Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Remis jest najlepszym wynikiem, bo nie dołuje, ani nie wprawia w bezsensowną euforię. Polska nadal musi się uczyć i podobała mi się gra w obronie i pomocy, ale to i tak daleko do elity. Ot, musimy mieć pewną pokorę, bo historia pokazywała że słabsze drużyny o pokorze i dyscyplinie potrafiły sprawiać niespodzianki.

????????????????????????????????????????????????????

O.O

Opublikowano

podobała mi się gra w obronie

0___o

chyba, ze zaliczasz do tej formacji bramkarza....

edit: Stona, lol jakie zgranie

Opublikowano

Wojciech Szczęsny - Niemcy 2-2

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów emocjonowałem się meczem kadry, ponieważ jak mówi stare przysłowie: Nic tak nie cieszy jak porażka Rzeszy... No ale chvj. Z taką obrona to cud, że straciliśmy tylko 2 bramki.

W końcu gra z kontry wyglądała u nas tak jak to powinno wyglądać i szkoda tych szans Sławka "jestem najlepszy chce miliony" Peszki.

Osobiście cieszy mnie forma Lewego. Niesamowicie się rozwija ten gość .

Piękna atmosfera na stadionie :rofl2: Nawet Szpakowi i Lubańskiemu niezbyt podobał się ten "doping". Lecha Gdańsk zrezygnowała z prowadzenia a za dużo nie można wymahać od pinkików. Śpiewanie przez 90 minut z wypchanymi ustami po hod-dogach i popcornie to nie lada wyczyn. Więc ja się osobiście nie dziwie, że to tak wyglądało.

Opublikowano

Jedyny kto mógł się podobać z formacji obronnej to Perquis koleś potrafił często nadrabiał dobrym ustawieniem no i w grze głową też niczego sobie :D Wasilewski za chu.ja nie nadążał za Podolskim, Głowacki albo nie trafiał w piłkę albo sprokurował karnego,no a Wawrzyniak to wszyscy widzieli xD

Opublikowano

podobała mi się gra w obronie

0___o

chyba, ze zaliczasz do tej formacji bramkarza....

edit: Stona, lol jakie zgranie

XD

Może oceniał walory artystyczne? Potykanie się o piłkę i własne nogi i przepuszczanie napastników bokiem ;)

Opublikowano

spaliłem joya i wydaje mi sie, ze zremisujemy 2-2 :nyam2: :nyam2: :nyam2:

Lewy ustrzeli gola a druga piła jakos sie wtoczy;-)

no ja pierd.ole , miałem wizję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj mi trochge tego staffu, bo jutro ide obstawiac wyniki na sobotnie mecze. :)

Opublikowano

A to nie jest ten co go zdyskwalifikowali za doping w PAO? Widać że ĆPIE!

w sensie Wawrzyniak ofkors.

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

A mi sie najbardziej podobala cisza jaka zapadla po golu na 2-2. Chyba dalo rade szum morza uslyszec.

Opublikowano

A mi sie najbardziej podobala cisza jaka zapadla po golu na 2-2. Chyba dalo rade szum morza uslyszec.

Przez chwilę słyszałem cykadę :P

Opublikowano

To był pierwszy mecz reprezentacji jaki oglądałem od przeszło 2 lat. Następny mecz jaki oglądam, to ten za rok, na euro. Z mojej strony dalej zero jakichkolwiek emocji, a największa beka z faktu, iż my tu byliśmy pospinani jak na finał euro, a Niemcy przyjechali jak na pierd.olony trening. Te nasze sparingi w ramach przygotowań do euro to tak zawsze wyglądają?

Opublikowano

Cieszmy się, że czołowi piłkarze Niemieckiej reprezentacji czyli Szmelcer i Kakao nie błyszczeli dziś wybitną formą.

Kur.wa jak Szpaku wymawiał ich nazwiska to za każdym razem turlałem się po podłodze razem z Ojcem. Nawet te 2-2 nas tak nie rozbawiło.

Opublikowano

spaliłem joya i wydaje mi sie, ze zremisujemy 2-2 :nyam2: :nyam2: :nyam2:

Lewy ustrzeli gola a druga piła jakos sie wtoczy;-)

no ja pierd.ole , miałem wizję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj mi trochge tego staffu, bo jutro ide obstawiac wyniki na sobotnie mecze. :)

staff nieszczególny ale ....zagrałem remis na fartola (cud) i sobie jutro 150 odbiore. 70 przeznacze na kuponik , 70 roztrwonie (dobry nastrój)

Opublikowano

Cieszmy się, że czołowi piłkarze Niemieckiej reprezentacji czyli Szmelcer i Kakao nie błyszczeli dziś wybitną formą.

