Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Cyfra i N zaczęły sprzedawać mecz PPV, ale potem przestały. Jak się okazuje, kiedy się robi coś, co być może jest nielegalne, to może się to nie opłacać i trzeba przestać. Polsat podobno dalej sprzedaje. Fascynujące.

W każdym razie, na dobę przed meczem nadal do końca nie wiadomo, komu wolno go transmitować.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 15,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W każdym razie, na dobę przed meczem nadal do końca nie wiadomo, komu wolno go transmitować.

weszło będzie transmitować

Edytowane przez _M_

Opublikowano

Relacja radiowa to i w Polskim Radiu 1 będzie, wiadomo o co mi chodziło.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W tym przypadku tylko jedno przychodzi mi do głowy. OŻESZ KUR>WA! Rozumiem, sam kiedys zapłaciłem za Adamka jak dostaje od Kliczki. Powiedziałem nigdy więcej, teraz znowu ten sprzedawczyk w UPC się reklamuje i znowu chce 40 czy 50 zł by go obejrzec!!!. Ale to abym płacił za oglądanie kadrę, reprezentację, przedstawicieli Polaków jacy by oni nie byli słabi ,dodatkowo uważam za skandal i i jakieś groteskowe nieporozumienie. Polska to kraj złodziejski, ale bez przesady kuźwa.

Generalnie mam gdzies te eliminacje i tych naszych kopaczy. Chodzi tu bardziej o to że niedługo nawet Teleexpres czy Plebania bedzie PpV. Niby za co płacę teraz 80 zł za kablówkę ? Nic tylko kraść nam zostaje.

Opublikowano

wlasnie wyczytalem, ze nie da rady, wiec bedzie trzeba na sopkascie po koreansku ogladac.

Opublikowano

N nie sprzedaje meczu, bo to nadal nielegalne. Yep, ustawa o Krajowej Radzie się nie zmieniła przez te parę dni. Wesoła sprawa. Trzeba będzie popytać znajomych z Bałkan o jakiś ichniejszy stream, podejrzewam że w Czarnogórze na parę godzin przed meczem już wiedzą, kto go puści.

Opublikowano

Znam kolesia co zapłaciłby za ten mecz 20 zł gdyby nie to, że kupił już bilety na mecz z Mołdawią.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mi i paru znajomym coś słabo net działa. Widzę w tym spisek, żeby wyłączyć internet w Polsce, by nie dało się oglądać meczu na Sopcastach.

Cwaniaki.

Opublikowano

A u mnie chyba zapomnieli wyłączyć, bo Kowalczyk już się pulta w studiu czemu gra Piszczek, skoro jest taki chu/jowy.

Opublikowano

Linkujcie wasze ulubione streamy!

Opublikowano

Wojtek Kowalczyk stwierdził, że remis polskiej kadry z ekipą Vucinicia i Joveticia będzie sukcesem. "Naprawdę! Będzie sukcesem! Będzie!". Bez jaj?

Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Glik ( :scratch_one-s_head:) , Wawrzyniak - Borysiuk, Polanski - Błaszczykowski, Obraniak, Grosicki - Lewandowski

Czarnogóra jest ze szczytu drugiego koszyka, my z końca czwartego. Tak, remis będzie sukcesem. Ale oni też przegrali z Czechami!

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nie pisałem o tym chyba nigdzie, a warto zaznaczyć, że Kamil Glik zebrał bardzo dobre opinie za ostatnie mecze w Serie A.

Opublikowano

No i po co strzelaliśmy tego gola, zaraz nam połowę składu wykończą rzucając butelkami i nożami.

W cywilizowanym kraju za rzucanie petardami w piłkarzy by już by było po meczu i wpisane 3-0 dla Polski.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

xD Kto by wymyślił taki początek...