Opublikowano 11 października 201410 l Bellarabi to największy partacz u Niemców. Co sytuacja to ja maści. Zastanawiam się czy kozojad tego nie widzi ? W sumie dla PL to OK.
Opublikowano 11 października 201410 l Czasem patzrąc forumek przed meczami naszej repry z reprezentacjami z najwyzszej pólki zastanawiam sie czy np na forum w libanie czy kirgistanie jest taki sam optymizm "bo sie zepną" "bo mają potencjał" czy tam ludzie sa bardziej realistami i wiedza ze dostaną baty. Niemcy pewnie mają niezłą beczke z polaczkow którzy licza na tvp na pierwsze zwycięstwo
Opublikowano 11 października 201410 l Spełniaja się nasze marzenia ... tak jak siatkarzom! ... Polska Mistrzem Świata ! Edytowane 11 października 201410 l przez ajakssx
Opublikowano 11 października 201410 l Gdybysmy grali ba mundialu co to by było! Serio to dobrze że zmienił Wawrzyniaka na koniec
Opublikowano 11 października 201410 l Zawsze szanowałem Nawałkę. Chyba, że nie wygrają Euro, wtedy chuj.
Opublikowano 11 października 201410 l Jak nie wyjdziemy z grupy przynajmniej będzie co wspominać z tych eliminacji.
Opublikowano 11 października 201410 l Jestem w takim szoku, że to się w pale nie mieści. 90 min temu taki wynik to Science Fiction.
Opublikowano 11 października 201410 l Dopiero teraz dochodzimy do siebie po odsunięciu Rasiaka z kadry.
Opublikowano 11 października 201410 l No brawo brawo, dlatego piłka jest tak piękna bo jest nieprzewidywalna
Opublikowano 11 października 201410 l Dopiero teraz dochodzimy do siebie po odsunięciu Rasiaka z kadry. Ale trauma po nim i tak została