Opublikowano 26 marca26 mar 1 minute ago, KrYcHu_89 said:Ja odpuszczam 2gą połowę, rano na EKG.ja też wolę sobie pomachać mieczem w Dark Souls 3
Opublikowano 26 marca26 mar Teraz, czapa napisał(a):Raczej scenariusz bez zaskoczeniaMimo wszystko jednak to jest zaskoczenie. Teraz, Pix napisał(a):Polska i Ukraina solidarnie wypisują się z mundialu. Piękna sprawaJakie są szanse, że wchodzimy kosztem Iranu w barażu inwalidów po walkowerze z Ukrainą?
Opublikowano 26 marca26 mar Dokładnie też tak pomyślałem że będzie szybkie -2 po jakiejś obsrajce kawiora na przykład tym razem Edytowane 26 marca26 mar przez czapa
Opublikowano 26 marca26 mar Kurwa, oni nie są w stanie narzucić swojej gry Albanii. Zresztą, oni swojej gry nie mają, panika gejming, laga na Robercika to nie jest plan. Rózga w miarę dobrze wygląda. Zieliński zostawił buty do grania w Mediolanie.
Opublikowano 26 marca26 mar No niestety sporo osób zawsze zapomina, że przy ważnych meczach o wysoką stawkę jest obsrańsko i papierowa psychika