Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Nikt nie będzie miał pretensji do Santosa jak jutro rzuci kwit. Tu już trener nic nie ma do gadania, kiedy nie potrafią ograć amatorów.

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 minut temu, schabek napisał:

No od chuja sytuacji xddddddd 

Przecież kilkanaście strzałów już było i akcja za akcja idzie. Rozumiem hejty i heheszki, ale bez przesady. Tak wyglądają mecze, w których słaby zespół stawia autobus w polu karnym i daje prowadzi grę rywalowi. Mam wrażenie że niektórzy pierwszy raz mecz piłki nożnej oglądają. 

Opublikowano

Nie można patrzeć ostatnio na to jak te karne wykonuje lewy. Wracają flashbacki z mundialu za każdym razem

Opublikowano
Teraz, PiotrekP napisał:

@Figaro nie tylko ty. Teraz się zacznie trzepanie salami, bo robercik z karnego ratuje kadrę i jest w chvj zajebistym piłkarzem :facepalm:

raczej chodzilo mi o to, że żal mi przeciwnika. to trzepanie salami to chyba u nas się powoli kończy.

Opublikowano
1 minutę temu, PiotrekP napisał:

@Figaro nie tylko ty. Teraz się zacznie trzepanie salami, bo robercik z karnego ratuje kadrę i jest w chvj zajebistym piłkarzem :facepalm:

Yebany woźny szybszy niż lewy mający 3 metry przewagi wychodzący sam na sam

Opublikowano

Nie żeby ten karny powinien być powtórzony. Ze 3 razy się tam zatrzymał xD

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Yebany woźny szybszy niż lewy mający 3 metry przewagi wychodzący sam na sam

czy ty wiesz jak wolniej się biega mając piłkę?

/s

Opublikowano

Szkoda ich, bo teraz nasi postawią autobus. Ale z 2:0 potrafili zrobić 2:3- ale to chyba się teraz nie uda

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

czy ty wiesz jak wolniej się biega mając piłkę?

/s

Weź ty się zobacz kiedyś jakiś poważny mecz piłki noznej

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Weź ty się zobacz kiedyś jakiś poważny mecz piłki noznej

a Ty zobacz czasem co oznacza "/s".

Opublikowano
9 minut temu, LeifErikson napisał:

Przecież kilkanaście strzałów już było i akcja za akcja idzie. Rozumiem hejty i heheszki, ale bez przesady. Tak wyglądają mecze, w których słaby zespół stawia autobus w polu karnym i daje prowadzi grę rywalowi. Mam wrażenie że niektórzy pierwszy raz mecz piłki nożnej oglądają. 

Co :leo: ale rozumiesz różnicie między słabym zespołem jak Polska, a amatorami na etacie  od poniedziałku do piątku? 

Opublikowano

Meczu nie ma co komentowac. Ale ze Figaro nie oblewa kadry swoja lewacka miloscia i wyrozumialoscia jak zawsze, to troche osobliwe.