Opublikowano 22 grudnia 201113 l sorry za post pod postem, ale jest przecena GTA 3 za 3,9 na 2,39 jurka. Myślicie, że na święta może być jeszcze taniej ? Nie, bo to jest właśnie świąteczna promocja.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Olałem promocje... mam jeszcze kilka tytułów do przejścia, a kupując cokolwiek przy każdej obniżce nigdy nic nie skończę BTW, lista obniżek: http://www.pocketgam...ews.asp?c=36327 Jest też Broken Sword: Smoking Mirror Remastered za darmo na Ipada. Polecam też gorąco układankę: 4 elements, co prawda nie w promocji, ale świetna gra. Edytowane 23 grudnia 201113 l przez Andreal
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Olałem promocje... mam jeszcze kilka tytułów do przejścia, a kupując cokolwiek przy każdej obniżce nigdy nic nie skończę he, mam ten sam problem, z tym, że ja kupuję nie mogę się powstrzymać.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Kupiłem dzisiaj trochę gierek z promocji i też nie wiem kiedy to pokończę ;d
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Jakby ktoś potrzebował porady jak odpalić GTA3 tak, żeby ładnie śmigało na starszych urządzeniach (iPhone 4, 3GS czy iPod 4/3G) to pisać na pw. Sam na 3GS'ie gram z grafiką ustawioną jak w 4S przy odległości rysowania na minimum i gra bez większych ścięć (momentami minimalne zwolnienia) w okolicach 25 fpsów czyli o wiele szybciej niż np. na oryginalnych ustawieniach. Nie jest do tego wymagany JB jakby to kogoś interesowało.
Opublikowano 26 grudnia 201113 l No to pisz tutaj, skoro jest jakas cudowna metoda Na cholere kaxdemu oddzielnie i sie z tym ukrywac, skoro to legalne.
Opublikowano 27 grudnia 201113 l Jakby ktoś potrzebował porady jak odpalić GTA3 tak, żeby ładnie śmigało na starszych urządzeniach (iPhone 4, 3GS czy iPod 4/3G) to pisać na pw. Sam na 3GS'ie gram z grafiką ustawioną jak w 4S przy odległości rysowania na minimum i gra bez większych ścięć (momentami minimalne zwolnienia) w okolicach 25 fpsów czyli o wiele szybciej niż np. na oryginalnych ustawieniach. Nie jest do tego wymagany JB jakby to kogoś interesowało. Zrob kopiuj wklej tej porady zamiast sie czaic bo kazdemu sie to przyda.
Opublikowano 27 grudnia 201113 l W spoilerze jest link do całego tematu na innym forum (tam jest sporo plików i opinii użytkowników nt. danych ustawień więc każdy musi według własnych upodobań dobrać). http://myapple.pl/gry-z-app-store/208709-gta-3-szukam-graphics-tweak-17.html
Opublikowano 4 stycznia 201213 l Nie mogę odpalić żadnej częsci Angry Birds na iOS 5.01 w czym problem jest?
Opublikowano 2 lutego 201213 l Yo, obniżka ceny Football Manager 2012 na bodaj 4 euro. śmieszna cena za taką grę. Przecena obowiązuje tylko dziś i jutro.
Opublikowano 8 lutego 201213 l Do App Stora na iOS trafi niedlugo Mass Effect Infiltrator! http://myapple.pl/co...-app-store.html Do tego pojawi sie Mass Effect Datapad, ktory ma wspolpracowac z Mass Effect 3! Edytowane 8 lutego 201213 l przez Voytec
Opublikowano 8 lutego 201213 l Pewnie i tak wszyscy zainteresowani ME o tym wiedzą Żaden to nius, ale fanom platformówek polecam Paper Monsters - przednia zabawa za 0,79EUR I zdaje się Battlefield: Aftershock już jest na appstore - sieciowy FPS, za darmo.
Opublikowano 17 lutego 201213 l Dzisiaj obniżka na GTA III oraz Chinatown Wars - 0,79EUR za sztukę Dzięki wielkie. Już ciągnę obie, na długą podróż pociągiem jak znalazł. Edit: A jednak tylko trójkę, Chinatown Wars po 7,99E Edytowane 17 lutego 201213 l przez _Shaman_
Opublikowano 18 lutego 201213 l Na moim iPodzie Touch 4G też obie są po 0,79 ojro. Dzięki ! Na iPhone 4 dzisiaj też Chinatown Wars jest po 0,79. Wczoraj było po 7,99 euro.
Opublikowano 18 lutego 201213 l To GTA III na iPodzie Touch 4G to jest jakaś porażka - 5-10 fps wyciąga jak dobrze pójdzie (a podobno na ajfonie 4 nie jest dużo lepiej). Żałuję, że w ogóle wydałem siano na to (wie ktoś może, jak zażądać zwrotu?). Albo Rockstar się nie przyłożyło, albo A4 nie wyrabia już. A GTA CW nie wspiera Retiny, więc (pipi) podwójny fail.
Opublikowano 18 lutego 201213 l Jakim cudem? GTA III na iPhonie 4 i 4S smiga wysmienicie, wiec jak Tobie moze na iPodzie tak zle dzialac?
Opublikowano 18 lutego 201213 l Nie wiem. Kupiłem, zainstalowałem, odpaliłem, zniesmaczyłem się i gierkę wyrzuciłem. Być może te 256 mb RAMu robi różnicę, ale na taczce 4G jest tragedia.