Opublikowano sobota o 10:001 dzień XD Nie no, dalej mnie rozpierdala, że Lewandowski nie zagrał w kluczowym meczu eliminacji, i to takim w którym akurat by miał okazję podotykać piłki, bo się zmęczył życiem nie mając kontuzji ani żadnych innych meczów do grania przez kilka miesięcy. I w sumie wszyscy przeszli nad tym do porządku dziennego.
Opublikowano sobota o 10:531 dzień 50 minut temu, ogqozo napisał(a):I w sumie wszyscy przeszli nad tym do porządku dziennego.A powrót Grosickiego, po oficjalnym pożegnaniu, po tej całej aferze, że Robercik nie przyleciał na jego mecz pożegnalny? No kabaret.
Opublikowano sobota o 12:471 dzień Ważne, że PZPN dobrze się bawi sportowefakty.wp.plHolendrzy mówią o imprezie działaczy PZPN w Rotterdamie....Holenderski komentator ujawnił, że dzień przed meczem w Rotterdamie działacze PZPN mieli bawić się na imprezie, na której nie brakowało alkoholu. - Całe spotkanie przebiegło w spokojnej i kulturalnej
Opublikowano sobota o 15:291 dzień no było profesjonalnie było, bo boruty nie zrobili więc nie ma co się czepiać....
Opublikowano wczoraj o 08:09 1 dzień Jak dzisiaj obstawiacie? Powtórkę z czwartku, łatwe zwycięstwo na własnym podwórku, czy padakę i 0 goli?Po nich się można wszystkiego spodziewać.
Opublikowano wczoraj o 08:33 1 dzień Zagraliśmy niezły mecz z gigantami, więc naturalnie teraz zagramy średni mecz ze szczypiorami. That's the polish way.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Obstawiam wymęczoną wygraną na 1:0. Co w obecnej sytuacji i tak powinno cieszyć i mocno przybliży do zajęcia 2 miejsca w grupie i baraży.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Inaczej na pewno będzie, bo Finlandia nie umie tak grać jak Holandia. Teraz to Polska będzie Holandią. Tak jak mówię, naprawdę ostatni mecz z Finlandią w sumie przebiegał spodziewanie, zabrakło głównie skuteczności. Dzisiaj Polska też będzie miała piłkę, pytanie czy taki Lewandowski i Kamiński coś wykończą. Szczelanie goli w futbolu to ciężka sprawa.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mecz z Holandią oglądałem na raty, więc nie chcę tu filozofować, natomiast widać było pomysł trenera, zmianę podejścia u zawodników i solidną grę, która przy farcie (gol Casha) dała remis. Cieszył dobry występ Wiśniewskiego, dobrane zmiany i fajna postawa graczy z ekstraklasy. Co do dzisiejszego meczu - nieważne jak, ważne, żeby wygrać. Myślę, że będziemy się trochę z nimi boksować, ale koniec końców uda się strzelić pierwszego gola i potem jeszcze z jedną lub dwie bramki dołożyć. Obstawiam jakieś 3:1 dla nas.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No i proszę, kto by pomyślał, że we wrześniu naszą kadrę będzie ratował Cash
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak w tych 2 meczach będą 4 punkty, to zdanie o Urbanie wśród internetowych "expertów" zmieni się o 180*.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 40 min gry a Finowie bez strzału na naszą bramkę. Trzeba ich dobić, żeby zaraz nie było jak w dzisiejszym meczu Litwy z Holandią