Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie wygląda jak Lambo, pierwsza myśl jak zobaczyłem obrazek to "o japońce jakiś supercar sklejają, pewnie Toyota". A tutaj zonk- wyścigówka jak z Burnouta ze znaczkiem Lambo. Jak widze diody w przednich lampach to aż mnie mdli, no ale to teraz takie feszyn i stajli.

Jak na exotic to spoczko, jak na lambo to srednio

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 277,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dokładnie, przekombinowane mocno.

Opublikowano

Miałem kupić bo lubie Burnouta,ale skoro sie śmiejecie to nie.

Opublikowano

Jak widze diody w przednich lampach to aż mnie mdli, no ale to teraz takie feszyn i stajli.

Ja z kolei bardzo je lubię; są ładne, estetyczne, można z nich tworzyć ładne wzorki, a przede wszystkim dzięki nim samochód jest tanim kosztem doskonale widoczny w dzień. To od początku był najbardziej uwielbiany przeze mnie detal w A4 B8 i cieszę się, że stał się obecnie standardem. Jedyne co mnie nie przekonuje, to montowanie LED-ów w starszych autach.

Opublikowano

rr3080zajawka.jpg

rr3070cu.jpgrr3018.jpgrr3015cu.jpg

:wub:

Ciekawe czy przynajmniej kiedyś go zobaczę na żywo :D

MIAZGA

Edytowane przez Norbi13

Opublikowano

nie ma jacka, jak ktos chce sie pochwalic ch.ujowym samochodem albo wyrazic aprobate dla ksenonow z allegro to nie bedzie lepszej okazji.

Opublikowano

ma bana? ccccc co się stao?

@Norbi to auto to cacko. Fantastyczne, dużo bardziej mi się podoba niż sportowe fury takie typowe - luksus z pjerdolnięciem. fajny. 

Opublikowano

ma bana? ccccc co się stao?

hehe czytałeś kiedyś jego posty? ;) ;) ;)

Opublikowano

dziecko milana nie lubi byc wysmiewane. Kazdy kto sie osmieli,wylatuje z forum.

Opublikowano

czytałem czytałem i szczerze wielokrotnie się z nim...zgadzałem. Wiem że ciut nerwowy był :D

już tych postów z tego co widzę nie ma więc nie zobaczę na własne oczy Eh, porywczy chłopak.

Panowie żeby nie było offtopa: newsem jest to, że negocjuję cenę i może kupię auto rodzinne :D

Opublikowano

przeciez ten RR jest ochydny. 

Jakby zmienic swiatla i wywalic ten grzejnik za(pipi)any z jakies wiejskiej szkoly to moze by obeszlo.

i serio kto kupuje tą boazerie do auta co widać na fotce na drzwiach?

Opublikowano

no jak widać są gusta i guściki, mnie się bardzo podoba - jest jak dobrze skrojony garnitur, zapewne daje +milion do pewności siebie. bardzo mi się takie auta podobają, chyba jestem stworzony aby być multimiliarderem. 

Opublikowano

no jak widać są gusta i guściki, mnie się bardzo podoba - jest jak dobrze skrojony garnitur, zapewne daje +milion do pewności siebie. bardzo mi się takie auta podobają, chyba jestem stworzony aby być multimiliarderem. 

ile razy widze takie auto to czuje, ze zaraz w z niego wyjdzie taki ktos :

50centAP3007_468x527.jpg

jakbym byl multimilairderem to bym kupił lepszy samochód :P

Opublikowano

a to w ogóle jest mega fajny temat czyli postrzeganie marek. Dlatego właśnie w Polsce Audi jest bardziej szanowane od BMW bo BMW to auto dresów i cwaniaków. ale co zrobisz, chyba się w to trochę wklejam bo takim autem marzeń na dziś jest Range Rover, w sumie też auto czarnuchów. 

Opublikowano

Ja bym chciał Escalade, no ale to dlatego, że jestem czarny.

Opublikowano

Albo gruby !:*

Co do tego RR z poprzedniej strony to wsttzymalem sie z opinia,bo myslalem,ze kazdy sie spuszcza nad nim. Teraz widze,ze nie tylko mi nie podeszla ta lajba na kolach z drewnem w srodku jak w lesniczowce. Chyba najbrzydsze luksusowe auto ewer!

Opublikowano

Chyba najbrzydsze luksusowe auto ewer!

bugatti-veyron-5.jpg

:D