Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Kiedy poprosili cię, żebyś po meczu wpadł do szatni i powiedział chłopakom coś miłego na pocieszenie
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Nie jest źle, trzeba tylko Jasia Urbana wyjebać i może być lepiej.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Figaro nie znasz się na pilce to mi tu nie dawaj klaunów, ale to forum jest toksyczne.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. To samo się mówi o każdym trenerze od niemal ćwierćwiecza, jak tylko powinie mu się noga.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Pamiętam jeszcze niedawno zdziwienie że Urbana zwolnili w połowie sezonu w Górniku a takie świetne wyniki robił tym składem i ciągle pod górę (chyba coś koło 9 miejsca w tabeli). Po nim przyszedł Gasparik i z osłabionym składem zrobił PP i wicemistrzostwo. Od początku pisałem że to nie będzie jakiś duży postęp w stosunku do Probierza i wygląda na to że się nie pomyliłem.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czubaka po bardzo dobrym sezonie nie wpuszcza, a zamiast tego jest KozłowskixD, no i Kamiński, może kiedyś trafi w bramkę, Roberto Carlos z Widzewa dał trochę tlenu Urbanowi.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. to jest master plan Kuleszy! Pep jest teraz wolny, mówię całkiem poważnie róbcie screeny
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 godzin temu, Mejm napisał(a):No dobra, czyli nie jest tak zle.Strzal rozpaczy uratowal ich przed trzecia porazka z rzedu wiec tez nie wiem co ci ludzie sie tak czepiaja
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 godzin temu, Kaczi napisał(a):to jest master plan Kuleszy! Pep jest teraz wolny, mówię całkiem poważnie róbcie screeny9 godzin temu, Kaczi napisał(a):to jest master plan Kuleszy! Pep jest teraz wolny, mówię całkiem poważnie róbcie screenyJa bym był za tym żeby wyjebać Kuleszę i resztę tych pijaków.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. To jest podstawa, żeby coś ruszyło. Pozbyć się leśnych dziadków. Dopóki nikt poważny nie zasiądzie w PZPN dopóty będzie kicha przez najbliższą dekadę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Obydwa mecze do zapomnienia. Ostatnie lata spowodowały, że szczerze - nawet mam wywalone na te wyniki. Na plus piękny gol Wiśniewskiego. I tyle. Zobaczymy, jak zagrają w Lidze Narodów, bo tak naprawdę spotkania o punkty będą prawdziwą weryfikacją tej ekipy i selekcjonera.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przecież nie ważne, czy oni grają o punkty czy nie- przeważnie jest podobnie. Albo mają lepszy dzień, albo na fuksie im się coś uda strzelić. Czasem rywal ma wyje.ane na ten mecz i gra padakę. Kadra miała kilka przebłysków w ostatnich latach, ale przeważnie kończyło się porażką jak z ukrami, albo wczoraj, gdzie gol na remis, (albo zwycięstwo) padał pod sam koniec. W taki sam sposób też tracili bramki i dwa albo 3 punkty.