Opublikowano czwartek o 18:024 dni Jest Robercik, jest debiutant w obronie, jest zmiana taktyki, oglądamy. Jezus Magiera.
Opublikowano czwartek o 18:334 dni W sumie najlepiej nasi grają jak jest zero presji. A w sumie dzisiaj jest zero presji, bo każdy jest pewny i oczekuje srogiego wpierdolu.
Opublikowano czwartek o 19:034 dni Zaczyna się ostrzał, także ze stanowiska komentatorzy - Hakpo, Hrawenberch.
Opublikowano czwartek o 19:074 dni 18 minuta i dalej 0:0. Jestem trochę zawiedziony postawą holendrów.
Opublikowano czwartek o 19:184 dni Akurat skończyła się druga kwarta Polska - Belgia w kosza, przełączam na parodystów futbolu i jeb - gol
Opublikowano czwartek o 19:184 dni 7 minutes ago, Bartg said:Skorupski więcej farta niż rozumuNo skończył się farcik.
Opublikowano czwartek o 19:194 dni O wiele lepiej się ogląda jak zawsze kibicujesz drużynie przeciwników naszych orłów
Opublikowano czwartek o 19:224 dni 4 minutes ago, PiotrekP said:@Kaczi ja.No i legancko, jeszcze kilka poprosimy.ja w ogóle nie oglądam
Opublikowano czwartek o 19:234 dni Na powtórkę 1:6 z Belgią sprzed 3 lat chyba jednak nie ma co liczyć.
Opublikowano czwartek o 19:504 dni https://www.instagram.com/p/DOFxKhTAtPB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==
Opublikowano czwartek o 20:094 dni Przykro się patrzy na holendrów, którym nie chce ta piłka wpaść do siatki.Ale blondi schodzi, więc nie będzie go wśród winnych jak podwyższą wynik.
Opublikowano czwartek o 20:164 dni Szczerze mówiąc spodziewałem się większej dominacji Holandii. Owszem, mamy farta, ale nie ma wielkiego wstydu. Ten Wiśniewski niezły dzik.