Skocz do zawartości

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

sorry za post pod postem, ale jest przecena GTA 3 za 3,9 na 2,39 jurka. Myślicie, że na święta może być jeszcze taniej ?

Nie, bo to jest właśnie świąteczna promocja.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 192,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

Opublikowano

Olałem promocje... mam jeszcze kilka tytułów do przejścia, a kupując cokolwiek przy każdej obniżce nigdy nic nie skończę :P

BTW, lista obniżek:

http://www.pocketgam...ews.asp?c=36327

Jest też Broken Sword: Smoking Mirror Remastered za darmo na Ipada.

Polecam też gorąco układankę: 4 elements, co prawda nie w promocji, ale świetna gra.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Olałem promocje... mam jeszcze kilka tytułów do przejścia, a kupując cokolwiek przy każdej obniżce nigdy nic nie skończę :P

he, mam ten sam problem, z tym, że ja kupuję :) nie mogę się powstrzymać.

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj trochę gierek z promocji i też nie wiem kiedy to pokończę ;d

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował porady jak odpalić GTA3 tak, żeby ładnie śmigało na starszych urządzeniach (iPhone 4, 3GS czy iPod 4/3G) to pisać na pw. Sam na 3GS'ie gram z grafiką ustawioną jak w 4S przy odległości rysowania na minimum i gra bez większych ścięć (momentami minimalne zwolnienia) w okolicach 25 fpsów czyli o wiele szybciej niż np. na oryginalnych ustawieniach.

Nie jest do tego wymagany JB jakby to kogoś interesowało.

Opublikowano

No to pisz tutaj, skoro jest jakas cudowna metoda ;) Na cholere kaxdemu oddzielnie i sie z tym ukrywac, skoro to legalne.

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował porady jak odpalić GTA3 tak, żeby ładnie śmigało na starszych urządzeniach (iPhone 4, 3GS czy iPod 4/3G) to pisać na pw. Sam na 3GS'ie gram z grafiką ustawioną jak w 4S przy odległości rysowania na minimum i gra bez większych ścięć (momentami minimalne zwolnienia) w okolicach 25 fpsów czyli o wiele szybciej niż np. na oryginalnych ustawieniach.

Nie jest do tego wymagany JB jakby to kogoś interesowało.

Zrob kopiuj wklej tej porady zamiast sie czaic bo kazdemu sie to przyda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obniżka ceny Machinarium z 3.99 na 1.59 ojro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie i tak wszyscy zainteresowani ME o tym wiedzą :)

Żaden to nius, ale fanom platformówek polecam Paper Monsters - przednia zabawa za 0,79EUR

I zdaje się Battlefield: Aftershock już jest na appstore - sieciowy FPS, za darmo.

Opublikowano

CYTUS na iPadzie wymiata - warto sciagnac!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj obniżka na GTA III oraz Chinatown Wars - 0,79EUR za sztukę :)

Dzięki wielkie. Już ciągnę obie, na długą podróż pociągiem jak znalazł.

Edit: A jednak tylko trójkę, Chinatown Wars po 7,99E

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Na moim iPodzie Touch 4G też obie są po 0,79 ojro. Dzięki :)!

Na iPhone 4 dzisiaj też Chinatown Wars jest po 0,79. Wczoraj było po 7,99 euro.

Opublikowano

To GTA III na iPodzie Touch 4G to jest jakaś porażka - 5-10 fps wyciąga jak dobrze pójdzie (a podobno na ajfonie 4 nie jest dużo lepiej). Żałuję, że w ogóle wydałem siano na to (wie ktoś może, jak zażądać zwrotu?). Albo Rockstar się nie przyłożyło, albo A4 nie wyrabia już.

A GTA CW nie wspiera Retiny, więc (pipi) podwójny fail.

Opublikowano

Jakim cudem? GTA III na iPhonie 4 i 4S smiga wysmienicie, wiec jak Tobie moze na iPodzie tak zle dzialac?

Opublikowano

Nie wiem. Kupiłem, zainstalowałem, odpaliłem, zniesmaczyłem się i gierkę wyrzuciłem. Być może te 256 mb RAMu robi różnicę, ale na taczce 4G jest tragedia.