Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 464,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Dojem ta pake do końca i ściągnę z allegro tą szalwie. Jakaś konkretna masz? Możesz pisać jej makro? Bo na tel siedzę..

Opublikowano

100g   Energia 490 kcal  

Białko 16,0 g  

Tłuszcz 31,0 g  

Węglowodany 44,0 g  

Błonnik 38,0 g

Też kupiłem na alledrogo,1 kg za 30 zeta z wysyłką.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Nasiona konopii lepsze

B   37

T   45

W  7

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Ale ja wolę jeść niż palić

Oleleloe, te chia w ciul węgla maja a ja ich unikam

Edytowane przez wronerro

Opublikowano

Cos kiedys wspominałes ze tez bardzo bys chciał spóbowac sterydów , wiec mozesz ją tez wstrzykiwać.

Opublikowano

Chia 9-krotnie zwiększa swoją objętość(chłonie wodę) to styka ci 10 gram.Kup sobie w Lidlu na próbę 250 gram.

Opublikowano

Dzisiejszy pudding białkowy:

25znrrs.jpg

Woda z 20 gr żelatyny,2 miarki białka o smakach kinder bueno i snickers i 200 gram jogurtu typ grecki,trochę mało słodkie wiec obetnę wodę :)

Opublikowano

Panowie jakie witaminy polecacie? Jest tego od cholery a nie chcę sie nadziać na januszy biznesu. Zamierzam jednak wykozystać diete ketoniczną i sprawdzić jak będę się czuł.

Opublikowano

Panowie jakie witaminy polecacie? Jest tego od cholery a nie chcę sie nadziać na januszy biznesu. Zamierzam jednak wykozystać diete ketoniczną i sprawdzić jak będę się czuł.

Witaminy w helatach a tak to kiwi codziennie, orzechy, banany.

Opublikowano

ja te od lat  1040_3.jpg

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Witaminy w helatach a tak to kiwi codziennie, orzechy, banany.

Propsuje mocno takie podejscie do witamin wlasnie. Z tym ze na jego diecie wegli ma zamiar unikac. Wiec jedynie witaminy z warzyw nie owocow wchodza w gre.

Opublikowano

Witamin nie ma w chelatach,tylko minerały ;) Witaminy jak z Vitagenix z wyciągami roślinnymi lepiej się wchłaniają.

Opublikowano

Biogenix Vitagenix Mineralix Czopix.

Na erekcję polecam jeszcze Biogenix Sztwynix Konarix, a na pompę Biogenix Pompix.

Opublikowano

Biogenix Vitagenix Mineralix Czopix.

Na erekcję polecam jeszcze Biogenix Sztwynix Konarix, a na pompę Biogenix Pompix.

O to super,nie wiedziałem że wypuścili 2 nowe produkty ;)

Opublikowano

Po tych grzybkach litwinich mialem niezly skok, ale wydolnosc slabo skoczyla a robilem tabaty (worek, tarcza). Moze za malr dawki dzienne.

Litwin witaminy nie sa w chelatach? To cos mi sie musialo pomylic bo chodzilo mi o te olimpowe multi cos tam.

Kabi od Ciebie zgapilem to kiwi bo tyle o nim wspominales XD i udalo sie przestawic.

Opublikowano

Te chelaty sa w olimpie o ktorym mówisz tyle ze one sie odnosza do minerałów, np chelat magnezu itp. O to litwinowi chodzi.

No kiwi jest spoko. Bomba witaminowa. Jem codziennie dwie sztuki :) 

Opublikowano

A to dlatego one takie owłosione