Opublikowano 24 października 202524 paź 7 minut temu, Bzduras napisał(a):Dosłownie w tym samym miejscu, co zawsze:No tak, ale to z poziomu strony https://luna.amazon.pl/claims/homeAle gdybym nie znał tej strony, to jak się do niej dostać z poziomu Amazon.pl ? Bo tego nie widzę.Prime przenosi do strony Amazon Luna, na której nigdzie nie widzę nic poza streamingiem. Na niej albo nie ma, albo serio nie widzę odnośnika do tego "Odbieraj gry".
Opublikowano 24 października 202524 paź Normalnie wchodzę przez ten sam adres co zawsze, https://gaming.amazon.com/home - przenosi na tę stronę z luną, ale pod jebitną reklamą na prawie cały ekran masz te przyciski, wystarczy przeskrolować w dół. Tak to wygląda u mnie na tej stronie z Luną, nawet nie trzeba skrolować w sumie:7 minut temu, Suavek napisał(a):Ale gdybym nie znał tej strony, to jak się do niej dostać z poziomu Amazon.pl ? Bo tego nie widzę.To chyba trzeba szybciej tego okulistę odwiedzić, bo dosłownie wszedłem na stronę amazona, rozwinąłem menu i co widzę?
Opublikowano 24 października 202524 paź 7 minut temu, Bzduras napisał(a):To chyba trzeba szybciej tego okulistę odwiedzić, bo dosłownie wszedłem na stronę amazona, rozwinąłem menu i co widzę?Ale kliknąłeś w ten link przed zrobieniem zrzutu?Bo mnie przenosi na stronę https://luna.amazon.pl/Z poziomu tej strony nie widzę nic z odnośnikiem do darmówek. I tylko o to mi chodzi. Teoretycznie, gdyby ktoś był nowym użytkownikiem, nieświadomym, bez linka, to jak wchodzi na tę stronę?Bez czepialstwa, bo może serio czegoś nie widzę, albo mam coś źle skonfigurowane, dlatego pytam.
Opublikowano 24 października 202524 paź 2 minuty temu, Suavek napisał(a):Z poziomu tej strony nie widzę nic z odnośnikiem do darmówek. I tylko o to mi chodzi. Teoretycznie, gdyby ktoś był nowym użytkownikiem, nieświadomym, bez linka, to jak wchodzi na tę stronę?Tam to faktycznie nie widzę nigdzie odnośnika do tych gierek darmowych. Ty, faktycznie dziwne, bez wklepania w Google "Prime Gaming" nie ma szans się tam dostać.
Opublikowano 24 października 202524 paź No właśnie. :) Zawsze wchodziłem z poziomu głównej strony Amazon -> Prime Gaming i nie miałem żadnych linków zapisanych. Wczoraj przeczytałem o nowych darmowych grach i zgłupiałem, nie mogąc ich znaleźć. Dopiero z bezpośrednich linków się dostałem do tej strony.
Opublikowano 24 października 202524 paź Na okrętkę dostałem się tam tak: Amazon.pl -> menu -> Amazon Luna - Gry w chmurze -> dowolne co tam jest -> kliknąć na swoje konto -> Aktualności -> FAQ -> znaleźć pytanie "Co się dzieje z Prime Gaming?" -> kliknąć w link w odpowiedzi na pytanie opisany jako "Zobacz najnowszą partię gier dostępnych dla członków Prime" -> kliknąć w nazwę jakiejkowiek gry -> BRAWO, jesteśmy na stronie Prime Gaming Powodzenia do każulowego więzienia, 99% ludzi da sobie spokój na kroku numer dwa. Chyba ktoś z Microsoftu im to projektował
Opublikowano 28 października 202528 paź Troche to martwi bo wyglada jakby powoli ubijali darmowe gierki na rzecz Luny
Opublikowano 28 października 202528 paź Dodałem fallouta 3 na goga, a pełny jego tytuł to:Fallout 3: Game of the Year Edition - Amazon LunaWtf?Wcześniej tak nie było.
Opublikowano 29 października 202529 paź Było, było, tylko przy dodawaniu nazywało się Nazwa Gry - Amazon. W bibliotece już tego dopisku nie ma, po zainstalowaniu również.
Opublikowano 30 października 202530 paź https://www.gog.com/en/game/resident_evil_deluxe_origins_bundleRE0 i REmake dostępne na GOGu, pojedynczo lub w bundelku. Pakiet RE1+2+3+REmake+RE0 obecnie na promce za 63zł.
Opublikowano 2 grudnia 20252 gru Polecam sprawdzać bundle na Fanatical, te co są i w kolejnych dniach - https://www.fanatical.com/en/bundleNaprawdę dobre/tanie niektóre zestawy.
Opublikowano 4 grudnia 20254 gru Chyba skończyły się darmowe gry na Amazon Prime. Dzisiaj nic nie wpadło a serwis działa już w pełni jako Luna.
Opublikowano 4 grudnia 20254 gru Dzięki za przypomnienie żeby odebrać darmowe gierki które wpadły dzisiaj
Opublikowano 4 grudnia 20254 gru 1 minute ago, Bzduras said:Dzięki za przypomnienie żeby odebrać darmowe gierki które wpadły dzisiaj Ok, ze strony głównej nie umiałem się tam dokopać.Szkoda, że te gierki na GOG biorą ostatnio że śmietnika.
Opublikowano 4 grudnia 20254 gru To akurat jakiś czas temu poruszaliśmy, ze strony głównej nie ma szans tam się dostać. Wklepujesz w gugla Prime Gaming i pierwszy link zaprowadzi Cię na stronę z darmówkami.
Opublikowano 5 grudnia 20255 gru Na Epicu aktualnie do odebrania jest Jackbox Party Pack 4, jakby ktoś szukał czegoś do pogrania ze znajomymi to gorąco polecam.
Opublikowano 12 grudnia 202512 gru 14 hours ago, grzybiarz said:A dzisiaj co jest na epicu?Hogwart's Legacy.
Opublikowano 6 stycznia6 sty w poprzednim miechu dali jedynke.a z innej beczki na amazon prime, deus ex, cywilizacja 6, fallout 1, jak ktos jeszcze nie odebral