Kur.wa jak Szpaku wymawiał ich nazwiska to za każdym razem turlałem się po podłodze razem z Ojcem. Nawet te 2-2 nas tak nie rozbawiło.

Kakao, zgniłem ze śmiechu jak Szpaku z tym uderzył

MOC

Opublikowano

Bóg jest w chu.j sarkastyczny :D Szczęsny - Niemcy 2-2

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Cieszmy się że Szczęsny miał życiówkę w meczu, a tak to tylko Szpaku i spółka żyli w złudnych nadziejach. Niemcy gdzieś w od 70 min grali na kompletnym wy(pipi)aniu, podczas gdy Polanda spięta jak plandeka na żuku. Jak trzeba było szybko wcisnąć bramkę by uniknąć porażki to Niemcom wystarczyły 2 minuty i to po 90 minutach biegania. To jest właśnie klasa, a nie jakieś Wawrzyniaki i inne Głowackie.

Opublikowano

moim zdaniem lepszy taki remis niż wygrana, w tym drugim przypadku taka euforia by zapanowała, ze nawet taki głowacki był by wychwalany jak jakiś bohater razem z resztą drużyny, później wyszły by kwiatki że taką samą maniane by odpie,rdalał na euro razem z warzyniakiem gdzie wyygrane mecze by zamieniał w remisy czy nawet porażki. wyciągnąć wnioski po tym meczu, wawrzyniak i TYM BARDZIEJ głowacki nara z kadry, na pewno ktoś sie znajdzie lepszy w ich miejsce bo obrone na dziś mamy dziurawą jak ser szajcarski, a peszko hu.j wie czemu w 3 setach ani razu nie strzelił bramki i on chce jakieś miliony dostawać patał,ach (pipi).any

Edytowane przez mersi

Opublikowano

(pipi), a już miałem nadzieję że mnie miło zaskoczą. Ze (pipi) coś jednak jeszcze tam w tej reprezentacji jest... ale nie.

Pisałeś, że dostaną "gładko z 3 brameczki maksymalnie strzelając jedną", tak że może jednak choć troszkę cię zaskoczyli?

Opublikowano

wawrzyniak i TYM BARDZIEJ głowacki nara z kadry, na pewno ktoś sie znajdzie lepszy w ich miejsce

Głowacki ok, bo to nie pierwszy raz kiedy w reprze dostaje czerwony kartonik, ale Wawrzyniak? Ok dramatyczna pomyłka i zjepke powinien konkretną dostać. To jest właśnie bardzo polskie - tendencja do oceny gracza po jednym meczu (vide Małecki). Szczęsny zjepał mecz w Arsenalu (powinien wylecieć?).

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Gdyby było 1-1 to zgodziłbym się z tą tezą.

Gdyby Germani w pierwszej połowie nie udawali że są paralitami to miałbym jakieś podstawy do tego, żeby przyznać że wynik 2-2 mnie zaskakuje.

Gdyby bramka na 2-2 padła 5 minut wcześniej...

No ale niech będzie, TROCHĘ mnie zaskoczyło że nie prze(pipi)aliśmy tego dwiema bramkami. Z tym, że patrz punkt drugi ;)

Opublikowano

Tylko ja zauważyłem jak wielkim wzmocnieniem defensywy Arsenalu będzie Mertesacker ? xD

Opublikowano

Szczęsny zjepał mecz w Arsenalu (powinien wylecieć?).

W dniu tamtego meczu na pewno fora były pełen znawców piłki, którzy tak uważali.

Gdyby było 1-1 to zgodziłbym się z tą tezą.

Gdyby Germani w pierwszej połowie nie udawali że są paralitami to miałbym jakieś podstawy do tego, żeby przyznać że wynik 2-2 mnie zaskakuje.

Miało być co najmniej 3-1, więc wynik na pewno cię zaskakuje. Jedyne, co możesz teraz zmienić, to udawać, że w sumie bardzo pechowe 2-2 to to samo, co fuksiarskie 1-3, tak że zero zaskoczonka, ale nie jestem pewien, czy ktoś w to uwierzy.

Opublikowano

wiem że to fani Barcy, ale cała prawda o meczu - http://www.weszlo.co...slabego_zespolu

Szczęsny zjepał mecz w Arsenalu (powinien wylecieć?).

Najbardziej tragiczne dla Arsenalu było to, że właśnie Szczęsny nic nie zjebał.

Edytowane przez MaZZeo