Opublikowano wtorek o 08:522 dni W dniu 27.08.2025 o 10:41, Mustang napisał(a):Pięknie im przód wyszedł, te podświetlane detale, teraz chyba numer 1 w kompaktach jak dla mnie. Z tyłu ok, mogli kompletnie wywalić fejkowe wydechy, przynajmniej zrobili je czarne. Osobiście z tej perspektywy wolę czystszy design swojej jedynki. Felgi meh, nie lubię tego ich nowego asymetrycznego stylu. Wnętrze bez zmian, a szkoda, liczyłem na pójście w stronę naprawdę robiącego wrażenie wnętrza nowego 3008, albo chociaż na ułatwienie zmiany temperatury bez zbytniego klikania.jak posiadacz wersji przedliftowej to powiem że mi się mniej podoba. Co jak co, ale kły są fajniejsze.
Opublikowano wtorek o 12:252 dni Kwestia gustu. Natomiast po lifcie nadal bardzo restrykcyjny cennik z małą ilością opcji, nie możesz mieć czujnika martwego pola w podstawowej wersji z pokrętłami, tak samo nie będzie autopilota bez 18’ calowych felg wersji GT. Wnętrze czarne, czarne lub czarne. Płakać się chce, jeśli przejrzeć sobie katalog 307 z czasów kiedy producenci dawali prawdziwy wybór:
Opublikowano wtorek o 22:071 dzień A to zgadza się. Jak chcesz poszaleć z kolorami to musisz uderzać w auta premium :/
Opublikowano wczoraj o 04:59 1 dzień Nawet w premium nie jest idealnie, do BMW jedynki jasne wnętrze to aktualnie tylko droga skóra, nie oferują wyboru koloru darmowej tapicerki. Ale fakt, przynajmniej mogłem dorzucić do podstawy wybrane opcje, a kolory teoretycznie są nieograniczone, jeśli dopłacić za indywidualne lakierowanie. Btw co ciekawe w Czechach (w konfiguratorze czeskim) Skoda oferuje custom kolory w Octavii.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bardzo cieszy, że nowe Clio będzie hybrydą z silnikiem spalinowym o sporej pojemności, bo 1.8. Ciekawe jak z cenami.