Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na iOS

Featured Replies

Opublikowano

sorry za post pod postem, ale jest przecena GTA 3 za 3,9 na 2,39 jurka. Myślicie, że na święta może być jeszcze taniej ?

Nie, bo to jest właśnie świąteczna promocja.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 203,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• EDGE ZA DARMO!!! Polecam (jak dla mnie jedna z lepszych gier na iPhone). A Edge Extended tylko za 0,79 Euro (normalnie obie gry są po 2,5E)!   I jeszcze Monkey Island Tales 1 (od Telltale Games) też

• Infinity Blade za 0,79e: http://itunes.apple.com/us/app/infinity-blade/id387428400?mt=8

• Gra "Bug Princess" (Mushihimesama) jest za free do 2.11. https://itunes.apple.com/app/id455202208?mt=8

Opublikowano

Olałem promocje... mam jeszcze kilka tytułów do przejścia, a kupując cokolwiek przy każdej obniżce nigdy nic nie skończę :P

BTW, lista obniżek:

http://www.pocketgam...ews.asp?c=36327

Jest też Broken Sword: Smoking Mirror Remastered za darmo na Ipada.

Polecam też gorąco układankę: 4 elements, co prawda nie w promocji, ale świetna gra.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Olałem promocje... mam jeszcze kilka tytułów do przejścia, a kupując cokolwiek przy każdej obniżce nigdy nic nie skończę :P

he, mam ten sam problem, z tym, że ja kupuję :) nie mogę się powstrzymać.

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj trochę gierek z promocji i też nie wiem kiedy to pokończę ;d

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował porady jak odpalić GTA3 tak, żeby ładnie śmigało na starszych urządzeniach (iPhone 4, 3GS czy iPod 4/3G) to pisać na pw. Sam na 3GS'ie gram z grafiką ustawioną jak w 4S przy odległości rysowania na minimum i gra bez większych ścięć (momentami minimalne zwolnienia) w okolicach 25 fpsów czyli o wiele szybciej niż np. na oryginalnych ustawieniach.

Nie jest do tego wymagany JB jakby to kogoś interesowało.

Opublikowano

No to pisz tutaj, skoro jest jakas cudowna metoda ;) Na cholere kaxdemu oddzielnie i sie z tym ukrywac, skoro to legalne.

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował porady jak odpalić GTA3 tak, żeby ładnie śmigało na starszych urządzeniach (iPhone 4, 3GS czy iPod 4/3G) to pisać na pw. Sam na 3GS'ie gram z grafiką ustawioną jak w 4S przy odległości rysowania na minimum i gra bez większych ścięć (momentami minimalne zwolnienia) w okolicach 25 fpsów czyli o wiele szybciej niż np. na oryginalnych ustawieniach.

Nie jest do tego wymagany JB jakby to kogoś interesowało.

Zrob kopiuj wklej tej porady zamiast sie czaic bo kazdemu sie to przyda.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obniżka ceny Machinarium z 3.99 na 1.59 ojro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie i tak wszyscy zainteresowani ME o tym wiedzą :)

Żaden to nius, ale fanom platformówek polecam Paper Monsters - przednia zabawa za 0,79EUR

I zdaje się Battlefield: Aftershock już jest na appstore - sieciowy FPS, za darmo.

Opublikowano

CYTUS na iPadzie wymiata - warto sciagnac!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj obniżka na GTA III oraz Chinatown Wars - 0,79EUR za sztukę :)

Dzięki wielkie. Już ciągnę obie, na długą podróż pociągiem jak znalazł.

Edit: A jednak tylko trójkę, Chinatown Wars po 7,99E

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

Na moim iPodzie Touch 4G też obie są po 0,79 ojro. Dzięki :)!

Na iPhone 4 dzisiaj też Chinatown Wars jest po 0,79. Wczoraj było po 7,99 euro.

Opublikowano

To GTA III na iPodzie Touch 4G to jest jakaś porażka - 5-10 fps wyciąga jak dobrze pójdzie (a podobno na ajfonie 4 nie jest dużo lepiej). Żałuję, że w ogóle wydałem siano na to (wie ktoś może, jak zażądać zwrotu?). Albo Rockstar się nie przyłożyło, albo A4 nie wyrabia już.

A GTA CW nie wspiera Retiny, więc (pipi) podwójny fail.

Opublikowano

Jakim cudem? GTA III na iPhonie 4 i 4S smiga wysmienicie, wiec jak Tobie moze na iPodzie tak zle dzialac?

Opublikowano

Nie wiem. Kupiłem, zainstalowałem, odpaliłem, zniesmaczyłem się i gierkę wyrzuciłem. Być może te 256 mb RAMu robi różnicę, ale na taczce 4G jest tragedia.