Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Z platkami dowaliles. Bierz owsiane a nie jakies "fitness szczupła kobieta"

Opublikowano

Mam słabość do łakoci i wolę już takie na weekend zjeść niż paczkę cukierków. Mam kupione góralskie i stosuje je z łyżką kakao.

Opublikowano

Ja tam raz na 1-1.5 tygodnia zawsze podczas redukcji robiłem dzień w którym upychałem jakiś bogaty w kcal cheatmeal w postaci pizzy czy też słodyczy jakiś.Na mnie działało to dobrze i fajnie nakręcało metabolizm ale codziennie takiego śniadania to nie polecam :D

Opublikowano

A da radę nasmażyć takich na wieczór i w lodówce przez noc potrzymać żeby rano zjeść w robocie po podgrzaniu w mikrofali? Dalej dobre będą czy się popsują smakowo?

Opublikowano

Można zrobić wieczorem i zostawić w kuchni np pod jakąś miską. Dla mnie nawet lepsze, bo woda wyparowuje i nie są takie "mokre"

Opublikowano

Jak napiszę 5 gram to zaczną się pytania ile to jest,a chyba wiecie jaką łyżką słodzicie,bo przecież nie stołową ;)

Opublikowano

Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu.

Opublikowano

Namaczam nawet kilka h wczesniej, nadmiar odlewam, dodaję kakao i jajka, trochę soli.

Opublikowano

Ej jak to jest z tymi płatkami owsianymi? Namaczacie je wcześniej w wodzie czy podczas mieszania z jajem namaczacie? Szukam sprawdzonego przepisu.

Przeciez podawałem ci zaraz pod twoim postem, co ty jakiś nie teges jesteś czy jak?

Opublikowano

To sie ogarnij , 10 postów na poprzedniej stronie masz w odpowiedzi na twoje pytanie które znając ciebie i tak olejesz bo masz w (pipi)e dietke bo tak strasznie pracujesz i jesz tylko kurczaki z rozna a na nastepnej stronie pytasz o to samo jakbyś był niedorozwinięty.

Opublikowano

odnośnie jeszcze tych omletów, czasem mam tak, że mi się przykleja do patelni i przy próbie obrotu cały sie rozwala.. za długo podsmażam? oliwy/olej kokosowy na całości patelni mam ,grzeję to na średnim ogniu, ale czasem wychodzi cały, piękny, a czasem w kawałkach : (

Opublikowano

Bo tego się nie smaży tylko na małych ogniu ścinasz białko jaj,które jest na zewnątrz placka,później zostawiasz na chwile,by środek się poddusił i jest ok,jak sie zetnie to powinno dać się obrócić bez problemu.