę założyć dopiero za 12-13 dni ( czekam na kwit z urzędu Holenderskiego) czy jest jakaś opcja kupna bundla bez konta bankowego? Jakiś PaySafe card czy inne zdrapki ?

Opublikowano

Jakby ktos jeszcze kupowal monthly to mozecie przez moj reflink, tak dostane 4,50 euro do wydania w sklepie humble bundle.

https://humble.com/monthly?refc=tECcD4

a masz Pan, może nawet kiedyś ściągnę tego xcoma ashJBzD.png

Dziekuje pieknie, razem z Toba jeszcze jedna osoba skorzystala wiec ładne dolary wpadły. Jeszcze ktos i bede mial na gierke w sklepie :cool:

Opublikowano

Dobry humble wleciał , Panowie usunąłem konto bankowe a kolejne mogę założyć dopiero za 12-13 dni ( czekam na kwit z urzędu Holenderskiego) czy jest jakaś opcja kupna bundla bez konta bankowego? Jakiś PaySafe card czy inne zdrapki ?

Poproś kogoś o gifta. Albo czekaj jeszcze te 12 dni, a dojdą nowe gry, konto bedzie aktywne tylko ze i cena moze podskoczyć do góry.
Opublikowano

Poproś kogoś o gifta. Albo czekaj jeszcze te 12 dni, a dojdą nowe gry, konto bedzie aktywne tylko ze i cena moze podskoczyć do góry.

No udało mi się kupić , nie powiem bundle fajny i wkońcu dorzucają jakąś niewiadomą.

Opublikowano

Co humble bundle wyprawia o mamuniu, w tym mothly prócz mega kosiora X-COM 2 dali jeszcze Ryse i uwaga uwaga HUSK, horror polskiego studia który ma dziś premierę, cena na steam? 19USD, u nas wersja pudełkowa 65zł, co oni odjaniepawlają to ja nawet nie :obama:

Kto nie ma subskrypcji ten faja, w przyszłym miesiącu TOTAL WAR WARHAMMER CZAICIE TYPY

Opublikowano

Steamworld Heist i Abzu to też niezłe gry, Hollow Knight zapowiada się przyjemnie, zayebisty bundle ale mnie najbardziej cieszy Total War na następny miesiąc  :obama:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Niedawno chwaliłem, że kupiłem Abzu za 30 zł na PSN, a tu taki bundel.

Opublikowano

Niedawno chwaliłem, że kupiłem Abzu za 30 zł na PSN, a tu taki bundel.

No ja się zastanawiałem czy kupić i dobrze, że tego nie zrobiłem.  :newell: