Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Kto polecał tą pizze z kurczakiem z biedy z pieczywa wieloziarnistego czy coś? Lipa na maksa. I gdzie to niby ma tyle kurczaka, żeby tyle białka co w tabeli było? XD

Z całym szacunkiem moje kochane mentory spartakusy wolę sam z ciasta drożdżowego zrobić, naj.ebać tam kury ile chce z wagą w ręku, dodatków i nawet te drożdże i białą mąkę odchorować na rowerze następnego dnia niż to gów.niane coś, co nazywają pizzą. ;/

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 459,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Ale zrobić pizzę to trochę czasu zajmuje, a tu masz gotowca, który w porównaniu z innymi gotowcami jest całkiem ok w smaku. To tak jakby Ci żona powiedziała, że na ch.uj takiego wujaszka bambaryłę trzyma w domu, który się odchudza od 2007 roku jak może sobie wyrwać coś lepszego. A jednak tego nie robi, bo w stosunku ceny do jakości znowu taki zły nie jest.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Nikt ci JJ nie broni dowalić mięsa extra,a znowu fochy dawać za 9 zeta to też słabe.

Opublikowano

Wolę 2 h poświęcić i zjeść swoje - większą satysfakcje mam i czuje się bardziej mężczyzną kucharzem. 8)

Opublikowano

Wolę 2 h poświęcić i zjeść swoje - większą satysfakcje mam i czuje się bardziej mężczyzną kucharzem. 8)

To jak masz 2 h to tak rób,mi szkoda czasu a jak czit i tak jest ok.

Opublikowano

Kumam wasze podejście chłopaki, pokazywałem tylko swoje. Przestańcie żreć te koksy bo macie spiny. :D

Opublikowano

Dobra, bez spiny. :D

Dorwałem dziś w sklepie dla elity robotniczej.

2efmdlz.jpg

Jakoś 2,5 zików za 100 g. Kupiłem trochę na zapas. :lapka:

Opublikowano

Też kupiłem kilka razy, zły nie jest, ale musi być srogo zakonserwowany, bo jest słony jak sam skur.wesyn. Lepiej kupić kiełbę z piersi do kanapek.

Opublikowano

Jak to wygląda? Kupiłem raz taką i nie dało rady nawet z bułką zjeść. Zero przypraw, padaka.

Opublikowano

Kielbasa z piersi kurczaka Morliny z biedry to niezla podpucha bo ma w skladzie bialko sojowe. To juz wiadomo skad taka niezla ilosc bialka na rozpisce.

Opublikowano

No jest taka mało kiełbasiana w smaku. Ta Morliny faktycznie kiepowata, dużo konserwantów w składzie i chrząstki. Ja kupuję jakąś w masarniczym na osiedlu, firma jakaś regionalna, 95% mięsa w składzie, ale co jest w tych 5% to nie mam pojęcia.

Opublikowano

Jeżeli dla ciebie to jest spina,to nie mam pytań :)

ci.py bez testosteronu tak mają

Opublikowano

Zaczyna sie. Jesz duzo? Wpyerdalaj wincyj :-( 93kg. Idzie co miesiac 1kg. Dobijam do 100. Ale latwiej mowic niz zrobic, na kretce bedzie ciezko ogarnac te tysiaki kcal. Huy tam. Zobaczymy.

Opublikowano

Ej dobry ten kurak wędzony, w smaku mało słony i fajna konsystencja. Z 2 pomidorami wszedł jak należy. Polecam. Wasz fatty fat wujaszek.

Opublikowano

Gurwa, ale złapałem smaka na rybę z puchy. Je.nie potem na pół chałupy, ale warto.